Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Age of Conan deniyorum şu anda bir önceki derdimin çözümü olarak. PvP filan iyi ama çok zaman ayırmak gerekiyor yine. Secret World gibi yıllardır beklediğim şeyler gelirken, bir sürü single ya da Red Orchestra gibi süper oyunlar gelirken oyuna harcadığım vakti ona harcamak zor gelmeye başladı bir kaç günde. Başlıktaki gibi birşey istiyorum, yatağımda uzanıp ciddi bir şey oynayacak havada değilken girilecek şeyler. Bu ilginç gibi ama tam mmorpg değil sanırım. Tam mmorpg boşluğuna düştüm ya. Çıksın şu Secret World artıkın! Nisanda gelecek diyorlar hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Bende cok boslukta hissediyorum kendimi. Boyle butun gun yatagimada joystigimle oyanayabilecegim bir oyun tavsiyesi iyi gelirdi bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Dragon Nest http://dn.cherrycredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 ben uzanmadan bi mmorpg istiyorum cidden ama bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Slint said: Dragon Nest http://dn.cherrycredits.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zebq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 http://rustyhearts.perfectworld.com/ Gamepad le oynanabiliyor, closed betada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Dragon Nest'i çekiyorum bakalım, ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 dragon nest oynayan var mı cidden çok hoş gözüküyor da oynayan görüşü alalım bir de ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 İndiriyorum. Yarın bir iki saat oynar, yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Dragon Nest şu an piyasadaki f2p oyunların içinde iyilerinden biri bence. Fikir, oynanış vs. gayet iyi. Tek eksiği şu an open betada olduğu için level 24 sınırı ve içeriğin kısıtlı olması. Dungeonlar, moblar hep birbirini andırıyor. Ama arcade tarzı dungeonlarda onlarca moba aoe yapıp, ekranın kocaman numaralarla dolmasını sevenler için eğlenceli bir oyun. Ha bir de oyunun gamepad desteği var ama aslında 10+ tuşu olmayanlar yetersiz kalacaktır. Şu an archerımda aktif olarak 8-9 tane spelli devamlı kullanıyorum. Diğer classlar da eminim aynı şekildedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 O verdiğiniz Dragon Nest Güney Asya versiyonuymuş. Kuzey Amerika versiyonu burada: http://dragonnest.nexon.net/ Kuzey Amerika'yı yüklüyorum şimdi. Güney Asya oynamam hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 NA versiyonunda bizim IPler bloklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Öyleymiş. Şimdi ötekini geri indiriyorum. VPN ile girerim dedim ama lag yüzünden vazgeçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Gelişmeleri bildirin lütfen takipteyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 forsaken world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 hakkında bilgi alabilirim ??nedir ne değildir ,end content ne alemde ?baya wowvari bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 bilmiyorum lvl 37 deyim öyle vakit geçirtiyor 30 a kadar kolay lvl sonra gün gün yatarak oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Dragon Nest'i oynayamadım. Fontlar o kadar bulanık ki gözümü ağrıtıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Bende bir problem yok. Şunu deneyebilirsin http://www.behindtheunknown.com/showthread.php?t=431&p=907#post907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar