Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Kedim en ufak ses ve hareketi takip eder araştırır ama televizyon olsun bilgisayar olsun, bunlardan gelen ses ve görüntülere hiçbir şekilde kayıt göstermiyor. Bunun sebebi nedir acaba, kediler o frekansları yakalayamıyor mu? Ama hiç mi yakalayamaz yahu bizim gibi olmasa da birşeyler algılayamaz mı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 sosyal bir kedi demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 ne frekansı abi kedi önceden araştırmıştır zaten onları ilgisini çekmiyor işte artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 bizim televizyondan bağırarak ÇIK ÇIK ÇIK sesi gelince köpek napçanı şaşırıp koştura koştura salonu terkediyo mesela. onlar da duyuyo o sesleri tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 bi ara benim köpek tv de köpek sesi duyunca tv nin arkasına geçip koklaya koklaya köpek aranıyordu hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 camasır makinesini seyretmek en büyük keyfi nerde olsa ne yapar olursa olsun bırakıp gidip izliyor kah üstüne cıkıp yukardan bakıyor kahh cam kafesin oldugu yere kafasını sokuyor camasır makinesi ile ask yasıyor olabilir. Bir kere içinde uyurken yakaladım keratayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Kediler zeki hayvanlar. Köpeklere göre filan imba beyinleri. Hayvan dijital seslerin nerelerden geldiğini öğrenmiştir, bakmıyordur o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oldun said: camasır makinesini seyretmek en büyük keyfi nerde olsa ne yapar olursa olsun bırakıp gidip izliyor kah üstüne cıkıp yukardan bakıyor kahh cam kafesin oldugu yere kafasını sokuyor camasır makinesi ile ask yasıyor olabilir. Bir kere içinde uyurken yakaladım keratayı ahah şöyle şeyler okuyunca keşke kedilere alerjim olmasa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 nasıl oluyor ki o elin kolun mu şişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar