Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Yok ben zaten basit seker alimina komple karsiyim. Normal beslenen biri icin gayet gereksiz. Ben su an glikojen depolarini tamamen bosaltip sonra 30 saat icinde yaklasik 1200-1300gr karb yuklemesi yaptigim bir yontem uyguluyorum. O kadar karbi fruktoz ve sukroz almadan, 50gr altinda yag tuketerek, minimum fiber ile almam gerekiyor. O yuzden desteklemek icin aldim. (uyguladigim yontem lyle mcdonald - ud2.0) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ayrıca salonda steroidli bebelerin benle aynı kiloda kaldırması da beni gaza getgiriyor. düşün ben bassm nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ne mi olacak? Kür sonunda eski performansı olmayan bir uzuv,kürle gelen %90 ın gitmesi; kür esnasında bastığın kiloların kür sonrası yanına bile yaklaşamıcağın için steroidçi damgası yemek,psikolojik bağımlılık sonrası 2. ve muhtemelen daha komplike bir kür. BALLZ SMALL BRO kullanma lan işte,salondada var bir iki steroidçi bebe,off aylarda uzun kolluyla geziyorlar,roid ON zamanlar atletle falan komik oluyolar la dgfhdfghdfhdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 olm o kadar leş bi durum yok yetersiz gibi basan bebelerde o durum öyledir. çok uzun sürüyo lan NATÜREL SDFLSGSDÖX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Baya baya öyle,çevreden gözlemliyoruz işte.kaldı ki 4 hafta falan diosun primo diosun getirisi aşırı az olucak ama yan etkileri bal gibi vurucak. neyse daha fazla yapma demicem istiyosan yap abi kendin gör ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 http://haber.gazetevatan.com/saglikli-diye-yediginiz-tavuklar-tavuk-degil/441156/4/Yazarlar/158 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Dogru diyor. Kuzu bonfile alin. Kilosu 40tl. Haftada 2 kilo yersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Heheh baya doğru o yazı o yüzden balık+kırmızı et yanına az tavuk yapıyorum ben öğrendikten sonra. Bide ara sıra baklagillerden de alın yiyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 nutrition said: Sıkıntı yok o zaman doğru ve disiplinli bir diyet + lifting = profit. Ben yağ yakımında kardiyoya gerek olmadığını düşünüyorum ama yapıp yapmamak tercih sebebi. bi hafta önce birine kardiyo yap koş bol bol falan dediğini hatırlıyodum. karıştırmışım o başka biriymiş. o yüzden her yazına gene bir şeyler sallıyodur bu diye yaklaştım. affet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 1 protein bara olur yoksa ııh ollmazzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 nutri git balon taktır gene ya olmuyo böyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 valla güzeldi balon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o yüzden protein tozu almalıyız. bi kompleks bi whey multi vitamin. yemek yemeyiz o zaman kafa rahat baklagil sebze balık yeriz et bide ayrıca yazan allah korkusuyla yazdığı için irite oldum. 2 cümleden birinde günah var. günahına gorum şimdi he senin. düzgün yazamıyolar bi yazıyı da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Hahaha ikinci paragrafa bayildim. Adamimsin killer. Dogum gununu soyle sana hakiki eczane sustanonu gondercem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dfgd 11 temmuz ya çok var yazın off bide =( hydroxi falan alabilirsin dgddfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 samaella said: http://haber.gazetevatan.com/saglikli-diye-yediginiz-tavuklar-tavuk-degil/441156/4/Yazarlar/158 babasının tavuk çiftlikleri olan arkadaşım var. dogru yazılanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben tavuk yemiyorum çözüm basit hamsi yiyin abi hem üretilemeyen bir balık. Birde küçükbaş hayvanların sakatatını yiyin B12 için. Onlarda eti kadar pahalı olmuyor. Ucuz çözüm işte. Büyük baş yemeyin hiç hormon yemiş olursunuz bu tavuklar gibi. Yumurtayı mecburen yiyoruz o da tavuğun eti kadar tehlikeli değildir bence bilemiyorum o kadarını da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 böle ülkeye... kendi kendimizi zehirliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Ben su diyeti bitiriyim komple kuzuya gecis yapicam. Kafaya koydum. Az ama oz proteyn. Az dedigim yine 220gr ustu alirim tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Perfectionist said: Ben su diyeti bitiriyim komple kuzuya gecis yapicam. Kafaya koydum. Az ama oz proteyn. Az dedigim yine 220gr ustu alirim tabi. enteresan pozlarda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perfectionist Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Senin pozu deniycem. Ama tek basima zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 olm before afterda koydm ben olmadı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 hayatimda kullandigim en iyi pre workout booster jack 3d idi :) kac kere yazdim super diye, gecenlerde yasaklanmis alet :D doping varmis icinde lol, diyorum neden ucuyorum ben.. ahh ah ne guzeldi be. hayvan gibi calistiriyordu it. su varmis icinde 1,3 dimethylamylamine (DMAA) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutrition Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Jack3d cidden bomba bir ürün. Craze diye bir üründe aynı popüleritede yurtdışında ama TR de bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar