Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sınıfta bir kızdan hoşlanıyorum. kızla ilk iki hafta kesiştik. o ilk iki hafta öğleden önceki derslere gelip öğleden sonra kaçıyordum. sınıfta bora isimli bir çocukla yakınlaşmaya başladı bu. sonra bu gün öğrendim çıkaya başlamışlar. hatta sınıf hocası oturma planı ayarıyordu sınıf başkanıyla başkanla anlaşmış bunlar yanyana oturuyorlar. kızı çok seviyorum. unutayım dedim yapaıyorum. ne yapayım lütfen yadım edin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 YA yeter be banane senin aşk acından git intaar et![signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 geber emi[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Güzin abla damlar şimdi. Geç kalmışsın arkadaşım girişken olucaksın bak adam kapmış hatun'u sen hala yerinde sayıyorsun.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 fake acc suxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ya fake abi yapmayın.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya abi cevap vermeyin şunlara açsınla bitane topic birleşsin hepsi artık intihar mı edecekler ne halt yerlerse yesinler yeterki konu dışı'nın içine etmesinler.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki: borayı döv düşünüyorum ama şidi kızla bu sefer aram bozuur. bu arada fake diyen arkadaşlar ark. tafsiyesiyle geldim buraya. üye oldum. bana demişti yeni gelenleri genelde ezerler orda diye doğru demiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki: borayı döv sakın dovme para teklif et :P[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: Kirk_Lee, 27 Eylül 2004 16:45 tarihinde demiş ki: said: Nukem_Verite, 27 Eylül 2004 16:43 tarihinde demiş ki: borayı döv düşünüyorum ama şidi kızla bu sefer aram bozuur. bu arada fake diyen arkadaşlar ark. tafsiyesiyle geldim buraya. üye oldum. bana demişti yeni gelenleri genelde ezerler orda diye doğru demiş... yeni gelenler ezilmiyor 1500 tane boyle adam var senin gibi, ve yeni uye olman fake ihtimalini iyice arttırıyor. Birinin burası hakkında yenileri eziyorlar demesi daha da yukseltiyor bu ihtimali. bence fakesin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yeni gelenleri ezen yok burda biz angutları eziyoruz.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Öl emi[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır. Mustafa Kemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 2 haftada ayrılırlar nasılsa.[signature][hline]Proxa, 23 Ağustos 2004 17:49 tarihinde demiş ki: kısırlaştırcam ben kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ya allah aşkına bu tip topikler için Garbage Aşk diye bir bölüm açalım. Hergün birinin aşk acısı veya sevgi yumağı topiği okumaktan gına geldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 kızla boranın arasına girme.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 düşünsenize adam geliyor aşk thread'i acıyor kendini rahatlatıyor hafifliyor relax oluyor yorumları alıyor gidiyor bi daha izine rastlanmıyor patide. 1 threadlık insan olmassın umarım Kirk Lee.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 guclu gucsuzu yer kizi kapar gider prehistorik lovin' baby heahea daha bekle bakalim sen kac kisiyi kacirican lol ya ask acisi cekiyorum imdat... bigun de biri basur acisi cekiyorum yazmaz ki[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 al $u parayı çekil onların arasından onlar birbirlerini seviyor[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Borayı döv, kızı kes, kendini intihar et. Veya kızı unut ve Bora ile mutlu olmaları için dua edip kendine yeni kız arkadaş ara.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ajan tut takip ettir.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bi tavsiye, baska birini bul çünkü bu durumlar dertleserek icerek falan geçmez k1z ihtiyac1n1 baskas1yla gidericeksin o zaman su anda yapt1klar1n bu foruma açtigin bu konunun ne kadar gereksiz ve saçma oldugunu görüceksin. O kiza gelince unut onu çifti rahatsiz etme. birak onlar yiyissinler :)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kirk_Lee Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 nukem doğru söylüyorsum beni derdim o değil ancak gözüün önünde aşk yaşamaları bana koyuyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bora'yla kesiş. Bora'yı kendine aşık et: Bora senin için kızdan ayrılsın. Sen de git kıza çıkma teklif et. Bu kadar. Çok orjinalim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 konuş abi benim önğmde aşk yaşamayın de gidin başka yere de.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 said: nukem doğru söylüyorsum beni derdim o değil ancak gözüün önünde aşk yaşamaları bana koyuyor biraz. Ee bunun bizi ilgilendiren kısmı nedir?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Sensible tarafından 27 Eylül 2004 17:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar