mardox Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 nerden izliyosunuz / indiriyorsunuz HD ? benim geçen sene izlediğim yerin biri kapanmış diğerinin 2.sezondan haberi yok lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 rapid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 S2E1 çıkmış, yahu soyle baktımda 1. sezonun devamı değil ayrı bir hikayemi olacak, izleyen spo versin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Dizimagde de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dizimag duygularimizla oynuyor bir var bir yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Sdgfklsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ilk sezon kaç bölüm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 eksik indirmişiz, iyiki başlamamışım :D tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Adam levine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 evet adam levine oynuyor. dizimag HD değil. o dizi 360p tadı çıkmaz. warez çökmüş, utorrent açılmıyor. kaldık dizisiz :/ edik: biri yol gostersin cok hayır duası alır :D deli gibi bekliyorum bu diziyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Ben izledim dayanamayip^_^ ama indirip tekrar izlerim , mukemmeldi. Ash to ash dust to dust ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 dün 1. sezonu tekrar bitirdim çok fena gazdayım, sen böyle dedin daha fena oldum şimdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Abi bütün kadro recast, kızıl yok henüz. İzlemem ki. İlk sezondan daha iyi başlamış olmasına ragmen uzaylılara gerek var mıydı? Abi uzaylılar. Böyle yeşil koca kafa uzun parmaklı falan bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Sanırım ben hiçbirşeyi sevmiyorum, özür dilerim arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Fxhd yayınlıyor bunu arada denk geliyorum. Kotu bu dizi ya. Kült olan her şeyi kullanmışlar tamam da cok boş boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bu dizinin olayı bi garip,kotu dıyorum hoslanmıyorum ama acınca gidiyor,böyle sinsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Nesine kotu diyosun onu merak ettim nut? Zevk renk tabi ama merak ettim sadece. Oyunculuk? Yonetmenlik? Kurgu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 çok klişe abi,her episode un ilk 5 dk yı izledikten sonra butun bolumu tahmin ediyosun asagı yukarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bir de kurguda tutarsızlık cok bulmustum ılk sezonu ızlerken madem orası öyle burası niye böyle gibi gibi sorma ama şimdi neresi tutarsız diye hatırlamıyorum dfşlskhşsdfkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Herşeyi kötü, gerçekten kötü oyunculuk, plot ilerleyişi çok zorlama, yönetmen bariz sete kafası iyi geliyor, arada kızları birbirine vuruyor. Maid var diye izliyordum o da gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 meme olmasa izlenmez vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 "nutella yerim" said: bir de kurguda tutarsızlık cok bulmustum ılk sezonu ızlerken madem orası öyle burası niye böyle gibi gibi sorma ama şimdi neresi tutarsız diye hatırlamıyorum dfşlskhşsdfkh Hah iste en cok bundan kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Nympho bir ümit... Ama dizi HBO değil ki nudity sarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 PastorOfMuppets said: Herşeyi kötü, gerçekten kötü oyunculuk, plot ilerleyişi çok zorlama, yönetmen bariz sete kafası iyi geliyor, arada kızları birbirine vuruyor. Maid var diye izliyordum o da gitti. Iste adamin kafasi iyi diye seviyorum ben de zaten sdf . Ama oyunculuk cogu piyasa diziden bariz iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar