elesso Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 pr0n Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Chrome cok fazla cache tutuyor. Onlari temizleyiver arada bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sen diyince baktım,benimde 750mb olmuş,vaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 ben chromeu sırf başlangıç hızı için kullanıyorum. eskiden laptop ekranı küçüktü ve altlı üstlü 50 tane bar görmek istemediğimden firefoxdan geçmiştim. website için daha çok alan kalıyordu. şimdi başlangıç hızı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 di said: reyou said: o gunden bu gune javascript yapisimi degisti hayirdir? Hiz olayi javascript'in kendisine degil, interpreter'ina bagli. Haliyle hiz icin kendisinin degil, interpreter'inin gelismesi/iyilesmesi gerekli. Firefox su anda arayi epeyce acmis gorunuyor. Kaldi ki gelip sagdan soldan buldugun test'lerin bir benzeri seklinde elde ettigim sonuclari sunuyorum, buna karsilik "yok yea chrome daha iyi bak" diye guncel olmayan sonuclari koyuyorsun. Yapacaksin madem tam yap, yok yapamayacaksan hic bulasma rezil olma. madem ikna olmican topik acip kendini kucuk dusurme agzinin salyalari akmasin bosu bosuna. aglama duvarimi burasi, git kisisele ac. ahauahuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 firefox eskisi gibi değil operada istediğim extensionlar yok explorerı direk geç zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 tüh be üzüldüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 reyou said: di said: reyou said: o gunden bu gune javascript yapisimi degisti hayirdir? Hiz olayi javascript'in kendisine degil, interpreter'ina bagli. Haliyle hiz icin kendisinin degil, interpreter'inin gelismesi/iyilesmesi gerekli. Firefox su anda arayi epeyce acmis gorunuyor. Kaldi ki gelip sagdan soldan buldugun test'lerin bir benzeri seklinde elde ettigim sonuclari sunuyorum, buna karsilik "yok yea chrome daha iyi bak" diye guncel olmayan sonuclari koyuyorsun. Yapacaksin madem tam yap, yok yapamayacaksan hic bulasma rezil olma. madem ikna olmican topik acip kendini kucuk dusurme agzinin salyalari akmasin bosu bosuna. aglama duvarimi burasi, git kisisele ac. ahauahuah Hepsini gectim, neye ikna olmuyorum pardon ? Verdigin yalan yanlis bilgilere mi ? lol deyip geciyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Bu arada sorunun kaynagini buldum ama cozumunu bulamadim maalesef. Ben her browser icin mousemove olayinin, browser ustundeki her pixel icin olacagini varsaymistim ama oyle degilmis maalesef. Siz belli mouse'u bir delta x oraninda hizlica hareket ettirdiginizde, bu hareket tek bir mousemove event'ine tekabul ediyor. Bu yuzden de animasyon olmasi gerektigi gibi gorunmuyor. Firefox ve digerlerinde de durum boyle ama en iyi handle edebileni Firefox gibi gorunuyor yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 [ahmet çakar mode on] aklıma şöyle bir şey geldi ama senin de gelmiştir. gelmemişse de yazayım yine de [ahmet çakar mode off] x1-x2=dx ve dy alsan. sonra animasyonu o farka göre değiştirsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 kırom kötü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Chrome iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ben webgl ile yaptığım projede karşılaşmadım aslında böyle bir şey ile, firefox ta chrome da aynı tepkileri verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar