poopla Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 yeni taktiğimle 17 deplasman maçında 16 galibiyet 1 beraberlik kendi evimde 4 galibiyet 12 mağlubiyet? wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 home away farkli taktikte oynamak lazim:) sezonu actik, ama tatilden sakat gelen sol acigimiz, hazirlik kampinda sakatlandi:) Zaten bir ml transferi gundemdeydi ancak mr ye verdigimiz icin kasada para kalmadi. Yeni oyuncu icin tam parayi denklestirdik bu seferde transfer sezonu sona erdi. Neyse artik ocak a kadar idare edicez. Lige kotu basladik, ilk 3 macta 3 puan alabildik. Ama Euro Cup 3. ve 4. tur elemelerini gecip gruplara kaldik. Bizim grupta seribasi Inter, bakalim 2. likten ust tura atlamaya calisicam. Grup maclari bitince ara transferde ml, dc belkide dr takviyesi yapmam gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2012 tek taktikle de gayet oynanıyor oyun. asla değiştirmiyorum taktiğimi ve beşiktaşla 5 sezonda 5 şampiyonluk kazandım. oyun diğerlerine oranla bariz daha kolaylaşmış. ha bir de, lig reputation arttırmak için sizinle birlikte diğer takımların da avrupa'da başarılı olması falan gerekiyor. o da imkansız olduğundan lig reput yerlerde sürünüyor sürekli. ben ancak buçuk yıldız arttırabildim tek başıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Anderlecht ile 2025 yılına geldim bu kadar saçmalık görmedim cezayir,tunus,güney afrika şuan dünya futbolunda söz sahibi olan ülkeler güney afrika dünya kupasını aldı bu 3 ülkeden öyle regenler çıkıyor anlatamam 3 ününde kadroda messivari oyuncular dolu iyice saçmalamışlar bazı ülkelerden ise hiç regen çıkmıyor örneğin iskandinav ülkeleri asyadan hiç adam akıllı çıkmıyor kuzey amerikada öyle bir tek bu ülkelere artı olarak arjantin ve brezilya var onlarda mağlum oyun gittikçe kötü hale geldi takımda 5 tane cezayirli var hepsi messi seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 evrimin bir başka kanıtı, siyah ırkın üstünlüğü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bende Arjantin ve Brezilya dan yildiz seviyesinde epey genc yetenek cikiyor. Afrika da da var bisiler ama Guney Amerika gibi degil. 2017-2018 yili sezon ortasina geldik. Defansimiz biraz zayif hele birde sakatliklar eklenince iyice zayif dustuk, hatta 1-2 mac bizim striker dc olarak oynadi. Bu sebepten dolayi, takim hucum futbolu uzerine kurulu, cok gol atiyoruz ama bir o kadar da yiyoruz:) 18 macta 43 gol attik, 31 gol yedik, 34 puan topladik ki gecen seneye gore iyi durumumuz, 1 mac eksigiyle ligte 5. siradayiz. Bu seneki hedefimiz en azindan gelecek senede Euro Cup a gitmek, veyahut kiyisindan kosesinden Sampiyonlar Ligi vizesi almak. League Cup ta yari finaldeyiz, bu senede en azindan final oynariz gibime geliyor. Euro Cup, 4 galibiyet 2 beraberlikle gruptan lider olarak ciktik. Hele ki Inter i kendi sahasinda 3-2 yendik, soke oldu medya:)) Sezon ortasi icin simdiden 1 ml, 1 dc transferi bagladik. Simdi sira dr ile dmc ye geldi. Belki bir goalkeeper almamiz gundeme gelebilir. Ama bu sezon hic satis yapmadik, kasada para kalmadi, strikerlardan birisini satmayi dusunuyorum. Bu arada bizim youth coach un idare ettigi U18 takimi, gecen sezon 2. oldu. Bu sezonda kendi liginde averajla Chelsea nin uzerinde lider, 16 macta 13 galibiyet aldilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ya oyunda halen ikinci sezonumdayım, zaten oynayasım yok çok kasıyor laptopta üstüne oyun sürekli göçüyor. Aslında göçmüyor ama bir oyuncu buluyorum, sözleşme sayfasına gidiyorum ne istiyor ne istemiyor diye fakat sözleşme sayfasına tıkladığım gibi oyun alta geliyor. Tekrar açamıyorum, kitlenip kalıyor ve sadece program yöneticisinden kapatılıyor. Bu saçmalığı nasıl çözebilirim? Nedir yani devam edemiyorum resmen oyunuma ... Birde sadece bana önerilen adamlarda oluyor bu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Ben yeni bir save dosyasi olarak kayit edip devam ediyorum, cokmeler azaliyor(Bir sure sonra gene basliyor, gene yeni save dosyasi, ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 şuan orjinale para verdiğim için resmen içim acıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 En son aralikta cikan patch i kurdun