Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Norak said: http://verybadfrog.com/wp-content/uploads/2010/05/Meanwhile-in-Israel.jpg israilin teknolojisini alalım ahlaksızlıklarını almayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bizim hükumetin elinde kalır yine. bu artisliklerin ne zaman sonunu getirebildik ki? bi arada bm genel sekreterliği için böyle artislikler yapıyoduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 serin hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Norak said: http://verybadfrog.com/wp-content/uploads/2010/05/Meanwhile-in-Israel.jpg aynı ekolden geliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 oha, elinde MG42 var lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ABD ne diyecek konuya o önemli ki bana kalırsa ABD istiyor bu durumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 abd bence israile dedi aga bak özür dile kapansın.buda grrr sen kimsin laynn dedi. ozaman abd de deki iyi anasını satim karışmıyorum,' türkiye hacı atış serbest'. türkiyede ooooooo allalalalalalalallala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 uefa maçı ne olcak la bizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 haha donanma ile götürsünler bizim takımı.süper olur valla size güvenmiyoruz diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Düşündüm de Dünya barışını sağlayacak tek bir şey var. Oda uzaylıların saldırıp, insanlığı yok etmeye çalışması. Ne kadar mümkün siz düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 illuminatinin öyle bi planı vardı ya ufolular saldırıyormuş gibi yapıp one world one nation yaptırmak falan. sabırlı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 liberal said: illuminatinin öyle bi planı vardı ya ufolular saldırıyormuş gibi yapıp one world one nation yaptırmak falan. sabırlı olmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adhhfsd hepimiz ufoluyuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 o zaman bile aramızdan ufolulara dünyayı, ufolu hatunlar karşılığında satan çıkar. demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 dünyayı bir uzaylı memesine satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 zergler basarsa görürüm o zaman, neyse konu geyiğe dönmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Leadman said: Bir beklentim yok. Ama şu an hiç bir şey yok ortada, sanki siklenmiyormuşuz gibi bir hava var. http://cdn.myanimelist.net/images/clubs/4/80195.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 chp yine klasik chp gibi takılmış.hükümeti karalarım siyasi nemalanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 TD)Pentagram said: chp yine klasik chp gibi takılmış.hükümeti karalarım siyasi nemalanırım. Çok gereksiz bir parti artık chp. Ne dese akp bunlar yoğh öyle olmaz diyip karşı çıkıyorlar. Bazen neye karşı çıktıklarını da bilmediği anlar oluyor. Chp iyi partiydi de biz mi seçmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 TD)Pentagram said: chp yine klasik chp gibi takılmış.hükümeti karalarım siyasi nemalanırım.akp çok başarılı bir parti değil chp çok başarısız bir parti , başka hiçbir sebebi yok bu adamların iktidar olmasının Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Esh said: diplomatik misyonu, maslahatgüzar seviyesinden de aşağıya çekmişler. Maslahatgüzar zaten elçiden aşağı olan seviyedeki temsilcinin en yüksek seviyeli temsilci olması durumunda kullandığı ünvandır; dolayısı ile o 2. katip "maslahatgüzar" ünvanı ile görev yapacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Yok böyle bişey ya bu haberi okuyup gaza gelenlere acıyorum. (Paticik'i kastetmiyorum) Direk olarak tribünlere oynanıyor aslen yapılan hiçbişey yok. Elçiler zaman zaman çekilir ancak elçilikler açık kalır. Sıkıyorsa elçilikleri kapasınlar. 10 gün sonra elçi geri döner haberi de yapılmaz. Askeri anlaşmayı askıya alsan ne olacak bundan zararlı çıkan Türkiye olur. Ki görende çok anlaşma yapılıyor sanacak. Ben Akdenizde daha yaygınım diyip artislik yapmakta iyiymiş. İsrail ticari, sivil gemileri tıpış tıpış gelip geçecekler yine. Askeri gemilerin zaten işi yoktu bizim kıyılarda tamamen boş bir madde. Abluka için uluslararası devletlere, bm'ye yamammakta iyiymiş, bu zamana kadar filistinde o kadar kişi öldü de kim neyi veto etti, engelledi. baş devletler zaten israil yardakçısı tek vetoyla nanayı alırsın. Hiçbirşey çıkmaz bundan da, bi tarafımızı yırtsak o ablukalar yine kalkmaz. Valla işe yarar bir tane yaptırım yok, çok muhim bi olaymış gibi piyasaya sürüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 İyi de bikaç ay önce İsrail özür dilesin diye nerdeyse yalvaran adamlar bunlar değil mi? Neye kime bu trip? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 icerdeki cahil, milliyetci, kafatasci, dinci ve osmanlici guruha "akdeniz turk golu" de diye ima ediyor filan, priceless direk sahane PR calismasi yapiliyo bole iste asdf, sevmiyenler bile adamin fani oldu sirf turk milletinin su gecmek bilmeyen assagilik kompleksinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hacı bizim insanın bell kısımını anlamak güç.çuval olaıynda niye tepki vermediniz diyenler,9 vatandaşımız öldürüldüğünde tr vs israil tarihinin en ciddi atarını yapınca bukezde show ve aptal halkı tatmin etmek oldu.yahu yapsa kötü yapmasa kötü. bu işin ortası nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar