mascio Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 ön incelemesi elimde, menüler falan çok old school olmuş. cm ye benzer bi havası var. bir de oyun çok hızlı gibi. bakalım. yarın inceleme yapıcam ön link basarım özet geçerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Umarım şu oyuncu satabilmeyi yapmışlardır ya. Herhalde son 3 FM'de bir tane adamımı gerçek değerine okutamadım. Tabi benim transfer ettiğim en dandik adam en az value * 1,5'a geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 mascio said: ön incelemesi elimde, menüler falan çok old school olmuş. cm ye benzer bi havası var. bir de oyun çok hızlı gibi. bakalım. yarın inceleme yapıcam ön link basarım özet geçerim muhammed demirci var mı acep? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Oyuncu satmak gerçekden sıkıntılı ama fm serisinde biraz daha kolaylaştı cm oynarken dahada zordu baptista gibi adamları 0 tl den öneriyodum teklif gelmiyordu 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Muhammed'in potansiyeli random yaparlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu akşamüstü 4'e kadar ambargosu olduğundan ss falan koyamıyorum. merak ettiğiniz şeyleri yazın, oyuncu moyuncu, ss alır koyarım. muhammed sorusuna da cevap veremiyorum şu an ama akşamüstü 4'ten sonra söylerim .P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 patchsiz oynanıyor mu yoksa şubatı mı beklicez yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 ilk maçımda sivok 4 ay sakatlandı inter squad friendly'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 go go şubat o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 mascio said: ilk maçımda sivok 4 ay sakatlandı inter squad friendly'de. len oyun cıktı sandım niye 2011 topic'ine yazmıyosunuz bole seyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 2012'den bahsediyorum çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 NASIL ya ekim diyorlardı çıkış tarihi :S edıt: demo mu yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 beta testerlık diye bir şey var panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 hmm kk tabi biz oynuyamiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 arda turanin statlari koysana, ne yapmislar bakalim fgdgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 beta test değil. ön inceleme versiyonu aral ithalat tarafından bize gönderiliyor. bu da siteye yazdığım ön incelemeFM 2012 ön inceleme bu da Muhammed Demirci'nin statları, roland koch guti'den daha iyi olacak bu çocuk diyor kendisi için. ahanda arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sarbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Waşşş 16 yaşında 19 teknik ne ola ki :S tabi 1 str de göze çarpıyor..emre çolak olmuş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 site çok sinir etti fotolara tıklıyorum fotoyu açarken önceki sayfa da bir sonra ki sayfaya gidiyor öf :D ama enteresan olmuş tebriks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 evet sitede bi gariplik varmış şimdi sen söyleyince farkettim uyarayım insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 kornerlerde önd irek bug'ı var. ön direğe kestirin, headingi yüksek bi adamı da ön direğe koşturun gg egemen ligde 4 maçta 5 gol attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 mascio sağol fotolar için,necip falan nası?Türk gençlerinden potansiyelliler var mı? MUhammedi çok beğendim yalnız 16 yaşındaki çocuğu bayağı iyi yapmışlar,sağlam antrenman programıyla maradona gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 necip pek iyi değil. kötü de değil ama iyi oynamıyor en azından öyle diyeyim şimdilik. bir de sakatlıkla işlgili sıkıntı var sanırım oyunda. birçok oyuncum gitti, benim haricimde lyona bakıyorum 9 sakatı var daha da takımların böyle sakatlıkları çok. az süreyle kimse sakatlanmadı her sakatlanan 7-8 hafta gdiyor maşallah. kimisi 3 ay falan. arda turan oıyunda çok çok iyi. atletico madrid'i ve türk milli takımını sırtlıyor resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Necipe çok üzüldüm,yıkıldım şu an ya.BÖyle şey olmaz adam geçen sene dana gibi koştu çok güzel oynadı.Umarım düzelir tam sürümde :( Sakatlık olayı sanırım bu zaman kadar çıkan her fm in ilk versiyonunda mevcuttu,patchle düzeltiyorlar ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 dediğim gibi skilleri yeterli düzeyde ama çok iyi oynamıyor. geçen sene daha iyiydi oyunda mesela yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar