Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yahu hamile gibi aşermek bu olsa gerek 1 saat önce aklıma takıldı gitmek bilmiyor. ölücem ayva tatlısı istiyorum kaymak da olsun üstünde. http://www.ustalardantarifler.com/yemekresimleri/Ayva_Tatlisi.jpg http://img.blogcu.com/uploads/serininlezzetgunlugu_ayva_tat.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 lan... hazırını gördüm markette dün. olur mu lan dedim almadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Hamile misin peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 imho istanbulun en iyi ayva tatlısını etiler şütte yapıyor. al ordan yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 oh 2 tane gömdüm şuan. lan dedim bu dünyanın en güzel tatlısı. paticiğe bi topic mi açsam. sonra aklıma geldi lan açmış mıydım sanki bi googleladım açmışım hakkaten asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 5senenin acısını çıkarmış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yok ya düzenli yiyorum. hatta şanslı mıyım neyim askerde her gün çıkardı 3-4 tane gömerdim tabi kaymak olmazdı -_________- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 biz askerde tost yedik en cok, adam ayva tatlısı götürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ulen çıktığı yer karavana son 3 ay yemek de vermediler bana o ayrı 58 kilo döndüm askerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Bizim orda uzun dönemlerin hepsi patso yerdi. Bununla yaşayan insanlar vardı ya.. Akşamları biterdi patso kavga cıkardı kantinde adsaf https://img-yemek2.mncdn.com/mncrop/960/638/uploads/2015/01/patso-ekmek-arasi-patates.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 şundan hiç yemedim nedense çok lezzetli bişeymiş gibi geliyo lan ruhum mu fakir acaba patatesli yumurta vardır ya ekmekle yersin onun gibi bir tat yakalarmışım gibi hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ya ben dalga geçerdim patates ekmek mi olur diye de oluyormuş güzel keşke dalga geçmeseydim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 yalnız cidden insan baklava aşermez ayva tatlısı aşeriyo. bana da olmuştu sonra kadıköy çarşı girişineki lokantada yediydim. kanaate kadar gitmiim dedim yoksa orada da baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 ayva tatlısıda hiç yemedim ben ya hep yemek istiyorum da denk gelmedi renginden dolayı çok güzelmiş gibi duruyo ama kesin sevmem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 valla 5 sene önce bu fotoları atmışım ama bu kadar kırmızısını yemedim sanırım ben de. genelde biraz turuncuya çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 direkt gida boyasi abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 grenadine ya da nar şurubu falan da olabilir. gıda boyası bulmak daha zor =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 altina kabuklarini koyup cekirdekleri ile kaynatacakmissiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Ben hayatta tatlı yapmayı beceremem ama bunu yapması gerçekten çok kolay evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 çekirdekleri ile kaynatınca kırmızı rengi veriyor ama resimdekiler gibi kıpkırmızı olmuyor koyu pembe oluyor kaç defa denedim resimdekilerde ekstra bişey var en sevdiğim meyve kokusudur ayva. hiç soymadan taze ayvayı bi koklayın böyle bi hafif aromatik koku olamaz. mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2016 pancar suyu ile yapılıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 ayvaları alcan elma pattis gibi dogrican ustune limon bir miktar da tuz offf votkayla cok iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2016 avakado olmasın o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar