Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hearts of iron II full IC olmalı mı?


liberal

Öne çıkan mesajlar

Aramızda hoi2 oynayanlar vardır heralde. Yeni oyuna başlamayı düşünüyorum Türkiye ile. Elimden geldiğince kasmayı düşünüyorum. Sorun şu ki oyuna girmeden "FULL I.C. TAKEOVER" seçili olursa annex edilen ülkelerdeki ic'leri (fabrika) alıyorduk. Normalde nasıl oynanmalı bu oyun? IC takeover olmalı mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Turkiyeyle savaş kızışmadan pek bir şey yapmak mümkün değil IC takeover olsun olmasın. Balkanları aldın, iran'ı aldın ve bitti.

Almanlar kazanırken axis olmayı, ingilizler kazanırken ally olmayı veya ruslar döverken commitern olmayı bir kenera koyuyorum tabi.

Türkiyeyle doomsday güzel oluyor sürekli gerilim. Tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@maxi zaten savaşı bekliyorsun ve ortadoğunun bir kısmını alıyorsun savaşa girmeden. balkan iran ırak afganistan böyle böyle hindistana kadar gitmiştim ben.

@demian onunla başlıyorum zaten yeniden. widescreen özelliği eklendiği için aldım zaten sorunsuz çalışıyor win 7'lerde. train yapmıştım bir 4 saatliğine ve farkettim ki türkiye %-40 IC effectiveness ile bşalıyor. Mantığını bulamadım bunun. Türkiye'de hiçbir polikicanının (en azından 1940'lara kadar) peacetime effectiveness'ı düşüren özelliği yok. İngilterede Baldwin falan var ama Türkiyeiy anlamadım. HOI2 DD ARMA da yoktu bunlar.

Ayrıca her siyasi karar için +1 yıl yerine +2 yıl bekliyoruz ki inanılmaz şekilde aptalca olmuş. Türkiye ile 1936'dan başlayarak gerek aşırı sağa kayarak gerek faşizm'e kayarak 1939'da savaşa gireiblecek politik sistemi oluşturuyordum ben. Şu an 1940'a kadar anca 2 kere değişebiliriz ve bu Türkiyeyi savaşa sokmaya yetmiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

HoI3 daha kotu kucuk ulkeleri oynamak icin, bu sefer leadership'ten cakacaksin. Hem arastirma yapmaya hem de officer yetistirmeye leadership yetmeyecek ve buna karsi da yapacak pek biseyin yok. Aslinda cok gercekci ama eglenceli degil. HoI2 uzerinden yapilan ayri bir oyun olan AoD'yi deneyebilirsin o cok daha dengeli.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...