cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Arda Kazakistan maçı sonrası engin genel kültürü ve memleket meselelerine olan ilgisini belli eden bir açıklama yapmış. Demiş ki: "Galibiyeti, Türkiye Cumhuriyeti'ndeki bütün halkların şehit olan evlatlarına armağan ediyorum." Haberle ilgili görüntülerin linkini aşağıya yapıştırıyorum. http://webtv.hurriyet.com.tr/4/21343/0/1/iste-arda-nin-o-sozleri.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 yanlis birsey goremedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Teröristlere şehit demek istediğini falan ima ediyosun Arda'nın da bu kadar kasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ilk aklımıza gelen şeyi düşünerek kasıtlı söyleyeceğini sanmıyorum.ağzına öyle gelmiştir,çok abartmamak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 bir şey katığım yok canım ciğerim, söylediklerini paylaşıyorum, yorum sizin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Haberi açıp okumadım bile. Ama bu ülkede Türk, Kürt, Çerkez, Laz herkes askere gidiyor. Gerektiğinde de PKK veyahut başka örgütlere çatışıp şehit düşüyor. Ee bunlar şimdi TC vatandaşı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sanırım cümleyi yanlış kurmuş ya hani askerde şehit olan türk kürt den bahsetmiştir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 her taşın altında akrep aramamak gerek. adam gayet normal bi laf etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 güzel demiş.. üstüne topik açmayı gerektiren bişey de dememiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu adam ispanya'ya gitmicekte ben mi gidicem. Ben olsam milli maçlarda falanda gol atmam ki konuşturmasınlar, ya da maç sonu roportajını e-mail olarak gönderir geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ya çetintaş git konu dışında takılmaya devam et, nerden sardın şu futbol bölümüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şov yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 CthuLhu said: ya çetintaş git konu dışında takılmaya devam et, nerden sardın şu futbol bölümüne Başka bir emrin var mı cici? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 İşte insan ne görmek isterse onu görürmüş derler, PKK'lı olup da ölenler şehit değildir bu milletin gözünde, ama son şehitlerin %30'undan fazlası kürt asıllıydı,dolayısıyla her halk şehit veriyor şuan içinde olduğumuz durumda. Gayet güzel ve anlamlı yapılmış muhtemelen öncesinde hazırlanmış bi konuşmayı kendi istediği art niyetli yerlere çeken insanlar hakkında yorum yapmak bile yanlış aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar