Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yok bu adam gerçek. Biliyorum ben bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 direk ilişiğini kes. bak o keserse eger acı cekeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Yahu yol ver işte, sen bu kafayla daha çok aldatılırsın. İçmeye falan git ne biliym. 10 tane sevgilin olmuş işte ayrılmayı da biliyorsun demektir. Ayrıl, kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 razzRaziel said: ilişik kes. vakit kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Shean said: lyvana, cidden uğraşacak halde değilim abi. 3-4 gün sonra gel kırarız geyiğin hasını. iyi o zaman anlattıklarını doğru kabul edeyim.o zaman yorumum aynen şu abi saf mısın ? iyi halli yorumum hani maksat kurallara uymak. yoksa daha sayardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi napıyım, kız nasıl çeviriyorsa ben bile anlamıyorum. ben sensiz yapamam havalarına giriyor. 2 dakikada yumuşuyorum. affediyorum. of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Kız seni topaç etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Abi insanlarda saygı ve karakter zamanla oturuyor ben bunu sosyal evrim süreci olarak görüyorum.Kişi çocuklukta arkadaşıyla acımasızca dalga geçebiliyorken büyüyor evriliyor biraz daha düzgün ilişki kurabilicek noktaya geliyor ergenliğe giriyor sonra yine büyüyor evriliyor karakterinin oturduğu noktaya geliyor.Diyiceğim o ki gelişimini tamamlıyamamış insanlardan uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aci ama gercek olan o kiz seni 100 kere aldattirmistir, kendini uzdugune degmez, yol ver direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 günde en az 3 4 kere bj ile ancak çekilir lan bu muamele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 doğru söylüyorsun da, tüm ergenler justin bieber değil ki 25 ten büyüklerle takılsınlar panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Arkandan iş çevirse anlıcam da gözünün önünde iş çeviriyor ve sen ona rağmen anca seyrediyorsun. O garip. :D Joshu olayı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Shean said: abi napıyım, kız nasıl çeviriyorsa ben bile anlamıyorum. ben sensiz yapamam havalarına giriyor. 2 dakikada yumuşuyorum. affediyorum. of tamam da abi, bu yakin bi zamanda birini bulunca bye bye yapicak ya sana, 1 ay mal gibi dolasacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 uzatma işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 niye uzatmasın. bu dursun, yeni bi tane ayarlasın aynı zamanda. daha mantıklı değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Niye? Kendine saygısı mı yokmuş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Polyushka said: niye uzatmasın. bu dursun, yeni bi tane ayarlasın aynı zamanda. daha mantıklı değil miO kafada olsa mantıklı da, adam aşığım diyor. Zaten kızın olayı da o. Daha iyisini ayarlayınca postalayacak bizim adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 abi bi' gün daha vericem. belki yarın yapar, hani bugün girmiş o platform'a ama yani ne bileyim. yol yorgunuydu bugün lan. belki ondan yapacak vakti yoktu, ama gene de nasıl giriyor ya yorgunsa? neyse 1 gün daha vereyim. yarın 00:00'a kadar değiştirmezse zaten konuşacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 yok dayanamıcam harbi malsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 ne bi günü lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Okurken kahroldum la genclik ne zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Sarhoş kafayla okurken çok karıştı, elden hediyeye takıldım bi. Ayrılman gerektiğini düşünüyorum ama neden diye sorma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 abi malım, ben mal değilim demiyorum ki. zaten bu bi' ban sebebi olamaz. aşık adam dediğin mal olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Hatunun canı çeker Şeytan aklını başından alır kaçar gider Satar seni o dilbere O seni satmadan, sen onu sat. Salak salak "şu zamana kadar beklicem, düzelmezse çarparım" falan gibi triplere de girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 adam troll olm. yemeyin bence. karıyı yatakta iki amca ile görse bi gün verecek gibi bi izlenim doğruyor. ne bi günü olm, önceden çekecektin ipini işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar