Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acik Ogretim ve atilma olayi ?

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Acikogretimde bir seneyi en fazla iki kere tekrar edebilirsin gibi bi olay vardi.

Sonrasinda universiteden atilma kalkti gibisinden biseyler cikti. Son durumu nedir ? Sinavlar var 10 eylulde ama benim calismaya ayiracak vaktim yok. Baska islerim var. Nedir olayin asli, var midir bilginiz ?
Sosyal ağlarda paylaş

bende şöyle bişey sorayım o zaman,5 sene önce açıköğretime yazılmıştım,ardından amann neden yazıldım lan dedim kendi kendime,neyse 1. sınıfın ilk dönem sınavlarının olduğu tarihi 1 gün önceden duyup sınava girmiştim.2-3 dersten sallamasyonlarıma rağmen geçmiştimde sonra ki sınavlara falan hiç girmemiştim.

zaten ertesi senede kayıt falan yenilemedim.

şimdi ara sıra af falan çıkıyor ya,ben tekrardan geri dönüş yapabiliyormuyum.bir de atıyorum üniversitede aldığım derslerden bazıları aöf dersleri ile ortak ya da denk,bunlardan muaf olma durumu var mı
Sosyal ağlarda paylaş

throine said:

aöf'de okuldan atılma diye bir durum yok. harç ödemezsen önce dondurulur bir daha ödemezsen kaydın silinir o var bir tek.

o 2 yıl olayı aöf'yi askerlik geciktirici krem yerine kullananlar için geçerli. 2 sene üstüste kalınca senin okumaya niyetin yok genç deyip askere alıyorlar. sfd

hahahahahahah eğitim kısımında bir posta bukadar güleceğimi tahmin etmezdim ama 10 numara açıklama olmuş.

AHAHAH GEÇİKTİRİCİ KREM NE ABİ HAHAHA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...