Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Jaegerjaquez said: yok lan ucuz tansaşta var burda kaç gayme lan bıktım yumruta soymaktan ve haşlayamamaktan gerçi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 valla hatırlamıyorum parasını tamda normal yumurta kadar olması lazım bi fark yoktu pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 valla ben kırıyorum 6 tane yumurtayı muz+yulaf ezmesi azcık whey karıştırıyorum blenderda pancake yapıyorum gayet kolay ve kısa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 OLM YULAF BLENDERDA KARIŞMIYO KARIŞIYO DİYİP DURMAYIN VALLA VURCAM BİRİNİZİ HE NE MARKA KULLANIYONUZ NE YLAFI BU MK KAÇ KERE DENEDİM ETRAF BOK OLDU İÇEMEDİM DE DİBE ÇÖKTÜ SEN İSTANBULDA MIYDIN BU ARADA UNLEASH THE CAPS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 yulaf denedim ben bikaç kere muz-badem-fındık-fıstık ezmesi-süt shake'i yaparken yulaf da koyuyordum. yulaf kesinlikle karışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 oh be sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eti lifalif %100 karışıyor /izmirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 nooblar sizi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 istanbul dandik bi şehir olduğu için orda karışmıyo olabilir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Karistirip biraz bekletin sonra tekrar karistirin. Yumusayip icinde daha cok cozunuyor. Kalanini da dipten kasikliyoruz balcik gibi oluyor. Ben seviyorum bu karisimi. Bulkta ara ogun favorim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 kardeşim dipten kaşıklamayı bizde biliyoruz. ama her anlatışınızda sanki su içermiş gibi anlatıyonuz gdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 dipte falan kalmıyor abi benim bildiğin homojen bi karışım oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Bende yalan yok. Homo momo degil karisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 direk 100gr falan mı boca ediyonuz abi ayı gbi koyarsanız karısmaz tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 az koyuncada tadını alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Ben 100gr koyuyorum yulafi direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 vidyo istiyorum perfect karışımn hazırlanışı ve blend edişiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Hepsini shaker a doldurup 2 kere calkaliyorum sonra icebildigimi icip kalanini kasikliyorum. Ayilama. Teknik falan yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 KAŞIK VAR İŞTE kaşıkla bende yapıyorm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sırf süt olsa 10 dakka beklesen karışır muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 optimen alcam gainer bitince wheye geçicem kreatin devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Helal. Dogru kombo. Optimen ile balik yagi yer degisebilir veya beraber olabilir. Omega3 ciddi faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 bi balık yağı alsam omza da iyi gelir sdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Sana birsey diyimmi 8 aydir falan araliksiz balikyagi kullaniyorum. Bu hafta bitti almadim omuz agrilarim oldu. Belki rastlanti bilmiyorum ama gercekten sayisiz faydasi var. Sadece 2 supp alma sansin var deseler sadece whey ve fish oil alirim haci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 ıssız gyme mi dusuyosun al işte ne lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar