Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ev tavsiyesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ginaly said:

ne pazarlaması lan?

said:
-iş gereği istanbulun hemen her köşesini gezebilirim, o yüzden semt ayrımım yok. ancak trafik anlamında sıkıntı yaşatmasın istiyorum.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

ginaly said:

ne pazarlaması lan?

said:
-iş gereği istanbulun hemen her köşesini gezebilirim, o yüzden semt ayrımım yok. ancak trafik anlamında sıkıntı yaşatmasın istiyorum.

kariyer dünyan çok dar sina.
Mesaj tarihi:
Frantic said:

cihant said:

Bide merak ettim,1300-2000 kiraya verebiliyosan ne iş yapıyosun sen?yeni mezun degilmiydin?

ahah abi niye boyle fakir rage oluyorsun ufaktan ufaktan :) 2k da verir kiraya daha fazla da verir ki kendi kazanmasina gerek de yok yani o parayi. hatta parayi nasil buldugunun da bi onemi yok, o odicek yani bunun uzerinde vakit harcamaya gerek yok.
niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin.

3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu
Mesaj tarihi:
cihant said:

niye fakir rageine gireyim ki,banane.parasını ister taksim meydanında yaksın, ister karı kızla ezsin.

3 birim para kazanıyorken 2 birimini sadece kiraya vermek çok manasız geliyor,ondan sordum.ha 10 birim para kazanıyorsa da helal olsun,inş daha çok kazanır ama o zaman da çoğunluğu öğrenci vs olan foruma lüks danışmasın bi zahmet,bizim tavsiyeler kesmez onu
azınlıgı ogrenci olmayan veya varlıklı ogrenci olanların tavsiyeleri yarar belki
Mesaj tarihi:
emlakçıya para vermeye varsan gidip bir kaç emlakçıya sor çıkar elinde sonunda ya da internetten bak ama orda daha az. yok emlakçıya kapora vermem diyorsan o zaman sokak sokak dolaşcan yapcak bişey yok.
Mesaj tarihi:
cihant said:

abi fakir olanları sayıyorum

ben + ve adını vermek istemediğim 4kişi daha.. belki bi ihtimal bi de sen..

kalanı zengin olm.
deli gibi para kesiyorlar.
buraya soracaksın zengin işini.

papara yapmayı falan soracaksan yanlış yer burası.
  • Yeni Oluştur...