Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 antreman sırasında yorgunluk hissi hissetmezsin fakat etkisi geçince çöküyormuşsun diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 elma said: Wolas said: önceden almaktaki amacına göre değişir musclepharm combat in içimi baya iyiymiş, mcdonalds milkshake i tadı var tam. Hardline dan sonra cennet gibi geldi. 20 dk cardio üstüne 1.5 saat ağırlık kasıyorum. Ne kadar hemen sonrasında yemek yesem de enerjim kesiliyor. Bazı insanlar pre-workout olarak da protein alıyormuş enerji sağlasın workout sırasında diye ama bana pek mantıklı gelmedi açıkçası enerji sağlasın? hayır kanına biraz bcaa girsin? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Wolas said: çilekli gibi bişi değilmiydi o yanlışmı hatırlıyorum pembe falan muzlu aldım ben baya güzel, gayet sapsarı =) Spor sonrasında hemen bol proteinli bi öğle yemeği atıyorum az biraz karb da alıyorum. Pre-workout olarak protein gereksiz bence de, kahvenin etkisi nedir onun da çok övüldüğünü duydum pre-workout için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Focus veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Wolas said: antreman sırasında yorgunluk hissi hissetmezsin fakat etkisi geçince çöküyormuşsun diyolar kokainli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 elma said: Wolas said: çilekli gibi bişi değilmiydi o yanlışmı hatırlıyorum pembe falan muzlu aldım ben baya güzel, gayet sapsarı =) Spor sonrasında hemen bol proteinli bi öğle yemeği atıyorum az biraz karb da alıyorum. Pre-workout olarak protein gereksiz bence de, kahvenin etkisi nedir onun da çok övüldüğünü duydum pre-workout için sabah kahvaltı yapmadan zır aç gidiyosan spor öncesi whey iyi olabilir. dediğim gibi kanına bcaa girer. kas yapmaya pozitif etkisi olur. yağ yakmaya negatif etkisi olabilir ama olsun o kadar. zaten yaptığın kas yağ yakacak, bu da debuffın etkisini azaltır. kahvaltısız çalışma dışında pek işe yarıycağını sanmıyorum. /brotip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 damarları büyüttüğü için zor yoruluyorsun antremanda işte ama etkisi geçince sonradan çok hissediliyormuş valla öle diyo bizim salonda kullananlar. etkisi geçince o etkiyi yapan ex coc diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 O zaman muscle tech nitro tech alayım diyorum. Peki protein tozunu ne zaman içmeliyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 muntazaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 cevaplar için teşekkürler. Sabah 3 yumurta + yulaf ezmesi + sert kahve + multivitamin kombomu yapıyorum. 2 saat sonra spora gidip 2 saat yardırıp proteini çakmaya devam =) üstte soran arkadaşım, protein tozunu idmandan sonra 30 dk içinde alcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 kahve yerine yeşil çay içsen kahvaltıda, sert kahveyi de antremandan 15dk önce çaksan çok daha iyi verim alırsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Jaegerjaquez said: kahve yerine yeşil çay içsen kahvaltıda, sert kahveyi de antremandan 15dk önce çaksan çok daha iyi verim alırsın bence spordan hemen 15dk önce l-carnitine çakıyorum. Bir de dediğiniz gibi deneyeyim bu hafta. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 carnitine i dışarıdan alınca vücutta üretimi duruyo mu bi süre sora? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 yok abi aminoacid sonuçta l-carnitine, besinlerde de var özellikle dana etinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 anavite e devam edeyim o zaman ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ya da animal pak mı denesem? yoksa armor-v mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 armor aldım bi arkadaşın tavsiyesiyle hadi bakalım. anavite gibi oramı buramı kaşındırır mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Protein tozunu idmandan yrm saat once almak gerekmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Esh said: armor aldım bi arkadaşın tavsiyesiyle hadi bakalım. anavite gibi oramı buramı kaşındırır mı acaba armor dediğimiz multivitamin, l-carnitine daha çok fat burner gibi diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 ben vitamin alcaktım. anavite in içinde carnitine de var. armorda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 carnitine bence baya bi hype da işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 jager sen takviye ne kullanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 anavite tavsiye ediyor musun? ne sıklıkla ne için alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Wolas said: jager sen takviye ne kullanıyorsun opti men kullanıyomuş jager multi için anavite B vitamini deposu olduğu için parmaklarda kalçada falan iğneleme hissi uyandırıyo. değişik bir his. ne güzel ne kötü. kassız bi adam olduğum için bilemiyorum açıkçası nasıl bir etkisi var. ama her vitamin gibi kendini iyi hissetiriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 biraz da kreatin kullanayım diyorum. musclepharm ın arnold serisi nasıl sdfsd ironcre3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar