Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kötüyüm lan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yahu yol ver işte, sen bu kafayla daha çok aldatılırsın.

İçmeye falan git ne biliym. 10 tane sevgilin olmuş işte ayrılmayı da biliyorsun demektir. Ayrıl, kurtul.
Mesaj tarihi:
Shean said:

lyvana, cidden uğraşacak halde değilim abi. 3-4 gün sonra gel kırarız geyiğin hasını.

iyi o zaman anlattıklarını doğru kabul edeyim.o zaman yorumum aynen şu

abi saf mısın ?

iyi halli yorumum hani maksat kurallara uymak. yoksa daha sayardım.
Mesaj tarihi:
abi napıyım, kız nasıl çeviriyorsa ben bile anlamıyorum. ben sensiz yapamam havalarına giriyor. 2 dakikada yumuşuyorum. affediyorum. of
Mesaj tarihi:
Abi insanlarda saygı ve karakter zamanla oturuyor ben bunu sosyal evrim süreci olarak görüyorum.Kişi çocuklukta arkadaşıyla acımasızca dalga geçebiliyorken büyüyor evriliyor biraz daha düzgün ilişki kurabilicek noktaya geliyor ergenliğe giriyor sonra yine büyüyor evriliyor karakterinin oturduğu noktaya geliyor.Diyiceğim o ki gelişimini tamamlıyamamış insanlardan uzak durun.
Mesaj tarihi:
Shean said:

abi napıyım, kız nasıl çeviriyorsa ben bile anlamıyorum. ben sensiz yapamam havalarına giriyor. 2 dakikada yumuşuyorum. affediyorum. of

tamam da abi,

bu yakin bi zamanda birini bulunca bye bye yapicak ya sana,

1 ay mal gibi dolasacaksin.
Mesaj tarihi:
Polyushka said:

niye uzatmasın. bu dursun, yeni bi tane ayarlasın aynı zamanda. daha mantıklı değil mi
O kafada olsa mantıklı da, adam aşığım diyor.

Zaten kızın olayı da o. Daha iyisini ayarlayınca postalayacak bizim adamı.
Mesaj tarihi:
abi bi' gün daha vericem. belki yarın yapar, hani bugün girmiş o platform'a ama yani ne bileyim. yol yorgunuydu bugün lan. belki ondan yapacak vakti yoktu, ama gene de nasıl giriyor ya yorgunsa? neyse 1 gün daha vereyim. yarın 00:00'a kadar değiştirmezse zaten konuşacağım.
Mesaj tarihi:

Hatunun canı çeker
Şeytan aklını başından alır kaçar gider
Satar seni o dilbere

O seni satmadan, sen onu sat. Salak salak "şu zamana kadar beklicem, düzelmezse çarparım" falan gibi triplere de girme.
Mesaj tarihi:
adam troll olm.

yemeyin bence.

karıyı yatakta iki amca ile görse bi gün verecek gibi bi izlenim doğruyor.

ne bi günü olm, önceden çekecektin ipini işte.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...