knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 crafting varmi wowda?varsa herkes yapabiliyormu yoksa sadece dwarflarmi master olabiliyor baska bikac oyundaki gibi?crafting ve merchantlik hakkinda bilgilendirirseniz biraz sevinirim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 var hem de oyunun dengelerini de bire bir etkileyecek şekilde var, çünkü oyuncuların yaptıkları eşyalar gerçekten göstermelik değil, alıp kullanmalık sadece dwarflar değil herkes craft ile uğraşabiliyor, bu tip yetenekler trainerlardan öğrenilerek başlandığı için herkese açık durumda, ama bazı ırkların bazı şeylere bonusu var mıdır orasını bilemiyorum[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 benim ilgi alanim genelde crafting ve merchantlik oldugundan bilgii olan arkadas varsa biraz daha bilgi lutfen bende gelicem warcraft dunyasina:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ya burda moviede kız anlatıyor izle fikrin olur az cok[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sen sor ben sölim ne bilmek istiyosun, otomatik wow cevap verme makinası norak :p gece 5 te bile hizmetinizde :) şu an iti bari ile max 2 adet profession seçebiliyorsun, mesela 1 gathering, 1 Production skilli en mantıklısı. örnek: skinning & leatherworking yada mining & smith gibi. bu skillerde belli milestonelar var; 75, 150, 250.. gibi. sen o skilli kullandıkça artıyor diyelim 75 yaptın gidiyorsun master npcsine 150 ye kadar genişletiyorsun sora onu doldurmaya kasıyorsun :) eğer bunu yapmaz isen orda kalır o yetenek, kullansan bile artmaz. burdan hepsini okuyabilirsin[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bi karakter toplama bi karakter yapma icin yapsak?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 oyun içindeki posta kutusu sayesinde 2 karakterin arasında itemları yollayabilirsin bildiğim kadarı ile ama hem posta masrafı var hemde hemen gelmiyor sanırım 30dk-1 saat sonra geliyor. ama gereksiz öle bişi yapmak :) yani diyelim bi karaterinin gathering skilllerini miner/skinner yaptın başka bi karakteri leatherworker/smith yapman gerekirki komik olur yani onun yerine birini smith/miner diğerini leatherworker/skinner yaparsın yane daha mantıklı :) sonuçta zaten 2 adet crafting/gathering skill alma hakkın var, 1 tane alırsan diğeri boşta durcak işe yaramıcak. yada 2 gathering alırsın herbalism&skinning gibi topladıklarını satarsın millete. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 25 Eylül 2004 08:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Ayrıca bide merchant hakkında bilgi istemişin, oda şöyle: sen yaptığın itemları ya trade kanalından şunu şunu satıyorum sadece 5 silver! şeklinde bağırarak dolaşabilirsin. yada auction house lar var her büyük şehirde. oralara gidip sattığın şeye bi min. bide max fiyat koyup, milletin açık arttırmada rekabeti etmesini de izleyebilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 miner/smith yanına birde combat prof alabiliyoruz dimi? warrior, miner ve smith gibi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 tabiki, zaten öncelik combatta, yani crafting için 2 adet skill slotu ayrılmış durumda warrior vb ile karışmıyor hiçbi şekilde, siz o 2 slotu ister kullanın ister kullanmayın onlar duruyor. zaten adam gibi para kazanmak için crafting lazım ben 1gp yi craftingle gördüm anca stresstestte :) oyundaki en iyi plate armorları smithler yapıyor, mithril falan. (bazı epic vb armorları saymıyorum tabi ama mithril bunların bile çoğundan daha iyi). ayrıca doğadan malzeme toplamak için sürekli dolaşmak gerektiği için önce bişilerle savaşıp, sora onların yakınındaki maden, bitki vb herneyse onları topluyoruz. ayrıca alchemyde iyi baya, healing potion ve daha bi sürü fayfdalı iksir yapılmakta :) ama en kolay para kazandıran gathering yeteneği skinning sanırım, çünkü sürekli domuz ayı kurt timsah türevleri öldürüyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ben skin/leath yapacam daha mantıklı bana agi veren seyler lazım :P[signature][hline] °_° [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 25 Eylül 2004 10:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 peki crafting skilleri birbirini engelliyo mu? yani her iki crafting skilldede son level a kadar çıkabiliyo muyum? ve bu secondary skill craftingten ayrı bir skill daha mı?[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 her ikisinde de son noktaya ulaşılıyo yeter ki her ikisini de sürekli kullanarak skill'in gelişmesini sağla bu arada norak ben karakterler arasındaki transferin o kadar sorun olacağını düşünmüyorum, bir süre bu şekilde idare edilir ama çok sürmez player housing expansion çıkması, herkes yine her oyunda olduğu gibi ev araba kız arkadaş bulur kendine, o zaman crafter'ın işi daha bir statikleşir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 movie yi izledim kıpır kıpır oldum bea çok tatlı bu meret direk crafted olcam zaten hadi ulan blizzard çabuk ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 karakterler arasında transfer iyi olur güzel olurda, bir karakteriniz lvl 40 olduğunda onun istediği kullanabiliceği itemlarda ona göre olur. yani diğer karakterle aynı zamanlı ilerlemeniz gerekir, diğer lvl 20 karakterden ona yollanıcak her hangi birşeyin lvl40 a faydası olucağını sanmıyorum.[signature][hline]WOW Stress Test Screenshot Albümü http://photobucket.com/albums/v434/OmeNTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bir account ile birden çok character açılabiliyo mu?[signature][hline]SWG: Revhas of Eclipse SWG: Satto of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 1- Yeni patchle birlikte lvl cap 60 oldu, bundan sonrada hero lvl larla ilerliyip speciality gibi devam edicek sanırım. 2-Bir accountta aynı serverda max 8 karakter yaratılabiliyor, ancak bunnar ya Horde yada Alliance dan oluşabilir. [Bu mesaj OmeN tarafından 25 Eylül 2004 14:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 yanlız en sinir olduğum şey pure crafter olmaması. olsa bile çok zor olması (ki sanmam). crafting için xp lazım. xp için quest ve savaşmak lazım. yani illa bi combat prof gerekiyor yanılmıyorsam. bu arada, blacksmith olduğunuz zaman ilerde armorsmith ya da weaponsmith alanında uzmanlaşıyorsunuz. sanırım bu blacksmithing dışındaki diğer crafting dallarında da olur. ya da buna benzer bir şeyler. güzel bir şey. hatta daha fazla dallara ayrılsa daha bile olur. ortalık zibil crafter dolcak çünkü.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Lvl 20'den 40'a item yollamayip, tam tersini yapcaksin.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: OmeN, 25 Eylül 2004 14:36 tarihinde demiş ki: 2-Bir accountta aynı serverda max 8 karakter yaratılabiliyor, ancak bunnar ya Horde yada Alliance dan oluşabilir. nası yani farklı server'larda karakter yapılıyor diye biliyorum? ve başka serverda olduğu sürece alliance ve horde karakter aynı account'ta bulunabiliyor, hatta röportajın birinde okumuştum. değişti mi nedir?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 aynı serverda yazmış dikkatli oku.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 sorun da orda ya "Bir accountta aynı serverda max 8 karakter yaratılabiliyor" bu cümleden tüm karakterler aynı serverda olmalı gibi bir şey çıkardım. farklı sunucularda olduğu sürece alliance ve horde aynı account'ta bulunabildiğini yazılmamış. o da önemli epey. toplam 8 karakter account için geçerli ayrıca, sunucu için değil.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 said: Mirage, 25 Eylül 2004 15:32 tarihinde demiş ki: said: OmeN, 25 Eylül 2004 14:36 tarihinde demiş ki: 2-Bir accountta aynı serverda max 8 karakter yaratılabiliyor, ancak bunnar ya Horde yada Alliance dan oluşabilir. nası yani farklı server'larda karakter yapılıyor diye biliyorum? ve başka serverda olduğu sürece alliance ve horde karakter aynı account'ta bulunabiliyor, hatta röportajın birinde okumuştum. değişti mi nedir? Tam açık şekilde belirtememiş olabilirim ama bende "Bir accountta Aynı Serverda max 8 karakter yaratılabiliyor, ancak bunnar ya Horde yada Alliance dan oluşabilir." demişim. Yani server değiştirirsen orda da Horde yada Alliance dan birini seçip yeni 8 karakterini yaratabilirsin. Not: Her serverda 8 account yaratabiliyoruz bu kesin. ister pvp serverına git orda 8 char yarat ister beta serverında 8 char yarat toplam 16 ossun. [Bu mesaj OmeN tarafından 25 Eylül 2004 16:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 evet OmeN gayet açık yazmış sen tersten anlamışın =)[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 bak yine tam anlamadım. türkçem bozuluyor sanırım gittikçe. ;) aynı anda birden fazla sunucuda karakter bulunamıyor mu ki (avrupa ya da amerika karışık olmayacak şekilde tabii ki)? benim bildiğim tüm account dahilinde 8 karakter yaratılabiliyor. mesela 2 horde karakteri avrupa "a" sunucusunda horde, 6 karakteri avrupa "b" sunucunda alliance yaratamıyor muyuz? e zaten bir account için max 8 karakter varsa, matematik kurallarını göz önünde bulundurursak bir sunucu için de max 8 karakter var demektir. ama yazmışsın ki, "Yani server değiştirirsen orda da Horde yada Alliance dan birini seçip yeni 8 karakterini yaratabilirsin". yani server değiştirince eski karakterleri silmemiz mi gerekiyor? yoksa 8 karakter bir sunucuda, 2 karakter başka sunucuda mı oluyor? ki yanlış anlamadıysam yok böyle bir şey. toplam 8 karakter oluyor. isterse her sunucuda 1 karakter olsun. ya da yanlış mı biliyorum?[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar