coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Senko'nun isteği üzerine malzemelerimiz 1/2 kilo yoğurt 1/2 bardak süt 1 lt su arkadaşlar önce varsa bakır yoksa çelik tencerede ayranı yaklaşık 5-6 dk kadar mikser blendır falan yardımı ile çırpıyoruz iyice folloş oluncaya dek eğer malzeme yoksa çırpma teli ile 15 dk kadar falan uğraşabilirsiniz sonra tencereyi ocağa alıyoruz. doğru duydunuz ocakta 4 dk kadar kısık ateşte ısıttıktan sonra ocaktan alıp içine süt ve suyu koyduktan sonra 5 dk kadar daha çırpıyoruz iyice köpürmesi lazım. sonra buzdolabında 2 saat kadar bekletip sonra 10 dakika kadar çırpıyoruz bu çırpma işlemi çok önemli unutmayın. kullandığınız yoğurt taze süt günlük olursa mis olur. afiyet olsun. [video]video.mynet.com/serdarturk_1983/deli-dumrul-ayran-tarifi/997888/?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ahahah durduramiyoruz, akiyor kendisi :) eyw hocam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 http://www.kariyer.net/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ayran tencereye yatay dizilmiyo muydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 FromTheHell said: ayran tencereye yatay dizilmiyo muydu ya zhauzhuahzuahzahuzahu ağladım ağladım ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ne gerk var bu kadar kasmaya... al elkine bi bardak koy biraz yoğurt + su + tuz. karıştır bitti al sana ayran.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Oce4n said: ne gerk var bu kadar kasmaya... al elkine bi bardak koy biraz yoğurt + su + tuz. karıştır bitti al sana ayran.. farkı tadında ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bende ocean gibi yapıodum.tencere falan kasmam hiç fakat sütlü denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ben hepsini ayrı ayrı yiyorum/içiyorum. midede karışıyor ne de olsa. /kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tuz yoğurdu keser o yüzden konmaz tuz buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ayranda tuz olur benim bildiğim ya. hatta bayılana düşene filan bol tuzlu ayran içirirler gibi bir bilgi de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tuzlu ayran denmesinin sebebi de o zaten ayrana tuz atılıp içirilir ondan yoksa yayık ayranının içine orjinalinde tulum peyniri girer o tuzlu tadını veren odur ama peyniri çırparak eritmek kolay olmadığından yazmadım buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hmm blenderdan geçirip tavada yımışatsak olmaz mı? ya da beyaz peynirin ısınınca eriyen bir versiyonunu kullansak? tulum erimez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar