Konn Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Merhaba Ben Xin Tao, Katilabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 kaptandan kadro bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 murat geliyore cavanagh baki spidee vingthor kenshinhimura dreagloth tora dracos wishmaster babacummostors fde hill emir güney cthulhu sertac murat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 arasın kuzene yer kalmadı kadro böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 o yer kalirsa dediydi geleyim dediydi zatende gunes oynamayacak. Yanindan geliyorum otururken aci cekiyo adam belinden. Yarin gunes gelmezse caaririz o vakit bekleyelimde belki daha iyi olur yarina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 abi ne yazmisim oyle al dedi cocuklarini dedi git dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 sadfcv reis bi de kadro patlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Abi evet beni kadroya hiç almayın, izlemeye falan gelirim. Daha da kötü oldu belim, acı içindeyim bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 tmm o zaman 1 kişilik spot kalsın şimdilik haber alamadığım 2 kişi var onlar gelmesse kuzen cem gelir hallederiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 recokongo geliyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Spidee said: Abi evet beni kadroya hiç almayın, izlemeye falan gelirim. Daha da kötü oldu belim, acı içindeyim bildiğin. hep karılar kızlar seni bu hale getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Talep çok olunca adam naapsın abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2011 Güneş izlemeye gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Beyler kendıme gelır gelmez yazıyım dedım adam bulma sıkıntısı cekmeyın dıye kacta uyanırım bılmıyorum 1 saat once falan ıc organlarım dahıl baya bı kustum su falan kalmadı vucutta kurudum resmen o yuzden ben ıptalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben de gelsem keske, burda cinliler korner kullanmiyolar baya garip bi futbol anlayisi var. kanattan suruyosun topu defans pat bi cakio topa, korner! ama neymis efendim korner yokmus... tobe tobeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ne kullaniyolar korner yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 valla bu kurali degistirmek icin koko kullanmak lazim ama bu bebeler kale vurusu yapiyolar... aglicam ya futbol anlayisim degisecek =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 fde out umut in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Kadrolar nasıl olacak şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 ben kaybetmeyi hazmeden takımda olcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Karşıma geç, zira kaybetmekten hiç hoşlanmıyorum. *GUTS POSE* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Ruh budur olm, 2010 yazının guts efsanesi bitmez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 görkem-güneş-tora-aras-uluç-emrah-emre-baki ildo-ferit-sertaç-murat-güvenç-sercan-emir-umut Şöle bi kadro yazdım, bi taraf guts,öbürleride veteran, net ilk takımı desteklerim Edit: Şöle bi baktım,2. takımda defansda duran adam yok pek ama biraz kasti yaptım,ilk takımın tamamı defans dur denildiğinde duran insanlar,2. takım "lan nasılsa defans var" deyip yatamaz bu kadrolarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 güzel aslında, ama kaleye görkemi alıp da guts olayına girmek olmaz kaleciler değişsin, bi de ferit ile aras ya da uluç değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar