Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

G.Saraylılar'dan Fenerbahçe'ye para yardımı!

Leadman

Öne çıkan mesajlar

Ezikliğin bu kadarı peh. Bugünler için yaşayanlar varmış. Maddi olarak takımına ülkedeki bir çok takımdan daha çok destek olan FB taraftarı eminimki bu desteği daha da artırır.

FB'ye yardım yapacaklarına gidip takımlarının formalarını ürünlerini falan alsınlar. Yok böyle köylülük.
Sosyal ağlarda paylaş

Fark şu FB taraftarı destek olmuyor diye bu duruma düşmedi takım. Yönetici hataları vs. İyi kötü zamanda her türlü destek oluyorlar. Taraftar destek farkı ortada.

GS'den çok FB ile uğraştığınız kanıtıdır bu. Zamanında o yardım kampanyaları destek hatları yardım kartlarına falan gerek kalmazdı heralde FB'yle uğraştığınız kadar takımınıza destek olsaydınız.
Sosyal ağlarda paylaş

Durum farklı değil aslında;

zamanında kötü yönetim yüzünden GS borçları uçtu ve yardım kampanyası vs.

şimdi bu sefer yönetim yüzünden(Kim ve kimlerden bahsettiğim belli), FB geleceği parasal açıdan riske girdi ve yardım kampanyası vs.

Yani taraftar olarak benim aldığım formadan çok, yöneticiler akıllı olsaydı zamanında o çok övündüğümüz kupalar sayesinde finansal açıdan daha iyi yerlere gelebilirdik.

Sanki süper ürünler çıkardılar da biz almadık. FB 1-0 kazandığı GS maçına bile don-kilot çıkartırken, bizimkiler ne yaptı? (Hiç bir şey yapmadı demiyorum 20:45 vs şeyleri koymayın önüme, genel olarak ne yapıldı geçen 10 - 11 sene boyunca?).
Sosyal ağlarda paylaş

Kazandıgımız her mactan sonra sacma sapan urunler cıkarmasınlar zaten 3 kurus kazanıcaz diye. Cok ozel bir durum olur 6-0, 5-1 gibi falan o zaman anlarım. Ama FB 2-1 kazandıgı besiktas macından sonra 2'de 1 gibi aptal esprilerle tshirt falan cıkarmıstı.

Adam gibi reklamsız, sade tasarımlar sunsunlar onumuze. Profesyonel insanlar ugrassın bu isle, o zaman gelir getirmeye baslar urun satısları. Boyle les formalarla, igrenc fanboy tasarımı tshirtlerle falan bisey kazandıramazlar kulube.

Bi ara Metin Oktay forması cıkarmıslardı mesela. Muhtesemdi bence. Uzun kollu olanını macta belese dagıtmıslardı ordan kapmıstım :) Ama 30 lira verirdim yani almasaydım. Forma dısında hicbir urununu almadım store'un cunku eli yuzu duzgun sey cok az, olana da ihtiyacım yok.

Ha atkı aldım pardon. Atkılar harbiden kaliteliydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...