BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 niye hep aynı şekilde uo serverı açılıyor? birbirinin kopyası gereksiz bir sürü server ya yenilik düşünmek bu kadar zor mu? (belki copy paste yaptığınız için zor geliyordur) ya şöyle yenilik getirmek diğer serverlardan farkımız olsun serverı açınca yüzümüz kızarmasın diye hiç düşünmüyormusunuz ya merak ettim bu kadar admin owner var niye hiç yeniliksiz direk copy paste li dengesiz bir server açılıyor anlamıyorum...[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Delinin şeyini bellediği gibi millet bunu bişey sanıyoda ondan. Herkes senin gibi düşünemiyo işte,düşünse böyle olmaz zaten.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 farklı sistem sahip sunucular sayarmısınız ve kaç oyuncu online o sunucularda herşeyin cevabını ortaya koyar[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 evet ortaya koyar çünkü böyle bişi yok.... farklı sistemde sunucu yok bunu söylemeye çalışıyorum.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Arqas var , sylveria var , xhearion vs vs bir suru yer var daha serverlarin cogunu tanımadıgın belli..[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
pozitiff Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 saydıklarında pek değişik birşey yok bence
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 saydıklarında pek bir şey bulamadım ben ? çoğunun şu anki durumuda belli.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 map farklı , ırk sistemleri var , level sistemleri var vs vs.. Bu oyunda olacak her turlu farklılık var ancak oyun dinamigi aynı olabilir sonucta bunu degisemezsiniz. Katana heryerde katana'dır.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Zamanında hepsinde değişik geliyodu,sonra hepside alışılageldik hal aldı.Neden?Çünkü pratikte çok değişiklik vardı ama teknikte hiçbişey yoktu.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bellow , larethian inda demek istedigi o zaten farklı olduklari icin boş bu serverlar ondan millet yeni birsey yapmayi dusunmuyor.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Korax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Ama o yapılan katanayı bir iron ore bir ip bir 2 adet zart 3 adet zurt ekleterek yaparsan o katananın değeri her serverdaki gibi aynı olmaz.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Haklısın Korax , zamanla hepsi alışageldik olucak ama bu oyunda daha fazla ne yapılabilir ki. Sonucta bu oyunda özellikle sphere 55i+ surumlerle yapılabilecek seyler sınırlı.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 pek sanmıyorum değişik oldukları için boş olduklarını sıradan oldukları için ya da kalitesiz oldukları için boş olabilir ama çoğu kişi değişik ve kaliteli bir serverda oynamaya hayır diyemez sanıyorum.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Yok degeri aynı oluyor sahsen denenmiş durumda :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 değişiklik diyorsun şöyle bir şeyi hiç bir yerde görmedim orn zos vs gibi hayvanları yaratık olarak kullanabilirler tamelenmiycek onlar adını değiştir sürü halinde dolaştır millet eskiden bindiğini kessin :P yani değişiklik bir sürü yapılabilir.[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Guzel dusunceler ancak alınacak tepkileri de dusunmek lazim sonucta sen onu oyle yaptıgında serverda tamer kascak kisiler isyan cıkarır :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 iyi de gene orn olcak vs olcak sadece adları değişip yaratık yapılcak bunlar vs .vs gibi bir sürü yenilik yapabilir :P scripting bilgim olsa arkların copy paste yapması için yazardım alışıklardır nasıl olsa ;)[signature][hline]Msn : [email protected] [spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss! - rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz... - yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı? - yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda... - sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yazayım ben sana saldıracak orn zost felan zor degil :) hatta anlatayım normal orn u copy yap karma=-10000 brain tipini berserk yap onune gelene saldırır birde dex i yuksek tut 110 gibi ismini goren kacar valla :) ( bizde var ama tame de ediliyo :) )[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Lucas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yapılacaklar sınırlı bencede çünkü daha orataya çıkaracak item kalmadı gibi gelio bana katanayı sen dolaylı yollardan yaptırsanda katana yaptırmasanda katana.bence item olarak dialog olarak değilde sistem olarak düşünce olarak quest olarak serverlar bir yerlere gelmeyi hedeflemeli.[signature][hline]Lucas Korka Korka Yana Yana Hergün Birazdaha Derinden Aç Ve Arkasız Köpekleşerek Yaşamak Dersen Bu Yürek Çat Diye Çatlasın Ulan....
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Quest olarakta bir yere gelinmiyor , questin aslında ne oldugunu bilen cok az kisi var. Quest ile raid i karıstırır olur millet.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH -
Arion Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Örn: Cable ile Adsl == Kırmızı Katana ile Normal Katana![signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Picture
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bence yapılabilecek çok değişiklik var ama üşeniyordum yapmaya iyikide yapmamışım.[signature][hline](_::_____::_)
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sen yapsan yapsan gevezelik yaparsın. Neyse konu bu değil demek istediğim arkadaşlar heryerde nebula scriptleri kullanılıyor ve insanlar buna o kadar çok alıştıki artık başka birşey gördüklerinde alışagelemdiği için ellerin tersi ile itiyorlar buda eksi bir durum.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Sphere 55i ve 1.0 sürümlü shardlarımız ile hizmetinizdeyiz. Ada.net Krisha From Lowca [SwG]
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 neyse faust haklıymış ciddende[signature][hline](_::_____::_) [Bu mesaj Erutan tarafından 27 Eylül 2004 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Madenci_MV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Valla hede hödö dicem ben buna kaç sefer açıldı bu başlıklar sizin gözünüz kör kardiş.. Şöle bi servırlara sıra ile gir ohoo neler var neler ben mesela bir serverda oynadım halada oynuom reklam demeyin hede hödö derim :) Orclar o serverda kral gibi adamların yatırmadığı yok belli bir kademeye gelen orc EVRİM denen bir sürece giriyor bu süreçte öyle bir değişiyorki kozadan çıkan tırtılın kelebek olması gibi valla tavsiye ederim bir kanatları yok :P www.fatalwar.net die bi server dayanamadım yazıcam üstelik gece gündüz full 200 kişi online ı var .[signature][hline]Madenci Game master BS Tiara Satiris Game Master mage PK Rulaz
Öne çıkan mesajlar