Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Olm oraya gitmeyin, aldığım duyumlara göre Road Tripteki Taocu herif hala oradaymış ehehehe[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Dooman vay burdamıydın ssen :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ewt de tanıyamadım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 :) tanıyamazsın zati dur tanıtıyım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashmere Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 evet bi de öms sistemi war işte duruo orda boş boş dimi.? benim sormak istediim sabancıda dorm'larda falan internet.. hızı nedir hede hödö.. kazaa falan yasakmış dooğru mu? mesela 4KB max download hızı warmış bu doğru mu? uo falan kablo gibi hızlı mı?? ünlü bilindik hocalar warsa kimleR?[signature][hline] May the Gank be with you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Kaçak sokabilirsen alırsın ama resmi izin yok yurtlarda.. P2p bağlantı benzeri yasakları delmediğin sürece limitin yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Ne 4kb abi dalga mı geçiyon :) 22mbit bağlantı var. p2p yasak, ama dc++ diye birşey var sonuçta :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others. BULL SHIT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 p2p sistemi yasak sadece. onlada aynı anda 3-4 kullanıcıyla bağlantı açarsan yakalanıyorsun. Onun dışında okul içi dc++ var onunla yaklaşık 2.5megabyte/s hızla download yapabiliyorsun. Eğer internetten yapıyorsan download yurtdışı sitelerden 300kb/s hıza kadar download yapabiliyorsun. Superonline gibi sitelerdende 2megabyte/saniye hızla download yapılıyor. 4kb gibi bi sınır var lafını da sallayana da helal olsun. sıkı kolpacıymış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bu seneki ekonomi yönetim bilimleri başarı bursu kaçla kapattı bilen varmı?345 falan civarıysa ağlama krizine giricem de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 352 puan yanılmıyorsam geçen seneye göre 5-6 puan düştü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 oh iyi neyse sabancı kısmet değilmiş yaptığım soru iptal olmasaydı beraberdik =) (puanım 359 a falan çıkıcaktı öle diyim =) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 6 gündür ünivdeyim şu an ortam çok soğuk çünkü toplasan ancak 100 kişi var burda. Bizim açımızdan iyi aslında bütün üniv bizim dün sırf benim için spor salonunu açtılar eheh, labler de açık geceyarısı dolaştık mdbf'yi lablere daldık aman allahım 25. yüzyılda yaşıyoruz zannettim bu nasıl bir teknolojidir ya. Hamdi diye biri vardı lablerin birinde adamla tanışınca 1 yaşıma daha erdim lablerdeki aletleri tasarlayan oymuş adam 300.000$'a yaptığı growth chamberları gösterdi bize geceyarısı sanki öglen 2 gibiydi inanamadım.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 yurtta kalacaklarin listesi aciklanmis hayirli olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 hayırlı olsun valla tam istediğimiz yerde vermişler çok şaşırdım. hemen dormun 2 arkasındaki yurt ve girişin 1 üstü kat. 4 kişilik odada 3 kişi kalmayı tadıcaz valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2004 ben ayak bastım güzel yurduma :) ama odamda yeni gelen ns101ciler kalıomus suanda.. bize de misafirhane yolu gözüktü bu gecelik.. cıkın lamn dısarı :) herkes hoşgelmiş bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dae Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 ben de bugün sabanci tatil köyünde geçirdiğim 1 koca bayık hafta sonunda döndüm.dersler başlasa da çalışsak dediğim dahi oldu yani... ns101 kursunun öğrettiği ve öğretebileceği tek şeyin çok gereksiz bişey olduğunu kavradım şu bomboş 7gün sonunda... onun dışında odaya içki vb. herşey gayet rahat sokulabilir gibi gözüküyor.hoş geçen sene adamlar pompalı sokmuşlar ya neyse.onun yanında içki solda 0 yani :) göürünen o ki yurtlarda 0 kontrol var...bakalım uni gerçekten açıldığında nolcak...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hehe ben odamda balta bulunuduruyorum :)) hoşgeldin sabancıya fena okul değil de biraz zor... eu2 oynamak isteyen varsa bana mesaj atsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 SU ya hoşgeldiniz en rahat tatil köyü ortamı için ilk sınavı S, ikinci sınavı U getirmek yeterlidir :) [email protected] benim bir tek ceday dan haberim vardı amma çok patisu varmış ek: sabancılı patiler buluşması falan yapalım birgün okulda [Bu mesaj THiM tarafından 22 Eylül 2004 09:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Bugün ders seçimleri başladı. OKul dışından neredeyse imkansız girmek. Okulda olan azınlık herke$in ders kaydını yaptı. Zorunlu derslerden bi tanesi dolmuş 2inci döneme sarktı tüm planlar altüst. Bir daha ewden add-drop haftası beklemeyeceğim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben alabıldım ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 ben her zamanki gibi yine ders kaydımı yapamadım. arkadaşlar sağolsun adamlar işi kavramış ben 1 kere girene kadar onlar 10 defa girdi. asıl yarın başlıyor benim[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kimler patisu şimdi burda? Görüşelim tanışalım ya. İlke Kaya ben, freshman başladım işte. B6 119 dayım, oda no : 5707. Cidden 2 gün çok sıkıldık yapcak hiçbişi yok, oryantasyondan sora saldılar adamlar direk, bizi dertlemez ne yaparsanız yapın diye. Spor salonundan çıkmadık koca pazar. Arnold olcaktım yani lol[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 B6 106 dayım oda arkadaşım daha gelmedi yanlız ve bekarım kapım hep açık gelin her türlü makara yapalım nihohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Abi aynı blokta 119 dayım, bağırsam duycan lol[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2007 Sabancılı patilere duyrulur: Serkan Ak ve Can Çağlar adlı şahısları tanıyanlar ve onlara ulaşabileceğim bir adres bilen varsa bana özel mesaj atabilirler mi rica etsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar