Toroid Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Biraz araştırdım da baktığım şirketlerde kredi kartının sürücünün üstüne olması gerekiyomuş. Ayrıca kira bedelinin 2 yada 3 katı depozito çekiyolarmış. Şimdi şöyle bi sorun var o depozitoyla birlikte benim kartımın limiti yetmiyo. Babamın kredi kartıyla ödeyebilme ihtimalim yok mu? Bide şu 2 yıllık ehliyet olayına bi açıklık getirebilir misiniz? Sanırsam 21 yaşın üstünde 2 yıllık ehliyet istiyodu en son baktığım yer. O 2 yıl her şirket için geçerli mi yoksa değişebilen bişey mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 hangi ülke ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toroid Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 avusturya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 budget.com zaten kiralamadan önce şartları okursan her şey yazıyor. kiminde 25 yaş üstü istiyor kiminde bilmemkaç yıllık ehliyet falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 2 yil olayi avrupa ülkelerinin hepsinde olmasi lazim. Yani ehliyetini yeni alanlara vermiyorlar. O olay Tr'de de var ama uygulayan var mi bilmiyorum :) Bir de yasa göre araba verenleri var. Belli bir yas altinda (25 alti falan) lüks araba vermiyorlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Avusturya 6 a geçerli. Ve evet deposit avrupanın heryerinde var. Sorry... Ama eğer adamların gözüne batmazsan o depositi nakit verip kasalarında da tutturup, araba gelince geri alabiliyorsun. budget.com a da katılıyorum... Avrupadaki en ucuz ve kaliteli yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 valla biz brutal assaulta gidecekkene gittik 3-4 tane araba kiralama şirketine viyanada 5 gün için, opel astra araca viyana - jaromer arası için pragın oralar 350 euro çektiler. ülke değiştirince baya giriyo fiyat onun dısında viyana içi 200fln çekmişlerdi 1 hafta ha şartlar 18+ ehliyet bide kredi kartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 avrupa gene iyi, burda 25 altı olunca çok abartıyorlar fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 budget, avis, hertz falan kredi kartından kapora çekmezler ama bir şey olursa sonra o karttan alırlar parayı tak tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kapora değil direk belli bir miktara bloke koyuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Yaş sınırının altında olunca extra para alıyorlar. Benden 6€ almışlardı 2 hafta önce. Bloke işi de provizyonda duruyor para, sorun olmayınca çekmiyorlar. Ama limit gerekiyor bunun için. Nakit veriyim alırım sonra falan olayına da girmiyorlar genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 motor kiralayın, daha fantastik bi tecrübe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 son paranızı da bi yerde rastladığınız fukara bi kadına verin, arkadaşınızla parasız kalın. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Şunu oku: http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=21405890 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Son 2 hafta içinde yurtdışında 2 kez araba kiraladım, biri bi adaydı. Yaş sınırı var galiba çünkü anlaşmayı onaylarken yazıyordu yaşın 25 den yukarı diye galiba 25 ten felan düşükse fiyatı artıyor. Bu arada arabayı kiralarken günlük 20 euro fln olması lazım fazlasını verin, komple garanti alın arabayı parçalasanız bile yürüyüp gidersiniz, 1 lira da ödemezsiniz. Eğer garantili almazsanız (ben 2. seferde garantili almadım) kartınıza bloke koyuyorlar, 70 euro koymuştu adam ve 600 euroya kadar ki masrafı ödüyorsunuz, gerisini gene sigorta firması ödüyor. Benim deneyimlerim bunlar :> Mümkünse ünlü bir kiralama firmasından kiralayın, başınız ağrımasın. (Avis- hertz-europcar vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 A4 kiralamıştım hertz'den münih'de 3 gün 210 euro mu ne vermiştim hayvanlar gibi girmişti, ama başka araba kalmamıştı vs.. şehir içinden kirala arabayı, bi de paranın yettiği kadar sigorta yaptır... (internetten halledersen daha ucuza geliyo) http://www.tripadvisor.com/Travel-g187768-c4053/Italy:Car.Rental.Italy.html gideceğin yer için şöyle bul işte, teker teker şey et. uzun yol gideceksen, küçük araba alma almanyada otobanda falan perişan olursun heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar