Law Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Ben onu başda eskrim tren yolcuğulu anladım, herhalde eskrim yaparak trende böyle bir şov yapıyorlarsan sandım, videoyu izleyince yazarın aslında extreme demek istediğini anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2011 7thBreath said: adam kafasındakiyle birlikte tam sirk maymunu gibi resmen ne zaman ölücek diye izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Hayatınızda hiç Halkalı-Sirkeci banliyösüne binmediniz mi olm şaşırıyorsunuz bu kadar. Bizimkiler o tren durağa yeni girerken trenden atlıyor, bunlar onu yapmamışlar yine. Bir de trenlerin ek yerleri var ya, orada yolculuk falan da yolculuk edebiliyor bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 hügo lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 kafasındakiler ne öyle. fes mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2011 deadwoll said: Hayatınızda hiç Halkalı-Sirkeci banliyösüne binmediniz mi olm şaşırıyorsunuz bu kadar. Bizimkiler o tren durağa yeni girerken trenden atlıyor, bunlar onu yapmamışlar yine. Bir de trenlerin ek yerleri var ya, orada yolculuk falan da yolculuk edebiliyor bizimkiler. bu dediklerin şu adamların yaptığından daha tehlikesiz gözüküyor ama bilemedim edit: ha bide uzun zamandır halkalı - sirkeci banliyösünde bu dediklerini yapan görmedim (yaklaşık 1 senedir) asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 hollywood görsün bu adamları bugün böyle dublörler kolay yetişmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sunu her seferinde eskirim tren yolculugu diye okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar