Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev tavsiyesi

ginaly

Öne çıkan mesajlar

Özel mesajda da aynisini demistin ama, neyse burda paylasiyim ozaman söylediklerimizi, ayni seyleri dicem cunku assagi yukari;

Nomak said:

Korax said:

Nomak said:

Konuya gitmek icin tiklayin: http://forum.paticik.com/read.php?20,5854854,5857314#msg-5857314
Korax said:

olm ne kiskanc adamsiniz lan, zenginin parasi zugurdun cenesini yoruyo harbiden

Tabi canım +rep.2k para kiraya veripte paticikde fikir aramak ayrı bir dünya.Az için az.

yav ne alakaki, niye yani parasi olan 2000de verir 20.000de verir. 10 yildir suraya uyeysen ve istanbul hakkinda bi fikrin yoksa buraya danismakta cok garip degil yine. 20.000 lira verende insan 1000 verende insan neticede.

Tabiki insan ama görmüşlük ve yaşamışlık dereceleride var, insanları ayıran en büyük etmen.Sen o aralıkda para kazanabilen bir insan isen hayat tarzın bellidir kusura bakmada paticiğe gelip net rakam yazıp kira arıyorum diyecek kadar internet lover olamaman lazım son olarak arkadaş yazmış etmiş genelde fake account ile açıyorlar şahsen okursan yazdığı mesajları görürsün İstanbula bilmeyen adam bir anda pendik sahilden tut beşiktaş uzmanı olu vermiş : )

Cok önyargilisin haci, yik bunlari kopar at bence. Kisisel tercih hepsi, ha görgu meselesimi? Onu bilemem, kisiye göre degisir. O araliklarda para kazanabilen bi insan olunca illa internet lover olmamakmi lazim yani? Yada cok parasi olan internete girmezmi? O araliklardan cok yukarida kazanan arkadaslarimda var, ki bende o araliklardan daha yukarida kazaniyorum. Gayette senin "olmaz" dedigin profilde yasiyorum, normal profilin uzerinde para kazanmam pek biseyi degistirmiyo benim icin. Yine internet, facebook, paticik falan takilip gidiyorum öyle vakit buldukca. Arkadaslarimi veya danisacagim kisileri paralarina göre veya parama göre secmiyorum. Kisiligi yerinde olsun benim icin yeter, buda burda assagi yukari hemen herkesin egitimli ve akilli oldugu bi platformda fikir sormak paylasmak icin gayet mantikli bi sebep.

Ha ev olayini buraya sormadim netekim, ama hala ufak tefek bisey bile olsa, buraya gelip yazip sorarim. Niye sormayasinki yani, bunun para ile bi alakasi yok. Burada her turlu insan var, para ödemeden bi konu acip bi kac yuz kisiye akil danisabilmek gibi bi luks var yani. Herkes nerede neyin nasil oldugunu yazip acikliyo hani. Bi emlakciya sorsan orada yasayan bi adam gibi anlatamaz sana belki durumu, satmaya cabalar sadece. Bi cok kisiye cok kolayca akil danisabilmek var burda, ben buradaki hemen herkesi akli basinda bi birey olarak göruyorum cunku.

Hem niye kafanda "cok para kazanan adamin tarzi bellidir" gibi bisey var onu anlamadim ben. Cem yilmazin tabiriyle evde oturup altin cekirdek citlemiyolar. Gayet sen ben gibi yasiyolar iste, standartlari yuksek aradaki fark o. Evi daha iyidir, arabasi daha iyidir para o farki yaratir. Kisiyi bozar yada bozmaz o tamamen kisinin karakterine bagli, ama bildigim su ki ginaly böyle bi adam degil. 1 kere bulusmuslugum oturup sohbet etmisligim var. Basarili bi troll, hatta ilk basarili trollerden birisi patideki. Fake bi durum oldugunu sanmiyorum ben. Bu tarz seylerle yargilamamak lazim insanlari, enazindan tanimadiginiz kisileri.
Sosyal ağlarda paylaş

abi 1milyon euro bütçem var ne alayım gibi bi soruda tamamda

şunda bişi yok.ki sanırım cinali istanbulda yaşamıyor

bazen tek tek bütün arkadaş çevrene sormaktansa böyle yerlerde fikir almak mantıklı

sonuçta cevpa verenlerde insan bot dğeil sdf
Sosyal ağlarda paylaş

lan nası bi kafanız var anlamıyorum (nomak ve muadilleri).

paticik'te takılmak için belli bi gelirin altında mı olmak gerekiyor? sonuçta istanbula çok gittim geldim falan ama hiç ikamet etmedim. haliyle benim açımdan farklı bi durum olduğu için de bilenlere sorayım dedim, akıl akıldan üstündür arkadaş, forumda bilgi istemek ve paylaşmak suç mu?

yarı geyik yarı ciddi takılıyoruz, hem eğleniyoruz hem muhabbet oluyor.

adam bi de fake demiş bana ya. tey allam.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

paticik'te takılmak için belli bi gelirin altında mı olmak gerekiyor? sonuçta istanbula çok gittim geldim falan ama hiç ikamet etmedim. haliyle benim açımdan farklı bi durum olduğu için de bilenlere sorayım dedim, akıl akıldan üstündür arkadaş, forumda bilgi istemek ve paylaşmak suç mu?

kizma lan adama tamam alala, aciklama yapti guzel guzel konusuoz seviyeli seviyeli sdgsd hakli yönleride var ben olaya farkli bi yöndende bakmisim oda var
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

ginaly said:

kizma lan adama tamam alala, aciklama yapti guzel guzel konusuoz seviyeli seviyeli sdgsd hakli yönleride var ben olaya farkli bi yöndende bakmisim oda var

SARIŞAHİNLE ALDIRICAM ONU.
Sosyal ağlarda paylaş

ginaly said:

Karşıda otur avrupada eğer eğlenmek istiyorsan iyi mekanlar karı piyasası ve rahat hareket edersin, az rajon semtci bir insan isen kuyubaşından-idealtepeye kadar heryerde rahat ve güzel oturursun.Ulaşım rahat metrobüs olsun sahil yolu olsun minibüs yolu olsun yakında açılacak metroda dahil rahat edersin.

Araba kullanıyorsan trafik klasik birşey kaçarın yok ölümüne mokoko derler ya o hesap.Vereceğin kira çoğu yer için klasik bir kira.

Tavsiyem küçük ama manzaralı bir yer tercih etmen en azından verdiğin kiraya değer,göztepeden küçükyalıyada kadar bir yerde oturucaksan mesaj yaz.bir kaç insanın telefonunu veririm yer yol gösterirler ticareti sen yaparsın.

Neyse eyvallah işim var köpek azıtmaya başladı.Yanlışlık ile redbulluma iş oldu shortly problem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...