di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Bursa bu sefer "yine mi Bursa?" degil, "helal olsun Bursa" dedirtti bana. PKK'lilar (BDP = PKK) yuruyuse cikmis, Bursalilar Allah ne verdiyse dalmis. Polis karismasa bir guzel meydan dayagi da atarlarmis hani. Ellerine saglik. Ben bunu yazarken de Kurtlere ozerklik diye gotunu yirtan bir tipin haberini veriyorlar. BDP'yi hakkini arayan halkin partisi olarak addedenler icin pek ironik olacaktir. Bu arada haberlerde inatla "grup" dendi. PKK'lilar/BDP'liler yurudu, Bursalilar da daldi demediler. Gerzek hassasiyetinizi yiyeyim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lise milli guvenlik terk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bursalılar her yürüyene saldırıyo zaten. bi ara godoşlara saldırmışlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 godoşlara saldıran bursalı. asıl ironi burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Frantic said: lise milli guvenlik terk. Ne ara gittin liseye ? Yasin kac ? Ona gore belirleyelim hangimizin ne terk oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 yürüyüs yapabilecek kadar godos pkklı bdpli ve bunlara tepki gösterebilcek kadar bursalının bulunuyor olması bursayı anlatmaya yeter bence bide teksas var onlar il sınırlarına saldırıya kalkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 di said: Frantic said: lise milli guvenlik terk. Ne ara gittin liseye ? Yasin kac ? Ona gore belirleyelim hangimizin ne terk oldugunu. tahminde bulun, ne terk gosteriyorum mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Allahtan ülkede di gibi olanlar hapse falan tıkılıyor da ileriye dair biraz umut var hala. Di'nin asker, gazeteci vs. versiyonları silivri'de tavla atıyor şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Şey yapalım mesela bunları bursa'ya sürelim, darbe, adam tartaklama, faili meçhul cinayetler, hükümeti devirme mitinglerini falan hep orada yapsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sipeyskeyk ne kafası yaşıyorsan bende istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 lcd kafası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bursayi direk bitlisle felan swaplayip dogu sorunu cozulebilir aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sağ sol olaylarından daha beter olcak bu ülke böyle devam ederse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 adamları döverek adamların istediginin yapılmış olması da ayrı bir ironi. dövsen sorun, dövmesen sorun, adamlar her iki açıda da istediklerini alıyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sipeyskeyk said: Allahtan ülkede di gibi olanlar hapse falan tıkılıyor da ileriye dair biraz umut var hala. Di'nin asker, gazeteci vs. versiyonları silivri'de tavla atıyor şuan :) Ne icin umut var ? Senin gibi super genis mezhepliler icin mi ? Oyleyse dogrudur. Senin icin umut var su durumda. Zira surada acikca goruldugu gibi laf sokmak ugruna, soz konusu teror orgutu olunca bile sesinizi cikarmadan oturabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Sana laf sokma gibi bi amacım yok ki, o işin geyiği. Gerçek düşüncelerim de böyle yani, beğenmiyorsan bile saygılı olmak zorundasın ne yazık ki, senin kafandaki birinin beni geniş mezhepli görmesi benim hoşuma gider, o yüzden hakaret olarak algılamıyorum. Kim terörist kim değil, bunun ayrımından başlarayarak her şeyin yeniden tartışılması lazım bu ülkede. Ha ne için umut var, Ülkenin bazı etnik kimliklerinin bizzat devletin eliyle asimile edilmesine çalışılmayan bir Türkiye var. Farklı görüşlü kişilerinin arabasında bomba patlamayan, kafasına sıkılmayan bir Türkiye var. Asker tarafından bizzat etnik temizlik operasyonu uygulanmayan bir Türkiye var. Askeri gücün asıl ülkeyi yöneten güç olmadığı, kendini kendi belirlediği bir rejimin savunucusu ilan etmemiş bir ordusu olan bir Türkiye var. daha sayardım da yeter bu kadar. dediğim gibi, herkes istediğini düşünmekte özgürdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sipeyskeyk sahip olduğun demokrasi ve adalet vizyonun ufkumu açtı. konuyu açana birşey diyemiyorum zaten o bambaşka boyutlarda. tartışmak bile anlamsız. faşizm ve ırkçılık ipinde dans ediyor o derece. al birini vur ötekine diye bir laf vardır ya hani. hayaldi gerçek oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 tacize uğrasalar "adamın hormonları tavan yapmış taciz etmesin de ne yapsın" diyecek kadar liberal olanlar var bu memlekette di. o yüzden hoş karşılıyorum ben her düşünceyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Pipet said: adamları döverek adamların istediginin yapılmış olması da ayrı bir ironi. dövsen sorun, dövmesen sorun, adamlar her iki açıda da istediklerini alıyolar Gecenlerde bir yerde daha yazdim. TSK dunyanin en guclu ordularindan birine sahip sozde. Senelerce bu sekilde lanse edildi, dunya haberlerine bile bu unvan ile cikmisligimiz var ama koskoca TSK tam 20 senedir sivrisinek sayilabilecek bir grup ile bas edemiyor. Garip degil mi abi bu ? Neymis ramazanin bitmesini bekliyormusuz. Aklinizi seveyim sizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sipeyskeyk bence kendine bir konu seçmiş o konuda uzman troll olmaya çalışıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 sipeyskeyk said: Sana laf sokma gibi bi amacım yok ki, o işin geyiği. Gerçek düşüncelerim de böyle yani, beğenmiyorsan bile saygılı olmak zorundasın ne yazık ki, senin kafandaki birinin beni geniş mezhepli görmesi benim hoşuma gider, o yüzden hakaret olarak algılamıyorum. Kim terörist kim değil, bunun ayrımından başlarayarak her şeyin yeniden tartışılması lazım bu ülkede. PKK terorist degil, BDP'liler PKK'yi desteklemiyor ve sempatizan degiller diyorsun yani bu durumda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 AKP Bursa'dan %50'nin üzerinde oy almıyormu? Peki bir zahmet bu PKK'lıların bir yerlerini kim kaldırdı? Birilerine dalmaya geldimi milletimiz çok akıllı kanoda ki turiste, parktaki el ele tutuşan çiftlere vs.. Ama kafa sadece oralara çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Pkk terörist örgüt değil demiyorum. PKK'nın ortaya çıkıp halkın tabanından hayvan gibi destek almasının sebebini, devletin 1938'den başlayarak kürtlere karşı "terör" uygulaması olarak görüyorum. Asimile olsalardı bugün hiç sorunumuz kalmayacaktı orası doğru, ama yok edemediler kürt kültürünü, yarım kaldı. Şimdi böyle boşa kürek çekip duruyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Baya dansoz gordum seni sipeys. Bugune kadar hic bir teror orgutu hic bir ulkenin parlementosuna parti olarak giremedi. AKP oy ugruna adamlara ruyalarinda gorebilecekleri imkan sagladi. Hem de sadece 20 senede. Normalde asirlar surer boyle seyler etnik kulturler icin dusunursek. Buna ragmen adamlar hala "ozerkligimizi isteriz suralari boluverin bize" diye gotunu yirtarken sen kalkmissin "Kurtlere karsi uygulanan teror hede hodo" diyorsun. BDP PKK'nin meclisteki uzantisi, haliyle teror orgutunun ta kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Ha bak editledigin kisimda yazdiginda haklisin. Bir ilk olacak nerdeyse ama cidden lafim yok ona. Zira bahsettigim o degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar