Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

poopla

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

Alcest said:

Türkçe yok maalesef

herkes bir el atarsa türkçe olacak

http://www.fmgraphics.net/forum/fm-2012-turkcelestirme-calismalari/46486-fm-2012-turkcelestirme-calismasi-resmi-konu.html

burda güzel bir çalışma başlatmışlar parçalara bölerek cevriliyor, ingilizcesi iyi olan herkes bir tane alıp cevirse 10 15 güne full türkçe olur oyun,

Beyler şuna yardım edelim,ben aldım bi tane dosya boş vakitte çeviriyorum.İngilizcesi iyi olan bi sürü adam var burda,yapalım bişiler
Sosyal ağlarda paylaş

orijinalini alınca, online olarak fln oynayamıyoruz değil mi? bir ara fm online vardı kalktı sanırım. sadece oyunu belki bizim dilimizde çıkarırlar diye mi 70 lira veriliyor bu oyuna. açıkçası hayatta başarılar yani firmaya eğer bu mantıktaysa. online durumu olsa gerçekten düşünülür ( var mı yok mu bilmiyoırum bunu tekrar belirteyim:D)
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Darqainu said:

Ayrica playoff var mi turkiye liginde ?

ben de bunu merak ediyorum.

Bir de bu sene ManCity ile oynamak çok zevkli olmalı.

Arkadasa sordum ilk 4 klup arasinda Play-off oynaniyormus.

Bu arada ben galatasarayi aldim 14 mac yaptim 12 galibiyet 2 maglubiyetle rahat liderim su an. Melo , gercek melo degil ama Riera da oyunda suan bizle oynadigindan daha iyi vs. Baros hele cildirdi 12 macta 10 gol 2 asisti vardi en son.

Ligin ilk devresi bitince bazi takviyeler yapabilirim sezon basinda 650k transfer butcem oldugundan pek zorlamadim sansimi ama basarilar ard arda gelince Unal Basgan 7.5m para verdi 13uncu mactan sonra falan :)

Gs konusuna da kendi tecrube ettigim kadariyla aciklik getireyim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

sostizm said:

Teşekkürler çok aydınlatıcı olmuş. Baroşun bu kadar assist yaptığı sistemi de merak etim, 4-3-3 mü oynatıyorsun takımı? Nasıl dizilişin?

4-5-1 ve 4-4-2 oynuyorum degisimli.3uncu bir taktigim daha var da onun bu olayla alakasi yok.

Barosu ileri poacher saliyorum Riera ve Elmanderi sol ve sag kanatta ileride oynatiyorum Inside(r) Forward olarak 4-5-1'de.

4-4-2 oynarken de Barosu gene poacher oynatiyorum yanina Elmanderi complete forward olarak aldim. Kanatlar bu sefer ortasaha oyuncularimla ayni hizada normal "winger" olarak Kazim ve Riera/Baytar olarak.

@Rew Sabri bende de dun gece ceza sahasinin sag tarafinda garip bi yerden kafayla gol atti soktayim.

Ayrica Culio'nun kirasi biter bitmez takimima geri kazandircam cocugu resmen suanki ortasahami dover statlari.
Sosyal ağlarda paylaş

Eboue'yi pek oynatmiyorum bazen 4-4-2nin saginda oynatiyorum , bastan bekte banko onu oynatiyordum ama sabrinin average rating 7.50'tan dusmeyince herifi kenara alamadim oyle kaldi simdilik. Daha 15 mac yapabildim , sifir transfer yaptim , 3 farkli taktiksel dizilim yaptim,bi training ayarladim bi de staff'i resetledim okadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...