cambazct Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi meme dedigin nedir ya allasen, sunlari eleyemedikten sonra... http://www.youtube.com/watch?v=FcJScBLIEX4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 geldi gene keşkül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 nasil kasiklarim turkce harf olmayinca garip oldu biraz ama gene de offtopic degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Red said: ss or didnt diyenlere evde yaptıgım bir alem resmini mail atarım haha bana tahtacı diyen dasaa görmeli resmi özellikle imkb'ye duyrulur. resmi istedim. geldiğinde değerlendireceğim ve sonuçları açıklayacağım. adam benden çok meme ellemiş. tebrik ediyorum. ama challenge accepted. daha çok ömrümüz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 hiç belli olmaz hacım. bugün varız yarın yokuz. gidip ellenecekleri ellemek lazım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 apartmandan başlayacağım ama hepsi teyze. yao ming troll face'in iğrenmiş olanı var burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Red said: abi belimi dogrultayım maddi olarak hepinize kız ısmarlarım. da suan kendime hayrım yok.öyle bi moral var ki adriana lima gelse beni kaldıramaz koltuktan bu arada o milli cocugun tipi görmeniz lazım.dunya iyisi bir cocuktu ama hep böyle tırsıyordu karı kız olaylarında.tipide klasik laz. şimdi bana duacıdır herhalde 2 senedir fazla görüşemedik ama herif bariz level atladı bu konularda.en son facebukta resmini koydugunu sevgilisinden belli sdfs ss or didnt diyenlere evde yaptıgım bir alem resmini mail atarım haha bana tahtacı diyen dasaa görmeli resmi özellikle yanyana sokaklarda falan oturuyoruz. fifada oynarız hep. arkadaş olalım mı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 sıraya geçelim lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 abi 3 sene geciktik malesef arkadaş olmak için şuan harbiden kendime yapabildiğim tek iyilik pc ps3 falan oynamak durumum harbi vahim.ama inanıyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 adam dasaaa demiş olm. bakayım ben kendisi ile iletişime gireceğim. ona göre toplanır bi alem düzenleriz gerekirse. o değil de pati buluşması yerine alem yapsak evet o daha iyi olmaz mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 göndercem dasaa.kedi yataktak kalksın.cdler yatagın altında sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 ne CDsi o öyle yatağın altında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 putin için 1000 kız memesi başlığı için 1000 mesaj. go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 163 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bizde yapalım bu olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 türk kızları peşimden atlasa bile değişmem ruslara birde burdan yakın. çünkü genel olarak çirkinler. birde ben sarışın seviyorum. buradan türk kızları ölümcül bir darbe aldı. gerçi son zamanlar her yer hürrem taklitleri olmaya başladı güzel bir gelişme. bir de bana göre çirkin kızlarda kapanma olayı fazla. iyiki de kapanıyorlar. ama tutup ta zenci gibi bir kızında baştan aşağı pembe giymeside palyaço gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar