coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 malzemeler 3 yemek kaşığı tereyağı 3 büyük soğan 1 baş sarımsak 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 tatlı kaşığı nane 1 tatlı kaşığı isot tuz 1,5 su bardağı pirinç yarım demet maydanoz 1 tatlı kaşığı nar ekşisi yarım kilo salamur bağ yaprağı yukarıda ki malzemelerin yaprağa kadar olan kısmı yukarıda ki sırayla kavrulur geniş bir tencerede ondan sonra suda bekletip tuzunu aldığımız yapraklara yarım çorba kaşığı gelecek şekilde sarmaya başlanır. yaprağın büyüklüğüne göre değişebilir tabi bu durum. tencerenin altına bir kaç yaprak konur ve üzerine dizildikten sonra sarılan sarmaların üzerine gelecek kadar su ve birazcık yağ koyulur ters bir tabak sarmaların üzerine kapatılarak kısık ateşte suyu çekinceye kadar pişirilir. afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 oha. yaprak saran erkek o_O ben bile üseniyorum ona. asil önemli olan nasil sardigin ama, keske onun da fotosunu koysaymissin. kenarlarini kapatmak falan gerekiyo vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bonede taksaydın kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 lan bi kere o tencereye dizis sekliniz cok ilgincmis dsf. genelde yatay bi sekilde yatirilir sarmalar tencereye ki, daha efektif ossun. anne evi orasi zati, hadi hadi annen yapti aslinda di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coamenel Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 vaniLLe said: lan bi kere o tencereye dizis sekliniz cok ilgincmis dsf. genelde yatay bi sekilde yatirilir sarmalar tencereye ki, daha efektif ossun. anne evi orasi zati, hadi hadi annen yapti aslinda di mi. ısıyı alttan aldığından mütevellit yatay dizildiğinde katlar arasında lezzet farkı oluşur maruz kalınan ısıdan dolayı o yüzden dik diziyorum ayrıcana bir daha ki sefere videosunu çeker koyarım o zaman daha inandırıcı olur sanırım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 mantikli lakin biz hep yatay bi sekilde diziyorduk yine lezzet farki olusmuyordu ;) ne kadar yapmak istedigin de önemli tabi. 4-5 kisilik bi aile olunca yatay dizmek en mantiklisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 benim anaanem de dik diziyo. demek ki dik diziliyo. ama yatay daha iyi olur. dik olunca tencereden elle almak zor oliyür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 çatal kullanıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ben mutfaktan çalıyorum genelde sarmaları ellerimlen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Himm yaprak sarmalari oyle dik dik mi konuyo:) birde icini pisirmeden de yapabilirsin egede oyle yapiliyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Yıllardır sarma yerim dik dizeni ilk kez görüyorum. Yatayda lezzet farkı değişmiyor, sadece alttakiler üste göre az biraz daha yumuşak oluyor. Yöreden yöreye değişiyor iç harcı fln. Halen ananeminkini (Adana) tek geçerim. Başarılı görünüyor, eline sağlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 oha adam tutorials bolumunu domine etmis. LIKE A BOSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yatay dizmekte de sıkıntı olmaz aslen kanka. tencerenin dibine 3-4 sıra sadece yaprak diz, en üstüne de 3-4 sıra yaprak diz ısı yine mis gibi dağılır.bu arada tutorials bölümü bayram etmiş harbi.eline sağlık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi senin kız versiyonun var mı acaba ögrenebilir miyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ama fıstık ve kuş üzümü yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 http://i.imgur.com/Fhkma.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ..... >.< ema ablaya hak vermek icin girdimdi...kus üzümsüz fistiksiz yaprak sarmasi olur mu. ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 kuş üzümü ne kadar gereksiz ibşeydir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yoo pilavla, pilavicine falan güzel giden bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Emaleth said: ama fıstık ve kuş üzümü yok :( budur. bunlar olmadan yapılmış bir dolmayı ağzıma sürmem. :/ zaten ilk lokmada belli olur var mı yok mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 benim anneannem de hep dik dik dizer sarmaları, yatay dizildiğini burda duydum şimdi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kus uzumunun besin piramidinden men edilmesini talep ediyorum. direk yokolsun. amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 ici olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 salça maydanoz out fıstık kuş üzümü in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar