di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Cok sahane oluyo lan. Hepsini blender'a atip karistiriyosunuz o kadar. Kavunluya takildim ben, gece gunduz iciyorum. Bundan bikarsam seftali ve karpuza gecicem. http://www.zpnd.com/kavun_buz_blender.jpg
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sadece meyvayı atıp sonra buzdolabında soğutsak olur mu acep
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ardeth said: sadece meyvayı atıp sonra buzdolabında soğutsak olur mu acep Blend ettikten sonra oldugu gibi buzluga koyup tam donmadan tekrar blend edersen oluyor. Dun buz yoklugunda oyle yaptim.
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 smoothie denmiyomuydu bu içeceklere ?
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 buzlu meyve lan iste, ne kasiyonuz aahahah
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hayir topik cok iyi, tadi falanda iyidir eminim, ben bunun muz + sut + cilek + buz olanini yapiyorum, milletin illa bi ciks isim altina sokmasina guluyorum hatta bak biraz daha guleyim asfhuashfuashfuhu
Öne çıkan mesajlar