pnoise Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ufak bir eğlenceli projeye başlayacağız malum paramız yok onlar gibi. çalışan bir ipad i çekip kurcalayıp sonra kırıyormuş gibi yapıp bozuğu kıracaz :) istanbul bozuk şeyleri satan bir yerler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 http://forum.donanimhaber.com/forumid_16/tt.htm çok fena ikinci el piyasası var, arızalı ürün satın alıyorum diye topic aç damlarlar çok rahat bulursun ist içi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 DHde arızalı mal alıyorum diye topik açsan bozuk ps3ü 300 tlye satmaya çalışıp "arkadaşım bitek x parçası değişecek zamanım olmadığından yapamıyom ben bundan aşağı olmaz yoksa canawar gibi alet" diyen dallamalar damlar asdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 O proje yapıldı yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ipad iphobne felan bulamassında yazıcıoğlunu az dolaşırsan hurda çok laptop felan bulabilirsin ps3 ipad felan hala tamiri olan seyler adamlar 100 liraya satmaz yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 bozuk iphone falan diye ilanlar var gittigidiyorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar