Red Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 şu açıdan bakıyorum ben biz bu toplumdan bir vatandaş olarak önlem alıyoruz ve rahatsızız.turistin hele tam önlemli olması lazım olaylar artık rivayet değil.baya sıçışlarda bir toplumumuz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 huun said: tatili beleşe getirme derdindeki 5 parasız rus turist hikayesine benzettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu olay kadar bu olayı normalleştirmeye çalışanlar da iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 anormal bisey yok, en dogal seyler bunlar. erkegi dov, kizi al. dogaya karsi gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 bu haltı yiyen meslektaşlarım olduğu için utanıyorum ya :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 loop said: Bu tip hayvanlıklar direk insan olmamakla alakalı, yani tabuyla , kültürle , sosyal yapıyla değil. Ülkemizde hızlı bir şekilde, cinsellik tabu olmaktan çıkıyor, görün bakalım azalacakmı bu hayvanlar ? Paristeyim cinsellik tabu olmaktan çıkıyormuş onu görünce neşe doldum çişim geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hatun yeni silinmiş cam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 red haklı hatun taze alınmış spor ayakkabı gibi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Cons said: http://www.youtube.com/watch?v=rEJTyX34WVs oha upload ettim video 1 milyon view almis.* shits brick * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Böyle bir şeyi, o yörede oturan, annesi babası orda yaşayan, ailesi çocuğu olan bir adam yapmaz. Mevsimlik gelen işçilerin yaptığı şeyler bana kalırsa. Onlarda bir nevi turist gibi geliyor, tanıyan eden yok, adam rahat rahat içindeki hayvanı ortaya çıkarıyor, sonra çekip gidiyor köyüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şakamısınız lan siz normal şeyler falan yarabbim.Hommie diyor ya niggalar farkınız yok yani anne baba evinden bık bıklar.Normalmiş yakında tecavüzcüyüz bir türk halk olarak da dersiniz, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Forumda açılan buna benzer bütün konularda yorumum aynı.. İnsanlar kendileri ne doğru ne yanlış öğrenemiyorsa zorla öğretmeniz lazım. Adam akla gelmicek hayvanlıklar yapıp savcılıktan serbest kalıyor. Çünkü ağır cezal bır suç olarak bile kabul edilmiyor. Anayasa için sms olayı varmış, tck içinde yapsalarya! Biz vatandaşlara sorsunlar hangi suça ne ceza olacağını, mağdur olan biziz. Özellikle şöyle bir madde koysunlar, işlenen bir suç Türkiyeyi dünyaya rezil ediyorsa cezası neyse x3 olmalı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BAIIHAN Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bu haberlere inanmanın pek mantığı yok. Nasıl para edecekse öyle satıyor adam haberi. Rus turist, tacizden büyük keyif aldığını ve Türk insanını çok sıcak bulduğunu söyledi. ...ihtimali kadar gerçek olabilir bu haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 BAIIHAN said: Bu haberlere inanmanın pek mantığı yok. Nasıl para edecekse öyle satıyor adam haberi. Rus turist, tacizden büyük keyif aldığını ve Türk insanını çok sıcak bulduğunu söyledi. ...ihtimali kadar gerçek olabilir bu haber. sen bi yılbaşında taksime git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Bence Türkiyenin reklamını yaparken tecavüzü de cazip bir şekilde gösterelim yabancılara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 "nutella yerim" said: BAIIHAN said: Bu haberlere inanmanın pek mantığı yok. Nasıl para edecekse öyle satıyor adam haberi. Rus turist, tacizden büyük keyif aldığını ve Türk insanını çok sıcak bulduğunu söyledi. ...ihtimali kadar gerçek olabilir bu haber. sen bi yılbaşında taksime git diyeceltim lölölö ittirme oh oh fort fort kamre karşısında çıkmıyor o görüntüler aklımda tarlabaşı tayfası leleleley.Yapacak birşe yok ormanda yaşamayı öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 nomak tam ayılamadın galiba ne yazdığın anlaşılmıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 o anı tekrar yaşıyor galiba asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 malesef aklıma geldide görüntüler , napayım abi vinçin üstünden yazıyorum : ) az çokta türkçem bozuldu idare edin ama görüntüler efsane idi hatırlayan var mı LÖ LÖ LÖ ittirme abi ittirme oh oh oh aman aman... Gülüyoruzda sokakta sözlüne nişanlına bu olaya yakın birşey olsa herkes cengaver kesilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Canonical said: Bence Türkiyenin reklamını yaparken tecavüzü de cazip bir şekilde gösterelim yabancılara böyle bir zevki hiç yaşamadınız? kaçış yoksa, zevk almaya bakın. en alta da Nuri Alço koyduk mu tamam bu iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ARKADAN İTTİRİYOLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 işte bunlar yazın tatil yörelerine akıyor kız o an neo olmak istemiştir herhalde böyle üstündekileri atıp uçsun halikarnasta köpüklerin içinden falan cıkıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 şu olayı duyupta evet gerçek olabilir hatta kesin gerçektir dememiz bile yeterli evet, hayvanız demek için. bazıları inanmamış güldüm. bunu mu demek istediniz? Ve son olarak çoğu yakalanmadı bile, yalandan yakalananlarda 57tlye serbest kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Şu çok kötü bir olaydı , açıkçası erkek türünden tiksiniyorum bütün 15-22 yaş arası apaçileri atomlarına ayırıcak bir virüs geliştirilsin istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ooo capslerde gelmiş. hmpfs hmfps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar