Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 lan sytnha soruma perfectzikaslikolar45cm de cevap vermedi. niye ant sonrası içiyosun diyolar. ÇÜNKÜ PROTEİN DİYE BASİT Bİ CEVAP VERDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/281202_527407623938622_1049793494_n.jpg wazdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 birisi bu testo boost ürünlerinden önce test yaptırsa hastanede sonra 1 kutu testo boosttan sonra 1 test daha yaptırsa sevap işlemiş olur lan. dsghdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 aynen ya lan şuan sanki karnımın oralarda biyeler ağrıyo gibi geldi. sağ karın boşluğa bastırdım az acıdı. şuan psikolojik olarak taktm resmen orayı dskfs korkuyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bence basın şu anabolikleri artık hem siz hem forum rahatlasın. Haha. Onlarda çok ayrı konular onu bile bilinçli kullanmak gerekir sanırım. Bence amacı estetik olan birisi düşük dozlarda alsın. Ama pahalıdır bir de tabi onlar. İşin o boyutu da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 killerla perfectionistten bekliyorum ben yakın bi gelecekte kür yapmalarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bende karb oranlarını ayarlayamıyordum cuma günü patladı antrenman. Boş karnıma gidiyordum şimdi bir pre workout alayım diyorum. Çokta iyi bir preworkout buldum: O da bal. 2 kaşık yer giderim gelince de bir patates çakarım yeter işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 sdasdfsafsjdf dewdim soris mi pwo kullancak. ve şaşırtmadı beni sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Soris said: Bende karb oranlarını ayarlayamıyordum cuma günü patladı antrenman. Boş karnıma gidiyordum şimdi bir pre workout alayım diyorum. Çokta iyi bir preworkout buldum: O da bal. 2 kaşık yer giderim gelince de bir patates çakarım yeter işte. kilosu 300-400 liralık bi bal var,ondan yollıyım sana 2 kaşık deneme paketi olarak. %100 doğal bu balı yapan arının çükü düşmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 AHHAHAAHAHAHHAHAAHHAHAAH TWİSTİ VERDİ YİNE YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 tahin pekmez incir + koyu kahveden vazgeçmem pwo olarak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Haha Bende sana Antalya Lara dan Stoya yollayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ahah kabledilmiştir. bal candır ya,ama kaliteli doğal olanlar pahalı oluyo sıkıntı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dekstroz aldım. Targeted keto da adam dekstroz al diyo demekki glikoz için. Fruktoz oldumu metabolize edilmesi gerekiyo filan diyor. Sabah aç karnına erkenden çalışmıyor olsam patates yerdim. de sabah uyanıp direk gidiyom ondan dekstroz aldım. Acaba sabah dekstroz içmem intermittent fasting i etkilicek mi kalorisi olmayan bişi sonuçta ama direk şeker bilemedim şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Dextrose un nasil kalorisi yok olm iyi misin? Basit karb bildigin. Tadi da baya sekerli. Maltodextrin daha rahat iciliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 haha biliyom ya if gitti o zaman olsun yapcak bişi yok. Sırf ağırlık kaldırmıyom koşuyom moşuyom kendimi öyle kandırayım bari. Bal filan salaklaştırıyor bugün mal gibi oldum ilk yarım saat bal yiyince bakalım bu nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Bu arada 1 gr ı 16 kcal filanmış. Ne yapalım Lyle dedi diye dextrose aldık. Targeted keto yapıyorum ben. Böyle daha pratik olacağını düşünüyorum. Çünkü 3 gün dışında hiç carb yemediğim için psikolojik olarak bu daha mantıklı. Sonuçta giderken içerim gelince de içer geçerim uğraşmam pek. Birde Lyle 25-50 gr arası diyor bana 25 yeter sanırım. Sen suya karıştırıp mı içiyorsun Perfect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 1gr nasil 16kcal ya? 1gr dextrose = 1gr seker = 4kcal ?? Ben maltodextrin ve dextrose karistiriyorum. 40gr dextro 60gr malto. Su veya yagsiz sut ile karistiriyorum dikiyorum. Dibinde kalanlari da kasikliyorum. :) Yalniz sut ve sut urunlerini iyice kesicem. Bu deri altinda su ve yag tutma olayina inancim git gide artiyor bu konuda. Gerci sadece yukleme gunu sut iciyorum ama keserim yani np. Yogurdu nasil cikaricam asil sorun o iste. Hadi bulk zamani annemin ev yogurdunu yiyim koy sutuyle mayalanmis. Cut zamani zor. Peynir az yiyorum zaten. Bi de yulaf askimi sutsuz nasil surdurecegim soru isareti. Bu ultimate diet ile kazanimlar super oluyor ama sosyal hayatimi cok sinirladi. Bir sure benim eskiyonteme donecegim sanirim. Biraz daha gidiyim de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Evet 4 gr mış ya okudum demin haha. Ben ağırlık çalıştığım gün içeceğim için çok sorun olmaz. Dibinde kalıyorsa ben direk kaşıkla yiyip su içeyim üstüne alıştım zaten c vitaminimi öyle yapıyorum. Saf kreatinide öyle yapıyom. Birde süt ürünleri bende tüketmiyorum eskisi kadar paleo olmadığı için önceden haftada 5 kg yoğurt yerdim şimdi en fazla yarım - 1 kilo filan yiyorum o kadar da olur. Birde yoğurdu 24 saat bekletip yiyin laktoz u büyük oranda kaçar filan diyorlar ben mayalayıp 2-3 sonra yiyorum zaten tadı da süper oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 beyler amerikadan ark gelecekte , whey harici alınabilecek multi + omega falan bişiler yazsanıza alıyım. megamen falan bişiler alacaktım bura acayip pahalı. Nereden alınıyo bir de onu da yazarsanız ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 creatine düşünürsen scifit markasının Kre-Alkalyn 1500'ü var. creatine monohidrat gibi su tutmuyomuş vucüt bende bu creatine e sardım 2 hafta önce türkiyede bulamadım Kre-Alkalyn 1500 düz creatine monohidrat aldım ama pek bi fark göremedim şimdiye kadar.ha creatine ne lan dersen internette bi 15-20dk araştırabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Multi olarak optimen veya orange triad al bence 3 kutu. Optimen fish oil guzel ayrica. Baska iyi marka da olur. Whey ile creatine aldirma burda da iyi fiyatlari. Preworkout falan aldirabilirsin. Fat burner (oxyelite) yohimbine falan takil iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 önereceğin bir site varmı pekü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Ben gaspari anavite öneriyorum multivit olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Anavite yukaridaki iki urun ile kiyaslanabilecek bir urun degil bence. Turkiye de guzel alternatif ama amerikadan alinacaksa dusunmeye gerek yok. Bir de ortho core mu ne vardi? 50-55$'lik multivitamin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar