Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşk Acısı Çekiyorum Yardım Edin Lütfen

Kirk_Lee

Öne çıkan mesajlar

sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum. kızla ilk iki hafta kesiştik. o ilk iki hafta öğleden önceki derslere gelip öğleden sonra kaçıyordum. sınıfta bora isimli bir çocukla yakınlaşmaya başladı bu. sonra bu gün öğrendim çıkaya başlamışlar. hatta sınıf hocası oturma planı ayarıyordu sınıf başkanıyla başkanla anlaşmış bunlar yanyana oturuyorlar. kızı çok seviyorum. unutayım dedim yapaıyorum. ne yapayım lütfen yadım edin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 16:45 tarihinde demiş ki:
said:
Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki:
borayı döv

düşünüyorum ama şidi kızla bu sefer aram bozuur. bu arada fake diyen arkadaşlar ark. tafsiyesiyle geldim buraya. üye oldum. bana demişti yeni gelenleri genelde ezerler orda diye doğru demiş...

yeni gelenler ezilmiyor 1500 tane boyle adam var senin gibi, ve yeni uye olman fake ihtimalini iyice arttırıyor. Birinin burası hakkında yenileri eziyorlar demesi daha da yukseltiyor bu ihtimali. bence fakesin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

bi tavsiye, baska birini bul çünkü bu durumlar dertleserek icerek falan geçmez k1z ihtiyac1n1 baskas1yla gidericeksin o zaman su anda yapt1klar1n bu foruma açtigin bu konunun ne kadar gereksiz ve saçma oldugunu görüceksin. O kiza gelince unut onu çifti rahatsiz etme. birak onlar yiyissinler :)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nukem doğru söylüyorsum beni derdim o değil ancak gözüün önünde aşk yaşamaları bana koyuyor biraz.

Ee bunun bizi ilgilendiren kısmı nedir?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot
Crosby,Stills,Nash & Young
oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!"

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...