Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ön incelemesi elimde, menüler falan çok old school olmuş. cm ye benzer bi havası var. bir de oyun çok hızlı gibi. bakalım. yarın inceleme yapıcam ön link basarım özet geçerim
Mesaj tarihi:
Umarım şu oyuncu satabilmeyi yapmışlardır ya.
Herhalde son 3 FM'de bir tane adamımı gerçek değerine okutamadım. Tabi benim transfer ettiğim en dandik adam en az value * 1,5'a geliyor
Mesaj tarihi:
mascio said:

ön incelemesi elimde, menüler falan çok old school olmuş. cm ye benzer bi havası var. bir de oyun çok hızlı gibi. bakalım. yarın inceleme yapıcam ön link basarım özet geçerim

muhammed demirci var mı acep? :)
Mesaj tarihi:
Oyuncu satmak gerçekden sıkıntılı ama fm serisinde biraz daha kolaylaştı cm oynarken dahada zordu baptista gibi adamları 0 tl den öneriyodum teklif gelmiyordu 1 tane
Mesaj tarihi:
bu akşamüstü 4'e kadar ambargosu olduğundan ss falan koyamıyorum. merak ettiğiniz şeyleri yazın, oyuncu moyuncu, ss alır koyarım.

muhammed sorusuna da cevap veremiyorum şu an ama akşamüstü 4'ten sonra söylerim .P
Mesaj tarihi:
mascio sağol fotolar için,necip falan nası?Türk gençlerinden potansiyelliler var mı?
MUhammedi çok beğendim yalnız 16 yaşındaki çocuğu bayağı iyi yapmışlar,sağlam antrenman programıyla maradona gibi olur.
Mesaj tarihi:
necip pek iyi değil. kötü de değil ama iyi oynamıyor en azından öyle diyeyim şimdilik.

bir de sakatlıkla işlgili sıkıntı var sanırım oyunda. birçok oyuncum gitti, benim haricimde lyona bakıyorum 9 sakatı var

daha da takımların böyle sakatlıkları çok. az süreyle kimse sakatlanmadı her sakatlanan 7-8 hafta gdiyor maşallah. kimisi 3 ay falan.

arda turan oıyunda çok çok iyi. atletico madrid'i ve türk milli takımını sırtlıyor resmen.
Mesaj tarihi:
Necipe çok üzüldüm,yıkıldım şu an ya.BÖyle şey olmaz adam geçen sene dana gibi koştu çok güzel oynadı.Umarım düzelir tam sürümde :(

Sakatlık olayı sanırım bu zaman kadar çıkan her fm in ilk versiyonunda mevcuttu,patchle düzeltiyorlar ancak.
  • Yeni Oluştur...