mu? Epey bisi duzeltiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 steam abi, otomatik çekmiyor mu zaten asdf bu oyunu da ocak başında mı ne açmıştım sanırım, aslında bakayım yeni patchten değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 oyunda playoff sadece ilk sene var. Türkiyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 öyle bir şey yok. her sene playoff var oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 bende yok. sadece ilk sene var valla :) arkadaştada öyle . oyunu güncelle sen bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 ben mi güncelleyeyim? her yıl playoff var ve 12.1.1 oynuyorum. daha günceli yok zaten hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 DarKRideR said: şuan orjinale para verdiğim için resmen içim acıyor ... aynen, para verdim ve onuyamıyorum. steam serverları bla bla diyor açmıyor oyunu. fm11 deki save'mle devam ediyorum bende. zaten ilerlemiştim baya pek farketmiyor. aynı sorunu yaşayan dolu insan var ve steam bir çözüm öneremiyor bu duruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 mascio said: ben mi güncelleyeyim? her yıl playoff var ve 12.1.1 oynuyorum. daha günceli yok zaten hehe vlla panpa bizim oyunlarda yok bilemedim. sadece ilk sene var . steam oynuyoruz. dosyaları falan güncelle anlamadım bende :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2012 her yıl bir heves orjinal fm alanların isyanlarını görmek rutinleşti sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 yalnız ilk defa bir oyuncum ki kendimin bulup oynattığım dünyada yılın forveti seçilip, yılın karmasına girdi. Hoş ingiltere'de iki yıl üst üste gol kralı olunca normal de geldi biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Ingiltere Futbol Federasyonu senin yapicagin mac takvimini opeyim. 17 gunde 7 mac oynadim. Bir turlu hazir kadro cikamadim, 7 macin 5 ini kaybettim. 2 kupa maclarini kazanabildim. 1 gun aralikla mac oynattin bana, hemde malaga deplasmanindan sonra. Neyse League Cup tan gene Euro Cup vizesini garantiledik bu sezon. Ligde son 4 maci kaybedince 6. siraya geriledik, 2 mac eksigimiz var, ama 4. ile arada gene puan farki oluyor, kalan maclarda epey bir galibiyet almam lazim. Euro Cupta deplasman golleri ile ceyrek finali gectik, yari finalde de kendi sahamizda attigimiz bol goller sayesinde finale ciktik. FA Cup ta yari finalde Man Utd tan gecen senenin intikamini 4 golle aldik, finale adimizi yazdirdik. Bu sezon taktigi hic degistirmedim, her maca 4-1-2-1-2 ciktim. Hep attack oynattim takimi, defans cok guclu degil, sag acik epeydir sakat, sol kanat eh iste. Cok gol yiyoruz ama cok gol atiyoruz. Yani tek yaptigimiz olay karsi takimi outscore etmek. Ligte 33 macta 80 gol attik, 60 gol yedik. Kupa maclarina hic girmiyorum:) Yeni sezonda dr, dl ve dmc transferi kesin gozukuyor, scoutlarimiz aylardir dunyayi geziyorlar:) Youth intake den bi numara cikmadi bu sene, haliyle yetistirmelik genc oyuncu almamiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 hangi takım olduğunu anlamak için 4 sayfa geriye gittim ama yok, bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Welling United, sezon 2017/2018(bitmek uzere). BSS ten alip kendi elimle buyuttum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 evet uzun ugrsalar sonunda premier lige cikarttim gene takimi bende playofflarda. simdi yonetimden affillietd klub istedim tmm ddediler ama 4 5 aydir ses seda yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Gallant said: Ingiltere Futbol Federasyonu senin yapicagin mac takvimini opeyim. 17 gunde 7 mac oynadim. Bir turlu hazir kadro cikamadim, 7 macin 5 ini kaybettim. 2 kupa maclarini kazanabildim. 1 gun aralikla mac oynattin bana, hemde malaga deplasmanindan sonra. lig tv ayarlamış fikstürü. ehehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Sorma tam rezillik:) Hayir her macimiz tv de de yayinlanmiyor, o kadar taraftar kitlemiz yok. Genede rezalet bir fikstur. 15 nisan ile 16 mayis arasinda 12 mac var, bunlarin 2 si kupa finali maci, 3 u yari final maci, gerisi de premier lig maclari. Kupaya abaniyoruz ama lig maclarinda durum iyi degil, kaldiramiyor cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar