Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dinlediğin mp3 ün içinde ev sesleri olması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya varmı böyle komedi
geçensefer 5 6 defa kapıya gittim bizim kapı "cızzzzt" diye çalıyor zilini editlediğim için (kondanstörlerini söktüüüm) "harder, better, faster, stronger" işte o şarkının içinde var o efek paso kapıya gidiyordum birde birini bekliyordum evdede kimse yoktu ayrıca:D

birde Deftones - lucky you da telefon sesini andıran bişi var aynı bizim telefon gibi önce kesik çeyrek saniye ötüyo sonra düzgün ötüyo kulaklıı çıkarıp harbiden çalıyormu lan diyorum

bazı şarkılardaki bass da kapı sesine benziyo arada arkamı dönüyom bişi yok[signature][hline]yas
Mesaj tarihi:
bazen mp3 dinlerken cep telefonum çalıyor sanıyordum
bu acaip sık olmaya başlamıştı 2 dakikada 1 falan oluyordu ve cidden ayırt edemiyordum.telefona bakıyordum, çalmamış.
sorunu cep telefonumu bilgisayarın yanına koyarak çözdüm ancak hala arada sırada sesi duyduğum oluyor.tabii ses telefondan değil bilgisayardan geliyor.bilinç altıyla falan alakalı birşey sanırım.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine
Mesaj tarihi:
arcane
aynı bok bana da oluo ve çıldırcam,
telefon pc'nin yanında ama yine bakma gereği duyuyorum :D çaldı galiba falan diye... :D

en kötüsü, dün bi düğüne gittim, bass sonuna kadar açık müzik var, benim telefonda annemde ve sesi kapalı eminim ondan, ama yine de cebimde bi telefonun titrediği hissediorum (bass yüzünden bu) ve üstüne üstlük sesini de duyuyorum :D paranoya oldu delircem ya[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
Mesaj tarihi:
Bende mp3 dınlerken falan ıcerıden bana bagıroyolarmıs gıbı oluyo. Kapıyorum muzıgı kımse bagırmıyor
Yada msnden mesaj gelme sesını duyar gıbı oluyorum falan fılan sınır bozucu[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
kendi actigin konuya link veriyosun o da iyi :) bana da oluyo o gibi olaylar ama tamame psikolojik bişey aldırmayın gercekten caliyorsa da bos verin isin ilginci bana sürekli deprem olyormuş gibi oluyor cildircam bi kere aaaa noluyo laaaan die uyandım boyle 7.2 lik depremmiş gibi titredim sonra uynadığımda sordum kuzenime sabahleyin dun deprem filan oldumu diye yok olmadı dedi. garip...
Mesaj tarihi:
bir de çok salak bi arkadaş bulma reklamı vardı icqnun mesaj sesini koymuşlardı adamlar reklama :) bilgisayardan izlerken aptallaşıodum.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 25 Eylül 2004 17:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
walla kulaklıkla dınlerken banada bayagı bı garıp gelıyo. mesela dun kapı caldı dıye kapıyı once actım sonra gıttım odaya muzık dınlemeye devam ettım. baktım 5-10 dakıka gelen yok, sonra cakozladım olayı. bi de muzık dınlerken sureklı annem ıcerden seslenıyomus gıbı gelıyo habıre kulaklıgı cıkartıp bı sey mı dedın anne dıyorum. artık baydım pek sallamıyorum.[signature][hline]Bamya_de_Morgoth
Mesaj tarihi:
chemi den cacık olmaz ben umitliydim ama umidimi kaybettim eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
çünkü cacık hıyardan olur ben hıyar diilim yoğurt da diilim ayrıca işiyerek paraşüt düşürebiliyom babacummonstors gibi büyüyünce bence uçaksavar düşürücem[signature][hline]yas
  • Yeni Oluştur...