pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ufak bir eğlenceli projeye başlayacağız malum paramız yok onlar gibi. çalışan bir ipad i çekip kurcalayıp sonra kırıyormuş gibi yapıp bozuğu kıracaz :) istanbul bozuk şeyleri satan bir yerler var mı?
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 http://forum.donanimhaber.com/forumid_16/tt.htm çok fena ikinci el piyasası var, arızalı ürün satın alıyorum diye topic aç damlarlar çok rahat bulursun ist içi
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 DHde arızalı mal alıyorum diye topik açsan bozuk ps3ü 300 tlye satmaya çalışıp "arkadaşım bitek x parçası değişecek zamanım olmadığından yapamıyom ben bundan aşağı olmaz yoksa canawar gibi alet" diyen dallamalar damlar asdfsfd
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ipad iphobne felan bulamassında yazıcıoğlunu az dolaşırsan hurda çok laptop felan bulabilirsin ps3 ipad felan hala tamiri olan seyler adamlar 100 liraya satmaz yane
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bozuk iphone falan diye ilanlar var gittigidiyorda
Öne çıkan mesajlar