Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sabancı Üniversiteli Patiler

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

evet bi de öms sistemi war işte duruo orda boş boş dimi.?

benim sormak istediim sabancıda dorm'larda falan internet.. hızı nedir hede hödö.. kazaa falan yasakmış dooğru mu?
mesela 4KB max download hızı warmış bu doğru mu? uo falan kablo gibi hızlı mı?? ünlü bilindik hocalar warsa kimleR?[signature][hline] May the Gank be with you.
Sosyal ağlarda paylaş

p2p sistemi yasak sadece. onlada aynı anda 3-4 kullanıcıyla bağlantı açarsan yakalanıyorsun. Onun dışında okul içi dc++ var onunla yaklaşık 2.5megabyte/s hızla download yapabiliyorsun. Eğer internetten yapıyorsan download yurtdışı sitelerden 300kb/s hıza kadar download yapabiliyorsun. Superonline gibi sitelerdende 2megabyte/saniye hızla download yapılıyor. 4kb gibi bi sınır var lafını da sallayana da helal olsun. sıkı kolpacıymış...
Sosyal ağlarda paylaş

6 gündür ünivdeyim şu an ortam çok soğuk çünkü toplasan ancak 100 kişi var burda. Bizim açımızdan iyi aslında bütün üniv bizim dün sırf benim için spor salonunu açtılar eheh, labler de açık geceyarısı dolaştık mdbf'yi lablere daldık aman allahım 25. yüzyılda yaşıyoruz zannettim bu nasıl bir teknolojidir ya. Hamdi diye biri vardı lablerin birinde adamla tanışınca 1 yaşıma daha erdim lablerdeki aletleri tasarlayan oymuş adam 300.000$'a yaptığı growth chamberları gösterdi bize geceyarısı sanki öglen 2 gibiydi inanamadım.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bugün sabanci tatil köyünde geçirdiğim 1 koca bayık hafta sonunda döndüm.dersler başlasa da çalışsak dediğim dahi oldu yani...
ns101 kursunun öğrettiği ve öğretebileceği tek şeyin çok gereksiz bişey olduğunu kavradım şu bomboş 7gün sonunda...
onun dışında odaya içki vb. herşey gayet rahat sokulabilir gibi gözüküyor.hoş geçen sene adamlar pompalı sokmuşlar ya neyse.onun yanında içki solda 0 yani :)
göürünen o ki yurtlarda 0 kontrol var...bakalım uni gerçekten açıldığında nolcak...[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

SU ya hoşgeldiniz en rahat tatil köyü ortamı için ilk sınavı S, ikinci sınavı U getirmek yeterlidir :) [email protected]
benim bir tek ceday dan haberim vardı amma çok patisu varmış

ek: sabancılı patiler buluşması falan yapalım birgün okulda

[Bu mesaj THiM tarafından 22 Eylül 2004 09:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

kimler patisu şimdi burda?

Görüşelim tanışalım ya.

İlke Kaya ben, freshman başladım işte. B6 119 dayım, oda no : 5707.

Cidden 2 gün çok sıkıldık yapcak hiçbişi yok, oryantasyondan sora saldılar adamlar direk, bizi dertlemez ne yaparsanız yapın diye. Spor salonundan çıkmadık koca pazar. Arnold olcaktım yani lol[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...