Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 pofff bugun gymden sonraki protein shake karisimini mineral gazli su (maden suyu benzeri bir sey) ile yanlislikla karistirmisim agzimda patladi it. gecenlerde de pre workout shake (asitli bir sey gaz cikiyor calkalayinca) suratima patladi evin icinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ben bugün çok fena yandım ya cidden suratım parçalanıcak hissettim. dozajı mı fazla koydum nedir ragedeyim biliyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sen kafayı kırmışın hacı ondan oluo sdfsdfsd o kadar abartı olmaz psikolojik olmuştur o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olm cidden baya yandım. sonradan farkettim rageden olduğunu bu olayın. soğuktan cildim yanıyo falan sanıyodm 2 hafta önce ragedenmiş. bu arada bende balık yağı vardı aralıkta bitti hala alıyorm ama. any sıkıntı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Bugün ben 3 tablet anavite i spor öncesi 1/3 serving megaforte ile aldım,sırt vardı çılgın kaşındım asdas bi ara dedim çıkarıyorum lan üstümü su dökcem falan bayan vardı salonda çıkarmadım dshdf antreman bitince geçti. 1.5gram beta-alaine yaptı la bunu şaşırdım. aklıma perfectin postu geldi 8gramla kıpırtı yok die rage kaç serving aldın ki sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 bi ölçek aldım da galiba biraz tepeleme oldu. koyarken farkettim dfg ama 2 ölçek değil yani nolcak az tepeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 senin kafa kırık ya hafif ondan böle oluo sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 olabilr ya salona giderken kalp atışlarını yükseltiyorum baya adrenalin salgılatıyorum heycan falan yapıyorum. ondan da olabilir Nabzım 120 falan çıktı bugün panik yaptılar salonda. normal değilm i lan? nolcak idmandayım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Killer, idmana giderken dar sokaklardan gecip kendi kendine "su az once gectiigm kutunun arkasinda adam vardi ve su an sessizce arkamdan yuruyor beni bicaklamak icin" falan diye adrenalin yukseltme amacli paranoyakliklar yapiyor musun? Bu arada stoya, senin yuzunden gidip anavite alicam. Herkes karincalaniyor bir bende mi sorun var arkadas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 sdgfsdf olabilir abi,bugün bariz deli karıncalanma yaptı çılgın attım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Perfectionist said: Killer, idmana giderken dar sokaklardan gecip kendi kendine "su az once gectiigm kutunun arkasinda adam vardi ve su an sessizce arkamdan yuruyor beni bicaklamak icin" falan diye adrenalin yukseltme amacli paranoyakliklar yapiyor musun? Bu arada stoya, senin yuzunden gidip anavite alicam. Herkes karincalaniyor bir bende mi sorun var arkadas? yok ya öyle değil RAGE RAGEEEEEEEEEE LIGHT WEIGHT NO PAIN NO PAIIIIIIIIN diye gazlıyorum kendimi nabız fırlıyo zaten asdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 salona gitmeden nabızmı yükseltiyomuş napıyomuş :) Killer fan club açacam ya hasdasdasd 150 yi geçmemeye çalışıyorum aklıma gelirde cardio yaparsam. Kalbim sorunlu zaten nabız falan uğraşamam çarpıntı yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Killer said: Perfectionist said: Killer, idmana giderken dar sokaklardan gecip kendi kendine "su az once gectiigm kutunun arkasinda adam vardi ve su an sessizce arkamdan yuruyor beni bicaklamak icin" falan diye adrenalin yukseltme amacli paranoyakliklar yapiyor musun? Bu arada stoya, senin yuzunden gidip anavite alicam. Herkes karincalaniyor bir bende mi sorun var arkadas? yok ya öyle değil RAGE RAGEEEEEEEEEE LIGHT WEIGHT NO PAIN NO PAIIIIIIIIN diye gazlıyorum kendimi nabız fırlıyo zaten asdk kırık diyorum olm inanmıyonuz sdgfasdff adamın kafa başlı başına pre-workout dfsghfsdgsd FUAAAAAAARK YESS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Killer gibi antrenman arkadasim olsun supplemente para vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ağır girceğin zaman tokat mokat atar iyice rage e sokar yardım ederkende baaaaaaaaaaaaaaaaaaas laaan manita mısın falan.. 3 seneye ifbb pro dfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Hahahah tokat kismini okuyunca bastim kahkahayi :D Benim eski aygir antrenorum iyiydi ya. Bagirirken, kulagima "aglama, aglama... kiz gibi aglama" diyordu. :( Killer daha iyi ama. Adam ortamda agirlik yokken kendini gazlayp nabzini arttirabiliyor cevresindekilerle nasil bi etkilesimi var dusunemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 killer 5 sene sonra ifbb ye gidicekte bizi sallamıcak gibi hissediyorum ben drhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 SELAM BEYLER TABİKİ KAI GREENE DE ARADI BENİ BUDDYM OLUR MUSUN DİYE BAK OLYMPİA OLAMIYORUIM FALAN DEDİ. YA DEDIM KAICIM AMERİKA FALAN UZAK BİLİYON MU ?FDGDF ya abi biliyosunuz bu işi bilmek bi olay, partnerliği bilmek ayrı olay arnoldun çok detaylı anlatışı var bu konuda. benim buddyim 3 senelik ve adamın nerde kesilceğini neyi yapabilceğini çok iyi biliyorum. diyorum bunu sen kaldıramassın. kaldırırm diyo giriyo 2. set küt gg yabancı bi adama yardım ederken mesala adam zorlandı kesildi sanıyorum dokunuyorum bırak diyo zank diye basıyo. adamın ağırlığını yemiş oluyorum dfgdf. yani partnerine alışmak partnerlik falan harbi önemli. ben bide çok salon gezip bisürü arkadaşımla çalıştım ondan GO FOR IT FUCKING BABY istanbulda oturanınız olsa beraber antrneman yapmak isterim cidden. ankaraya düşerse yolum kesin perfecte yazcam zaten sdkg -------------- abi yolda nabız olayını yapmak biraz kırıklık işte dsfsadk biraz hayvan sesleri de çıkarıyorum ayıptır söylemedi. animal is on the way çünkü. -------------- bu arada sytnhayı antrenman sonrası almak gereksiz mi ? öncesi mi alalım wheyim yok benim çünkü =( sdfsd ------------- bi yarışma düşünüyorm beyler bu arada podyuma çıkmadan ölmem ben. SİZLERİ DE UNUTMAM UNUTANIN BİCEPSİ 25 E DÜŞSN =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 benimde buddy konusunda sıkıntım var,arkadaşlarım genelde sissy tipler bench max deneme yapıcam adam bi durumda tutamaz diye yemiyo,gidiyorum 45 santim kollu yarmaya rica ediyorum eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 1 - 2 ay önce 140 kilo deadlift yapıyordum 4 rep. bu gün 130 u kaldıramadım. n'oluyor ya? niye supplement loglarına yazdımki bunu şimdi :S beyindenmiş anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Killer 1-2 sey soyle arkadasa. Basamamis kiloyu. :) 140kg de iyi. Cok zorlama kendini ufak ufak arttir. 120den sonra is ciddiye biniyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dikkat et hacı beli eline alma benim gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Ben geçen hafta 100 yapıyodum bu hafta 105 yaptım ama daha fazla kaldıramıcam gibi çünkü kollarım çok güçsüz a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Black_Hand said: 1 - 2 ay önce 140 kilo deadlift yapıyordum 4 rep. bu gün 130 u kaldıramadım. n'oluyor ya? niye supplement loglarına yazdımki bunu şimdi :S beyindenmiş anlaşılan. SİYAH EL YOU ARE BETTER THAN THATTTTTTT FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUCCCCCCCCCCCCCCCKKKKKKKK WEIGGGGGHT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ben normalde ragei alıp 5 dk sonra çıkıyorum yanma sokakta başlıyo. o yüzden soğuktan sanıyodum. şu an 15 dk oldu alalı surat cayır cayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar