Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 saka gibi ya, valla nasıl oldu ben de anlamadım. su anda da iste barfiks şınav karın kettlebell çalışıyorum. kb yi gün aşırı daha çok, diğerlerini günde bi kaç kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 et falan yiyemiyorum, belki protein tozu alsam fena olmaz. onun dışında diabet olunca carb da abanamıyorum. oyle inceliğe mahkumum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 ben şimdi yazın 2 ay boyunca sıkı diyete girmeyi planlıyorum.supplement olarak ise termojenik yağ yakıcı mı yoksa cla mı alsam karar veremedim.termojeniklerin daha etkili olduğunu ama daha çok yan etkileri olduğunu duydum.Cla hakkında ise neredeyse hiçbir fikrim yok.sizce ne hangisi daha kullanışlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 et yiyemiyorsan bol bol lor peynir ve yumurta yemeye çalış proteinsiz vücut yapamazsın deforme olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 İşe antremana vs. protein tozunu nasıl götürüyoruz? Hayatımda ilk defa kullanıcam das. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 abi götürüyorsun işte çantanda. :) suyla içiyosan toz koy shakera orada karıştırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Şu hava geçirmeyen saklama kaplarından birinin içine koyayım. Ya derdim dökülmesin mökülmesin ama bide buzdolabı poşetinin içine koyarsam tamam sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi shaker'ın yok mu shaker'da götürüceksin. suyu koyucaksın sonra karıştırıp içeceksin. eve gidince de shaker'ı çantada kapalı unutucaksın hatta kokucak böyle leş gibi zevki orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Caseini iş yerine saklama kabında getirdim, kaşığım da var. Wheyi de spora shaker içinde götürebilirim evet, orda katarım suyunu. Hatta şu küçük sütlerden bulabilirsem ondan alayım suyla da yapmam. Peki bugün iş yerinde bi muhabbet oldu işte en az 5 dakika çalkalamak lazım falan diye. Gerek var mı o kadar abartmaya? 30sn çalkalasan yeterince dağılır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 yap evden sütle hazır götür bozulmaz. 5 dakika karıştırmak diye birşey de yok. ben post workout suya basıyorum whey'i 10-20 saniye karıştırıyorum içiyorum. birşey kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Suyla karistirip goturme zaten. Koy toz halinde shaker in icine, suyu spordan sonra ekleyip karistir. ic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Sut proteinin emilmesini geciktirir ve gaz yapar. Ilkini bilmiyorum gec karissa ne olur erken karissa ne olur. ama gaz yaptigi dogru. O yuzden bence suyla icilmeli protein tozlari. Ama sutle de tadi enfes oluyo. Boyle boktan bi ikilem. Kiz arkadasin yoksa , sal boyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 post work out falan değilse sütle içilmesi kafi diye biliyorum. post workout suyla bile yetmiyor üzüm suyuyla falan içmek gerek. (karbla yani) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Hangi proteini kullandigina gore degisir abi. Diabet olmadan once syntha 6 kullaniyodum, herseyi icinde gayet guzeldi. ( su an kullanamiyorum fazla carb li oldugu icin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Bi de pro lar ayiriyo pre post proteinini. Casein in zamani ayri whey in ayri, egg in ayri. Bi de gecenlerde beef protein gordum ki vay anasini dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 o kadar ayrılır ya zaten casein dediğin 8 saat falan mı ne sürüyor. tam gece yatmalık ya da bişey olacaktır yemek yiyemeyeceksindir 5-6 saat iş güç olur olur o zamanlar için ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Casein - whey ayrımını ben de yapıyorum ya. Günde 4 doz alacağım işte : Sabah kalkınca whey Öğle yemeğinden 2 saat sonra casein Antremandan sonra whey Gece yatmadan önce casein şeklinde. Hmm aslında wheyi sütle içmemek gayet mantıklı, sonuçta olayı hızlı sindirilmesi. O zaman wheyleri meyve suyuyla içeyim, caseinleri de sütle. Bide gaz problemi evet sorun ya. Hadi kız arkadaşım yok yalnız yaşıyorum şu anda ama kızla falan buluşmadan önce suyla mı içsem ahahah. Baya sıkıntı çektim bugün iş yerinde. Bak yine bastırıyor gurul gurul... Salsam borazan gibi öttürürüm ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bir zaman sonra alışması lazım vücudun o gaza. bende öyle oldu en azından. 1 ay kadar fln. bir de çok değil mi günde 2+2 protein takviyesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Sifirdan basliyosan whey yeterli bence. Hatta carbli bcaa li bisi kullanmak daha da mantikli geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çok abi o bence bir işe yaramaz yeni başlayan bir bünyede zaten o kadar protein. yani işe yaramaz derken boşa içersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 E alınması gereken protein kilo x2 değil mi? 60gr falan kendim yiyorum, 100 gra yakın da toz kullanırsam oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 abi öğünlerde 25-30 alabilmen lazım. 4 öğün yemen lazım. üzerine protein shake ile tamamlaman daha sağlıklı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 bir de sen bildiğim kadarıyla bayağı yeni başladın bu işe. yani o alınan protein miktarını yavaş yavaş arttırabilirsin çünkü şuan vücudun büyük ihtimalle o proteinin hepsini kullanamıyor atıyor. programın ağırlaştığında zaten vücudun da daha alışmış ve gıda istiyor olacağından, beslenmen daha rahat olacaktır. kahvaltıyı dediğim gibi yap öğlen yemek öğleden 3-4 saat sonra yemek bi de post workout yemek gece yatarken de casein'i çak. tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 axedice said: E alınması gereken protein kilo x2 değil mi? 60gr falan kendim yiyorum, 100 gra yakın da toz kullanırsam oluyor. abi çok fazla 100gr ya supplementten alıcağın protein %25 i geçmesin mümkünse günlük totalin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NaturalSpringWater Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 pro konuştu. bak benim dediğim bile fazla onun dediğine göre. ben gainer kullandığım için böyle alıyorum. muscle and str, bodybuilding komda falan güzel beslenme planları var. ara öğünlerle falan temel gıdalarla sağlamanı sağlayacak o proteini. biraz araştırıp onlardan birine dayan. zaten vücut yapmanın sıkıntısı burada axe. 3 faktör var, antreman uyku yemek. yemek bunların en önemlisi. çünkü badi haftada 3-4 kere 1 saatlik bir iş, uyku otomatikman gece oluşan bir olayken yemek yemek 7'24 (ha ben bir gün kendime izin verip rahat rahat takılıyorum kasmadan hardgainerın cheat günü de böyle oluyor fsdsf) bitmek bilmeyen bir efor. bu yüzden de en çok sabrı ve çabayı o konuda göstermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar