imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Selam mobayl patiler. Android yazılım geliştirdiğim için emulatörden gına geldiğinden ve artık şu an ki telefonumun da çok eskidiğinden yeni bir telefona ihtiyacım oldu. Fakat telefon teknolojisine süper uzak bi adam olduğum için saatlerce, günlerce forum, site gezene kadar (gezmedim değil aslında) bu konuda güncel bilgilere sahip, pi,yasadaki ürünler hakkında fikri olan patilerden tavsiye alayım dedim. Aradığım özellikler: Android işletim sistemli olmalı. 500 lira civarında olmalı. Radyo dinlemem. Yaptığım araştırmalarda bu fiyat segmentinde en iyi f/p oranın sahip olan telefon şu diyolla. Bide sizin fikirlerinizi alayım. Ne dersiniz bunu mu alayım yoksa önerebileceğiniz başka bi şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 optimus one. ama skype açarsan şarjı çok çabuk bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 daha önce akıllı telefon kullanmadığım için bilmiyorum ama netten okuduklarıma göre zaten sürekli aktif kullanınca şarjı 2 günü görürse öp başına koy şeklinde. öylemidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 evet en pahalısından ucuzuna aktif kullanımda 1 gün gider. zaten teknoloji sağolsun her fırsatta şarja takman için güzel piller yaptı adamlar. buna dayanıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ya android 3.2ye kadar çıktı da telefonlarda en yüksek 2.2 gördüm ben.android 3 sonrası sadece tabletler için çıktı diyolar. ve mesela telefonumda android 2.1 var diyelim.ben bunu upgrade edebilir miyim 2.2ye falan kendi başıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sony Ericsson Xperia x8 ya da x10. ben de x8 var memnunum baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 imamizer said: Selam mobayl patiler. Android yazılım geliştirdiğim için emulatörden gına geldiğinden ve artık şu an ki telefonumun da çok eskidiğinden yeni bir telefona ihtiyacım oldu. Fakat telefon teknolojisine süper uzak bi adam olduğum için saatlerce, günlerce forum, site gezene kadar (gezmedim değil aslında) bu konuda güncel bilgilere sahip, pi,yasadaki ürünler hakkında fikri olan patilerden tavsiye alayım dedim. Aradığım özellikler: Android işletim sistemli olmalı. 500 lira civarında olmalı. Radyo dinlemem. Yaptığım araştırmalarda bu fiyat segmentinde en iyi f/p oranın sahip olan telefon şu diyolla. Bide sizin fikirlerinizi alayım. Ne dersiniz bunu mu alayım yoksa önerebileceğiniz başka bi şey var mı? vodafone ile htc wildfire s alırsan f/p en iyi o şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Vodafone'un taahüt süresi çok uzun. o yüzden ona pek yanaşmadım. ama evet fiyat olarak çok hesaplı fakat Huawei U8800 IDEOS X5'ın özellikleri daha işime yarayacak cisnten (daha iyi işlemci, daha büyük ekran, daha iyi çözünürlük, daha çok renk vs.) vaniLLe said: Sony Ericsson Xperia x8 ya da x10. ben de x8 var memnunum baya. fiyat olarak yakın ama teknik özellik olarak yine verdiğim örnekten üstün değil. kağıt üzerinde hala Huawei U8800 IDEOS X5' dan daha üstün yok gibi bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 t20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 radyo dinlemiyosan kesinlikle o fiyata ideos x5 almalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
herkesebendengazoz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 imamizer said: Selam mobayl patiler. Android yazılım geliştirdiğim için emulatörden gına geldiğinden ve artık şu an ki telefonumun da çok eskidiğinden yeni bir telefona ihtiyacım oldu. Fakat telefon teknolojisine süper uzak bi adam olduğum için saatlerce, günlerce forum, site gezene kadar (gezmedim değil aslında) bu konuda güncel bilgilere sahip, pi,yasadaki ürünler hakkında fikri olan patilerden tavsiye alayım dedim. Aradığım özellikler: Android işletim sistemli olmalı. 500 lira civarında olmalı. Radyo dinlemem. Yaptığım araştırmalarda bu fiyat segmentinde en iyi f/p oranın sahip olan telefon şu diyolla. Bide sizin fikirlerinizi alayım. Ne dersiniz bunu mu alayım yoksa önerebileceğiniz başka bi şey var mı? samsung galaxye bakmadan karar verme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monkey13 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 t20 ya da samsung galaxy mini fit vs. belki ace bile düşmüştür. hatta wi-fi galaxy tab bile 550 kağıda alınıyordu teknosa'dan turkcell indirimiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Galaxy tabda gsm kullanabiliyo musun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 gsm yok onlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 samsung galaxi mini al şekli fln güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 evet samsung galaxy mini güzel de hani sanki almışken 3-5 kuruş daha para vereyim de ilerde bi kaç ay da olsa teknoloji erozyonuna daha çok dirensin. çözünürlük, ekran boyu, işlemci gibi değerleri düşük gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ideos x5 diyorum hala. donanımhaberde falan araştırabilirsin. peynir ekmek gibi satılıyo telefon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 evet bende ideos x5 e takıldım. büyük ihtimalle bi kaç güne ondan alacağım. f/p oranı çok yüksek ve kullananlar çok memnun. bu topağıda böylece mutlu sona erdirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 radyosu olaydı ben de alacaktım ama radyo yok diye almamıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 sen desire s aldın dimi kozalak.çok küçük değil mi o telefon yahu,memnunmusun telefondan pardon wildfire s ile karıştırmışım.boyutları normal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 3.7 bence ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 banada çok ideal geliyor zaten ama o boyutlardaki telefonlardan bir tercih yapamadım aylardır.motorola defy diye düşünüyorum ama daha turkcell bayilerinde hiç göremedim. htc desire olabilir dedim,onunda tipini beğenmedim. geçen az daha avea ile htc incredible s alıyordum,boyutu büyük geldi. banada 3.7' android telefon tavsiye edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 htc de bi desire s ve desire var galiba 3.7 ekranı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 evet htc desire s aldım. bende gayet uygun ekran boyutu. hatta max bu olmalı bence. 3.5 da idealdir(bkz iphone 4). motorola defy alacaktım ben de önce. eğer gittiğimde telefon olsaydı tabi. ama defy nin froyo ile gelmesi ve 2.3 updateninin hala olmayışı vazgeçirdi beni. telefon zaten 800 küsür lira. taksitle alıyorum 40 lira daha veririm fazladan her ay adam gibi bişe alırım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 memnunmusun peki desire s den,tavisye ediyomusun.bir de sanırım vodafone kampanyası ile almıştın.nasıl vodafone nun 3g si şebekesi ıvırı zıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar