hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 normal başlık çok kalabalık ve eski diye yeni açayım dedim. düşündüm geçen en çok bu temaya kitaplara uyacak oyun M&B olur diye ve adamlar yapmışlar daha deneyemedim oyunu silmişim tekrar yüklüyorum ama yorumumu yazarım baya iyi duruyor bakın beylers: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,33514.0.html?PHPSESSID=lfo1jnloh6qshu2qu6bafvp8u4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Aaa çok iyi fikir cidden. Silmediğim iyi olmuş eheh, denemeyelim bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 denemeyelim mi. bu arada warband'e portlamamışlar daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 linke tıkladım op avatar 20 yıllık hentai oyunundan bir karakter EVET BEYLER HEMEN İNDİRİP OYNUYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 http://gameofthrones.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bu nwn2 serverı hoşa benziy m&b de gel bana got modu yap diye bağırıyordu zaten, anca dizi falan çıkıp popüler olunca akıllarına geldi herhalde modçu panpaların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 2008den konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 edit yanlış dedim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 hamsilipilav said: normal başlık çok kalabalık ve eski diye yeni açayım dedim. düşündüm geçen en çok bu temaya kitaplara uyacak oyun M&B olur diye ve adamlar yapmışlar daha deneyemedim oyunu silmişim tekrar yüklüyorum ama yorumumu yazarım baya iyi duruyor bakın beylers: http://forums.taleworlds.com/index.php/topic,33514.0.html?PHPSESSID=lfo1jnloh6qshu2qu6bafvp8u4 A Song of Ice and Fire Mod 0.4.2 for M&B 0.903 diyo lan bu versiyon kale kuşatma bile olmayabilir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 nwn2 serverı enteresan olabilir 0 combat yaparak oynatılacak bir çok class vs var hmms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kaede said: linke tıkladım op avatar 20 yıllık hentai oyunundan bir karakter EVET BEYLER HEMEN İNDİRİP OYNUYORUZ Bunu bildigin için seviyorum seni. Güzel olursa dürtün, isteyenleri çalıstırırım yine yüklü duruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben yükleyemedim versionla uyumlu değil büüyük ihtimalle çalısmayacaktır vs. dedi sonra da baktım modules'de yoktu. 1200 saatimi verdigim oyunun versiyonu nasıl eski olabilir dfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 .903 çok eski be, diziden gazla abanıp yenileselermiş warband için. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi xunn calıstırma geyiğini bırakalım artıkta topluca nub mub oynayalım warband gibi güzel bir oyunda toplanamıyoruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 crpg mod oynayın abi en temizi strategus da var single haritayı multi oynuyosun clanlar köy kale almaya calısıyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar