Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yatağımda uzanıp gamepad ile oynayabileceğim bir casual mmorpg?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Age of Conan deniyorum şu anda bir önceki derdimin çözümü olarak. PvP filan iyi ama çok zaman ayırmak gerekiyor yine. Secret World gibi yıllardır beklediğim şeyler gelirken, bir sürü single ya da Red Orchestra gibi süper oyunlar gelirken oyuna harcadığım vakti ona harcamak zor gelmeye başladı bir kaç günde.

Başlıktaki gibi birşey istiyorum, yatağımda uzanıp ciddi bir şey oynayacak havada değilken girilecek şeyler. Bu ilginç gibi ama tam mmorpg değil sanırım.

Tam mmorpg boşluğuna düştüm ya. Çıksın şu Secret World artıkın! Nisanda gelecek diyorlar hala.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragon Nest şu an piyasadaki f2p oyunların içinde iyilerinden biri bence. Fikir, oynanış vs. gayet iyi. Tek eksiği şu an open betada olduğu için level 24 sınırı ve içeriğin kısıtlı olması. Dungeonlar, moblar hep birbirini andırıyor. Ama arcade tarzı dungeonlarda onlarca moba aoe yapıp, ekranın kocaman numaralarla dolmasını sevenler için eğlenceli bir oyun.

Ha bir de oyunun gamepad desteği var ama aslında 10+ tuşu olmayanlar yetersiz kalacaktır. Şu an archerımda aktif olarak 8-9 tane spelli devamlı kullanıyorum. Diğer classlar da eminim aynı şekildedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...