KingV Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 merak ediyorum bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 paso imza cakiyosundur heralde uzun belgelerde fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 çalıştığı firmanın yaptığı ya da yapacağı tekliflerin sözleşmelerinin öncesini ve sonrasını, altyapısını, denetlemesini falan yapıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 aga alt sözleşme dediğin taşeronun cicileştirilmiş hali. ya taşeronun yöneticisidir ya da bu taşeronluk sözleşmelerinin, öyle bakmadan yazıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Fistan said: çalıştığı firmanın yaptığı ya da yapacağı tekliflerin sözleşmelerinin öncesini ve sonrasını, altyapısını, denetlemesini falan yapıyor işte yani böyle bir işte çalışırsam altımda araba yurtiçi yurtdışı sürekli gezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 çalıştığın firmaya göre değişir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 önemsiz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 komutanlara söyleyişi yapan bir kadın vardı.tarihçi miydi neydi yanılmıyosam ondan beridir atatürk videoları izlemiyorum sinirim bozuluyor nerden nereye diyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 red in da club. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ahahah y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 lol'ed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 büyük bir firma 1milyon dolara ihale kazanıyor bilmem nereye bilmem ne yapılacak sonra büyük firma gidip kobilere daha küçük şirketlere işi 300bine yaptırıyor. 700k cukka ediyor. kobinin buradaki pozisyonu alt sözleşmeci oluyor yani. edit: alt yüklenici de denir. taşeron yaneeii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ama bu alt sözleşme yöneticisi bu büyük firmadaki bir pozisyon. bu durumda o alt yükleniciyi teftiş etmek istedikleri standartlarda çalışıp çalışmadığını kontrol etmek alt sözleşme yöneticisinin görevi mi oluyor? sürekli seyahatlerde olacak demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ohaaa bu mesaj buraya mı gelmiş ne kafası yaşamışım acaba.amerikanın atatürk videosuna yazmıstım.hatta orda bulamayınca silindi sandım baya güldüm ama şuan alakasız görünce mod kardeş şu 2 mesajımıda silerse sevinirim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 edit: meraba, vazgeçtim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 yok abi kalsınlar sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bakalım pazartesiye savunma iş görüşmem var. pozisyon hakkında bir ön bilgim olsun istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 4000 lira maas aliolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar