liberal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Aramızda hoi2 oynayanlar vardır heralde. Yeni oyuna başlamayı düşünüyorum Türkiye ile. Elimden geldiğince kasmayı düşünüyorum. Sorun şu ki oyuna girmeden "FULL I.C. TAKEOVER" seçili olursa annex edilen ülkelerdeki ic'leri (fabrika) alıyorduk. Normalde nasıl oynanmalı bu oyun? IC takeover olmalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bence olmalı, olmazsa Türkiye'yle oynanmaz zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Turkiyeyle savaş kızışmadan pek bir şey yapmak mümkün değil IC takeover olsun olmasın. Balkanları aldın, iran'ı aldın ve bitti. Almanlar kazanırken axis olmayı, ingilizler kazanırken ally olmayı veya ruslar döverken commitern olmayı bir kenera koyuyorum tabi. Türkiyeyle doomsday güzel oluyor sürekli gerilim. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 arkadaşlar darkest hour oynamanızı tavsiye ederim, türkiye çok daha zevkli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 @maxi zaten savaşı bekliyorsun ve ortadoğunun bir kısmını alıyorsun savaşa girmeden. balkan iran ırak afganistan böyle böyle hindistana kadar gitmiştim ben. @demian onunla başlıyorum zaten yeniden. widescreen özelliği eklendiği için aldım zaten sorunsuz çalışıyor win 7'lerde. train yapmıştım bir 4 saatliğine ve farkettim ki türkiye %-40 IC effectiveness ile bşalıyor. Mantığını bulamadım bunun. Türkiye'de hiçbir polikicanının (en azından 1940'lara kadar) peacetime effectiveness'ı düşüren özelliği yok. İngilterede Baldwin falan var ama Türkiyeiy anlamadım. HOI2 DD ARMA da yoktu bunlar. Ayrıca her siyasi karar için +1 yıl yerine +2 yıl bekliyoruz ki inanılmaz şekilde aptalca olmuş. Türkiye ile 1936'dan başlayarak gerek aşırı sağa kayarak gerek faşizm'e kayarak 1939'da savaşa gireiblecek politik sistemi oluşturuyordum ben. Şu an 1940'a kadar anca 2 kere değişebiliriz ve bu Türkiyeyi savaşa sokmaya yetmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 ic'den ziyade res sorun hoi2'de, ve çözümü olmayan bir sorun. hoi3 + semper fi + ftm tavsiye ederim. hoi2 vakit israfı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 HoI3 daha kotu kucuk ulkeleri oynamak icin, bu sefer leadership'ten cakacaksin. Hem arastirma yapmaya hem de officer yetistirmeye leadership yetmeyecek ve buna karsi da yapacak pek biseyin yok. Aslinda cok gercekci ama eglenceli degil. HoI2 uzerinden yapilan ayri bir oyun olan AoD'yi deneyebilirsin o cok daha dengeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 abi neydi bi arsenal modu vardı. adı arsenalli bişeydi inanılmazdı o. ben çok az oynamıştım geçen arkadaş anlatıyodu hoi3'ten kat kat daha iyi sistemi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Arsenal of democracy. Hiç denemedim ama savaş sistemi en iyi olan hoi 2 expi diyolar. Darkest hour'da savaşalr uzun sürüyo. AOD'da teknoloji takımı 10'a kadar çıkabiliyo o yüzden pek ısınamamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Sam dediğin paket elimde var ama toplasan 5 saat oynayamadım. Kökten radikalcilik yapmışlar HOI3'de. Herşeyi değiştirmeleri hoşuma gitmedi. Neyse türkiyeyle bir deneyelim bakalım full ic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 vic2 oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 vic 2 de trade i nasıl hallediyorsunuz abi ben çaresiz kaldım tutorial falan da işe yaramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 aslında birini kiralamam lazım benim bana öğretsin bu oyunu diye; victoria 1 i her great powerla bitirdim herhalde ama bunu beceremedim ekonomi kısmı çok karışık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar