di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Cok sahane oluyo lan. Hepsini blender'a atip karistiriyosunuz o kadar. Kavunluya takildim ben, gece gunduz iciyorum. Bundan bikarsam seftali ve karpuza gecicem. http://www.zpnd.com/kavun_buz_blender.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sadece meyvayı atıp sonra buzdolabında soğutsak olur mu acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Frapuçino Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ardeth said: sadece meyvayı atıp sonra buzdolabında soğutsak olur mu acep Blend ettikten sonra oldugu gibi buzluga koyup tam donmadan tekrar blend edersen oluyor. Dun buz yoklugunda oyle yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bkz. Frozen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 türkçesi daha güzel buzlaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 smoothie denmiyomuydu bu içeceklere ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 buzlu meyve lan iste, ne kasiyonuz aahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hayir topik cok iyi, tadi falanda iyidir eminim, ben bunun muz + sut + cilek + buz olanini yapiyorum, milletin illa bi ciks isim altina sokmasina guluyorum hatta bak biraz daha guleyim asfhuashfuashfuhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 marmelatto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar