HellHound Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 geliyorlar gerci ben kaciriorum ama hayirli ugurlu olsun... ulkeye bisi oldu ipini koparan gelmeye basladi[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] ...a Dream for the Blind... "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 maslaktadır, orkestrayla gelmektedirler(işte kaç kişilerse. bilmiyorum net olarak, 60-70 mi nedir), ve tabii gidilmelidir. bir daha gidilmelidir. çıkın girin. girdiniz mi, bir daha girin. gidin ağbicim, gidin. ALOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 ya heriflerin kaç albümü war genelde son albümlerden çalarlar heralde (theliden sonrası yani) ama bi öbür konser playlistlerine bakmak lazım[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2004 Ülkenin ipi koptu ondandır hayda bre gecenin bi vakti aklımdan geçtiydi bu adamlar gelsede bulutsuzluk özlemi yerine bu adamlar çalsalar orkestra vesaireylede alem konser görse diye. Yakındır rüyama ak sakallı dede girer yada sakallarımmı beyazlar onu bilemem Bu arada selamlar *El sallar*[signature][hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 allahtan 18 oldum hehe[signature][hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 orkestra gelmio sanrm bilmiorm ama tam venue de olcak konser %90[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage Puts all Heaven in a Rage BiT¢H_oFBaT[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 orkestra gelmiyor..zaten therion tüm konser tarihi boyunca 1-2 büyük konser hariç orkestre kullanmadı.buaraya getirmeyeck diye biliyorum.[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Biletler 23 Temmuzda satılmaya başlanacak. Alt grup Almora. O gün sabah saat 6 gibi uyanıp kuyruğun başına geçmeyi planlıyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 of ya rtn gibi kapıda kalmam umarım[signature][hline]Aket Atum Wulfgar icq da ne demiş te anlaşılamamış; -"bu pati deki şey lan kırkı tıllık bambo ları siktim olayımı?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 kalmassın..olmassa alırız biz seni içeri..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 bari bu iptal olmasa... bkz. anathema[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 filyapımsa 100de 50 iptal..adamlar bu sene 3te 3 yaptı getirmemekte..[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2004 said: HellHound, 24 Mart 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geliyorlar gerci ben kaciriorum ama hayirli ugurlu olsun... ulkeye bisi oldu ipini koparan gelmeye basladi sen nereye kaçıosun be doggy[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2004 almanya'ya uni'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2004 Gidiyorum hulen![signature][hline]I'm in a world of shit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dusk_Dweller Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Doğumgünümü Maslak'ta kutlamamı sağlayacak, olursa muhteşem olacak konserdir kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 bende geliorum[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Therion grup olarak 32 kişiden oluşuyor orkestrasıyla beraber. christofer johnsson: rythm guitar, keyboard and percussion kristian niemann: lead and rythm guitar johan niemann: bass guitar sami karppinen: drums and percussion marika schonberg: solo soprano erika andersson: solo alto carl rahmqvist: solo tenor-barryton anna rodell: solo violin asa akerberg: solo cello kristina hansson: coloratura soprano anna-maria krawe: soprano anna artursson: alto marika schonberg: alto henrik holmberg: tenor patrik forsman: tenor carl rahmqvist: tenor-barryton joakim berg: bass-barryton anna rodell: violin (1st) josef cabrales-alin: violin (1st) malin samuelsson: violin (2nd) johan moren: violin (2nd) linda svedrup: viola niklas sjunesson: viola asa akerberg: cello monica jonsson: cello fareidah hildebrand: flute, altflute and piccolo erik rodell: oboe and english horn henrik blixt: bassoon and kontrabassoon mikael sorensen: trumpet and fluegelhorn ayman al fakir: french horn and wagnertuba kristina borg: french horn rune bodin: trombone Bu yani.[signature][hline]- Pardon, siz aşık mısınız? - Hayır, biz Lathander'e tapıyoruz. - Anlamadım? - Yanlış oldu galiba. [Bu mesaj Alexi_Septimus tarafından 05 Temmuz 2004 14:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 türkiyeye bu şekilde gelcekler sanırım.venueye bu 32 kişi mi sığdırcaklar pfff imkansız.belki yarıya indirirler.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 24 Eylül de Ankara'da,26 Eylül de İstanbul'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 baslik official sitedeki habere gore degistirildi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 konser afişinde "with orchestra" yazıyodu. demekki orkestra geliyo. Sadece yeni albümlersden çalacaklarını hiç zannetmem, death yaptıkları zamanlardanda çalıyolar, eskilere de çalışın yani.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 hehe eski attığım mesajalra baktımda dediğim herşey yanlış çıktı hehe:P ama yinede iptal olabilir neden olmasın filyapım bu:)[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 said: aktiftablet, 05 Temmuz 2004 21:50 tarihinde demiş ki: Sadece yeni albümlersden çalacaklarını hiç zannetmem, death yaptıkları zamanlardanda çalıyolar, eskilere de çalışın yani. inşallah said: Natural_Jedi, 05 Temmuz 2004 16:04 tarihinde demiş ki: türkiyeye bu şekilde gelcekler sanırım.venueye bu 32 kişi mi sığdırcaklar pfff imkansız.belki yarıya indirirler. höh yani böle abuk bi nedenden dolayı kadrodan mı kısıcaklar? sahne lan bu sabit bişe deil ki. büyütürler olur biter[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 abuk bi neden mi?sahne boyutu abuk bi neden mi sence?32 kişi vede okadar ağlet ses sistemi sığarmı zannediosun venue'ye.sahneyi büyütcek organizasyon zor valla sahne bu boru değil.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar