synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 al hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ginaly said: ne pazarlaması lan? said: -iş gereği istanbulun hemen her köşesini gezebilirim, o yüzden semt ayrımım yok. ancak trafik anlamında sıkıntı yaşatmasın istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 synthesizer said: al hadi bakalım oh bu iyimiş işte, ama resimler temsili galba :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 dasaaa said: ne kötü tavsiyeler lan bi tarafta cihangir'in toxic evleri diğer tarafta 1+1 saçmalığı abi niye sacma olsun 1+1. sonucta adamin amaci belli, kriterleri belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ardeth said: ginaly said: ne pazarlaması lan? said: -iş gereği istanbulun hemen her köşesini gezebilirim, o yüzden semt ayrımım yok. ancak trafik anlamında sıkıntı yaşatmasın istiyorum. kariyer dünyan çok dar sina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 pis pazarlamacı şeytan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi bankacıyım ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Hani İstinye diyodun noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ginaly said: tamam karı kızdan vazgeçtim, pes 2011 oynayabilen abazan ev arkadaşı arıyorum şimdi. abi 2012si çıktı onun ya demodesin sen! alın bu demodeyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bankacı dediğin bankasında oturur ne geziyosun her yerini istanbulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 1+1 çok net oluyor,evi ufak görünce kalıya misafir olayıda pek olmuyor 1+1 iyidir iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Hani İstinye diyodun noldu? yardım istedik, etmedin. pşş var mı 1+1 istinyede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 napae said: Hani İstinye diyodun noldu? istinye güzel olur yalnız. cihangir falan ne lan. şaka mısınız olm? sizi gidi pal sokağı çocukları sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tek kalcaksan 1+1den fazlası bir süre sonra manasız gelmeye başlar bu diğer oda niye var lan diye sormaya başlarsın bir süre sonra gerisi allah kerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ardeth said: bankacı dediğin bankasında oturur ne geziyosun her yerini istanbulun en iyi şubeyi bulana kadar gezicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Ben bilmem, araştır bul Utku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Frantic said: cihant said: Bide merak ettim,1300-2000 kiraya verebiliyosan ne iş yapıyosun sen?yeni mezun degilmiydin? ahah abi niye boyle fakir rage oluyorsun ufaktan ufaktan :) 2k da verir kiraya daha fazla da verir ki kendi kazanmasina gerek de yok yani o parayi. hatta parayi nasil buldugunun da bi onemi yok, o odicek yani bunun uzerinde vakit harcamaya gerek yok.niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin. 3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 al temsili olmayan anthill, feriköy bomonti mobilya için de kredi mredi ayarlarsın döşersin. zaten minik ev. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi anthillde eski kız arkadaşım oturuyor olmaz ora (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cihant said: niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin. 3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onuazınlıgı ogrenci olmayan veya varlıklı ogrenci olanların tavsiyeleri yarar belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 emlakçıya para vermeye varsan gidip bir kaç emlakçıya sor çıkar elinde sonunda ya da internetten bak ama orda daha az. yok emlakçıya kapora vermem diyorsan o zaman sokak sokak dolaşcan yapcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ginaly said: abi anthillde eski kız arkadaşım oturuyor olmaz ora (:kıllı istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 tüm istanbulu elden geçirmişim, kafam rahat oturabileceğim tek yer hadımköy kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Defol git Bahçeşehir'de otur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 cihant said: niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin. 3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu abi fakir olanları sayıyorum ben + ve adını vermek istemediğim 4kişi daha.. belki bi ihtimal bi de sen.. kalanı zengin olm. deli gibi para kesiyorlar. buraya soracaksın zengin işini. papara yapmayı falan soracaksan yanlış yer burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar