coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 pandispanyayı hazır alın hiç yormayın arkadaşlar kendinizi neli yapmak istiyorsanız ona göre malzemelerinizi aldıktan sonra ilk parçayı süt ile bir güzel ıslatın ondan sonra üzerine koymak istediğiniz malzemeyi bir güzel sürün eğer meyveli yapmak istiyorsanız dilimlemeyin blendırda çekin mümkünse eğer daha önceden hazırlayıp en az 3-4 saat buz dolabında beklettiğiniz krem şantiden ekleyin biraz sonra ikinci parçayı kapatın ve tamamen krem şantiyle kapladıktan sonra istediğiniz gibi süsleme yapabilirsiniz bunun için pastanelerden ekler hamuru istediğinizde size üzerine çikolata sosu döktüğüm şeylerden verirler onları kullanabilirsiniz tamamen hayal gücünüze kalmış.
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ellerine sağlık daha çok tuto isteriz
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vay. adam asmis. asci misin sen güzel abim? tutorial bölümüne böle dopikler lazimdi.
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam kadın beyler, mutfaktan cıkmıyo
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Bloodless said: Ellerine sağlık daha çok tuto isteriz bi ara zaman bulduğumda çikolata totoryali hazırlayıp akan suları durdurmayı planlamaktayım B)-
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vaniLLe said: vay. adam asmis. asci misin sen güzel abim? tutorial bölümüne böle dopikler lazimdi. aşçılık barmenlik ne ararsan var B)-
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 tavsiyemi dinlediğin için teşekkür ederim kardeşim
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Tebrikler - teşekkürler. DAHA FAZLA tuto isteriz.
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 sostizm said: Tebrikler - teşekkürler. DAHA FAZLA tuto isteriz. kendi evime geçiyim geliyo >:D<
Öne çıkan mesajlar