Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Lyv said: paticikte bu diziyi ciddiye alip izleyen oldugunu sanmiyorum geneli yazilimci muhendis bir yandan desktopta kod yazarken arkada ses olsun diye tv laptop acip takiliyolardir ben ciddiye alıp severek izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 simay post kasamaycak artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 abi çöpe attılar ciddi ciddi anırarak güldüm o sahneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 hahaha simay çok iyiydi, seni çöpe atıcam poşede yazık dedi ferhat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 son epey bölümdür yavaş ilerliyor ama indirip izlenince gideir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ferhatın kapısını açmayacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2012 ferhat simaya, yoo dostum yoo diye daldi lan asdf, posete de yazik olur demis gercekten ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ferhatın çükünü mü kesmiş kuzey ya, lan izleyemiyorum da tivibuyu kapattırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 ingilizce konusturmayın sunlara http://fotozup.com/wp-content/uploads/2011/09/facepalm06.jpg lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Sparkcaster said: ferhatın çükünü mü kesmiş kuzey ya, lan izleyemiyorum da tivibuyu kapattırdım takımlara rot balans yapmış zeynepin beyaz pantolonu olmasa hiç izleniri yoktu sonradan olaylar gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2012 bu dizide bi ara küheylan muhabbeti mi geçti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 lan ferhat cok hakliymis ya, ayip etmisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 simaya simao diyesim gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 tek hakli kuzeyin babasi. ayrica adamin cükü kesilmis magdur. simay hala on numara cok cilgin kadin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben izlemedim dün akşam hakkaten malafatınımı kesmiş kuzey ferhatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Oha bi de mideme cam yedim mideme cam yedim diye zırlayıp duruyor, ulan sen adamın canından can almışsın mideye cam nedirki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 kuzey cam tavada sosisli omlet yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 geçenlerde bir yazı vardı. Kuzey Güney böyle giderse biter, ferhat'ın intikamının bir geçmişi yok felsefesi yok falan filan Ezel gibi değil diye. Sanırım bundan gaz aldılar 2 hafta da intikamın geçmişi oldu. Bula bula bunu mu bulmuşlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 1 sezondan fazla gitmez gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ben okuyunca 30 kişinin içinda haart diye tutup söktü sanmıştım lan bi aksiyon yokmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2012 ayrıca venüs de taş gibi ya çenesi biraz ork warboss gibi olmayaydı iyiydi ork warboss temsili http://dow2.info/w/images/Ork_warboss_hero_p.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 pusula hediyesi iyyimiş, çakal kuzey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 şimdi herkesde pusula kolyesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Sparkcaster said: ayrıca venüs de taş gibi ya çenesi biraz ork warboss gibi olmayaydı iyiydi ork warboss temsili http://dow2.info/w/images/Ork_warboss_hero_p.png Dalga mı geçiyosun? Kadın yaratık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 pusula kolye satanlara yaradi bu bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar