Wispy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Madem hiç bir yenilik yok gidin database'de bütün rosterları güncelleyin manuel sonra FM 2011'i oynamaya devam edin. Ben de bu sene korsan oynayacağım ama bahane bulmak komik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 2011 face packleri oluyor arka sayfada arkadaşın logoları çektim ok ama forma ve facepack lazım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 oyun uzerinde o kadar yogun emek var ki, su oyunu korsan oynayip bi de "olmamis, bitek veriler guncellenmis meeeeh" diyip piskinlik yapanlari gordukce ben utaniyorum sizin yerinize. Gorsel olarak cok buyuk bir degisiklik yok diye mac motorunun icinde her yamada dahil olmak uzere yazilan binlerce satir kodu hor gormeniz, transfer modulundeki olumlu gelismeler, son bir kac senedir daha da iyiye giden regen sistemleri, basin modulleri, arayuz degisiklikleri ve en onemlisi de o kucuk gordugunuz "veri guncellemesi" eklentileri hice saymaniz cok cok cok komik ve uzucu. her yeni cikan oyun, boktan da olsa 60$ dan giriyor piyasaya... bu adamlar 40$'a satiyorlar ve bir de oyun ciktiktan sonra oyun mukemmelesinceye kadar yamalarla eklenti yapiyorlar. Bi de size "bedava" kis guncellemesi sagliyorlar. Binlerce adam siz su oyunu oynayin diye futbolcu arastirip denge bozulmasin diye yarattiklari oyuncu verilerini bi de 30 kademede baska ulkelerin benzer oyunculariyla crosscheck yaparak saatlerce yorulmasini hic gormeniz falan cok uzucu tekrar ediyorum. Artik beta forumlarinda yokum cunku vaktim yok, ama zamaninda o her yamada gordugunuz en ufak eklenti bile haftalarca tartisiliyor. 2 gunde bir testerlara yeni build geliyor, her ufak seye kosturmaya calisiyorlar ve aradan sizan seyler oluyor elbet. Oyun bir veri guncellemesi degil arkadaslar, pintiliginizi bir kenara koyarsaniz anlarsiniz bunu, biraz daha oynayin ve sirf mac motorunun bunca yil nerelere geldigini gorunuz. arkadasin dedigi gibi, bir suru bedava yama update'i var sagda solda, o zaman gidin o yamalari kurun fm 2011'e oyle oynayin? ama olmaaaz illa official olsun istersiniz dengeli olsun diye. ayip ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 abi emeğe saygı diyip başımızı önümüze mi eğelim. hersene biraz daha iyileştiriyolar dediğin şeylerin çoğu cm serisi sıçmadan önce takır takır çalışıyodu bundan 6 7 sene önce. korsan alın demiyorum ben de adamları da çok çalışıyolar yazık diye olmamış ama oynarız mı dicez. çalışıyolar ama olmuyo demekki. özünde iyi çocuklarmış eyvallah ama olmamış işte bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 v12.0.3 update ve ilacı çıktı fakirler koşun. şu logo olayı da oldu bu arada teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 gerçi ben milletin gözünden yazdım onu bana sorsan gayet iyi olmuş sdlfksflk son iki senedeki patchsiz oynanamama sorunu bitmiş mesela. herşey iyi gibi şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Şu kadar senedir aynı oyunu oynuyoruz diyenler,ne yenilik bekliyosunuz ki anlamıyorum messi 3 e bölünüp şahin vuruşu falan mı yapsın napsın..takımlar güncelleniyor ufak tefek yenilikler yapıyorlar daha ne..yavaş yavaş gerçeğe yakınlaştırıyor adamlar işte..Bu mantıkla bakarsan hiçbişeyin yenisini almayın abi tektük özelliklerini değişip tekrar tüketiciye sunar şirketler herşeyde böyle bu..eksik yönleri var mı var,ama bir menajerlik oyunundan ne bekliyorsunuz anlamak mümkün değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Azmodai said: oyun uzerinde o kadar yogun emek var ki, su oyunu korsan oynayip bi de "olmamis, bitek veriler guncellenmis meeeeh" diyip piskinlik yapanlari gordukce ben utaniyorum sizin yerinize. Gorsel olarak cok buyuk bir degisiklik yok diye mac motorunun icinde her yamada dahil olmak uzere yazilan binlerce satir kodu hor gormeniz, transfer modulundeki olumlu gelismeler, son bir kac senedir daha da iyiye giden regen sistemleri, basin modulleri, arayuz degisiklikleri ve en onemlisi de o kucuk gordugunuz "veri guncellemesi" eklentileri hice saymaniz cok cok cok komik ve uzucu. her yeni cikan oyun, boktan da olsa 60$ dan giriyor piyasaya... bu adamlar 40$'a satiyorlar ve bir de oyun ciktiktan sonra oyun mukemmelesinceye kadar yamalarla eklenti yapiyorlar. Bi de size "bedava" kis guncellemesi sagliyorlar. Binlerce adam siz su oyunu oynayin diye futbolcu arastirip denge bozulmasin diye yarattiklari oyuncu verilerini bi de 30 kademede baska ulkelerin benzer oyunculariyla crosscheck yaparak saatlerce yorulmasini hic gormeniz falan cok uzucu tekrar ediyorum. Artik beta forumlarinda yokum cunku vaktim yok, ama zamaninda o her yamada gordugunuz en ufak eklenti bile haftalarca tartisiliyor. 2 gunde bir testerlara yeni build geliyor, her ufak seye kosturmaya calisiyorlar ve aradan sizan seyler oluyor elbet. Oyun bir veri guncellemesi degil arkadaslar, pintiliginizi bir kenara koyarsaniz anlarsiniz bunu, biraz daha oynayin ve sirf mac motorunun bunca yil nerelere geldigini gorunuz. arkadasin dedigi gibi, bir suru bedava yama update'i var sagda solda, o zaman gidin o yamalari kurun fm 2011'e oyle oynayin? ama olmaaaz illa official olsun istersiniz dengeli olsun diye. ayip ayip. o diilde torrenti çıktımı. oyuna 40 dolarmı verilir amaaaaaan pf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 cikti kardes, klasik yerlerden bulabilirsin rahatca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Hocam şu facepack işine el atsanız 2011 packler oluyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 azmo haklısın da insanlar biraz farklı anlamda gelişen yenilik istiyorlar, arayüzde biraz oynama ya da oyuncu özelliklerinin 1-20 arası değil de 1-100 arası değişmesi. oyunun fanı değilim toplasan 5 kere oynamamışımdır ama fifa manager ile karşılaştırınca fifada sanki gerçek maç oynanıyor gibi geliyor. http://www.youtube.com/watch?v=kKcrLXvuKMQ bakın şu fifa mesela. bu demek değil ki fifa daha iyi git fifa oyna, fm daha gerçekçi fifade türkiyedeki çoğu oyuncu kayıp, milli takımlarında yoklar ya da farklı oyuncu adları ile kim bilir neredeler. fm nin gerçekçilik açısından tekel olması onun diğer yönlerini geliştirmesini engellemez ki? ha belki de bu onların tercihidir, belki de grafiksel olarak gelişmek istemiyorlardır kim bilir ps: madem oynamadın nasıl biliyon lan diyebilirsiniz. bayadır oynayan arkadaşım var yanına gidip fmye laf edince rage yaşıyor ordan biliyorum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Beyler uyarayım: Staff Search kısmında scoutlara tıklayınca oyun crash oluyor. Belki de sadece bendedir bilmiyorum. 12.0.3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2011 Chris_Metcalf said: Beyler uyarayım: Staff Search kısmında scoutlara tıklayınca oyun crash oluyor. Belki de sadece bendedir bilmiyorum. 12.0.3 aynı problem bende de vardı onun da ilacı çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 bende olmadı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 valla fm12 deki 2d maç (klasik olmayan) çok iyi olmuş. onla oynuyorum bazen nostalji tadı çok iyi veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Revenge said: Şu kadar senedir aynı oyunu oynuyoruz diyenler,ne yenilik bekliyosunuz ki anlamıyorum messi 3 e bölünüp şahin vuruşu falan mı yapsın napsın..takımlar güncelleniyor ufak tefek yenilikler yapıyorlar daha ne..yavaş yavaş gerçeğe yakınlaştırıyor adamlar işte..Bu mantıkla bakarsan hiçbişeyin yenisini almayın abi tektük özelliklerini değişip tekrar tüketiciye sunar şirketler herşeyde böyle bu..eksik yönleri var mı var,ama bir menajerlik oyunundan ne bekliyorsunuz anlamak mümkün değil.. en basitinden söyliyim. -maç içinde uygulayabileceğim 1den fazla duran top organizasyonu istiyorum. -gerçeğe yakın training sistemi istiyorum. - 25 sene öncesinin grafiği değil adam akıllı maç motorlu bir maç izleme tecrübesi istiyorum. -adam akıllı taktik verebilmek istiyorum. hiçbirisi de olmuyor senelerdir aynı oyunu oynuyoruz. hatta ben 3 senedir adam akıllı sezon bile bitirmedim fmde çünkü aynı şeyi yapıyoruz senelerdir. taktiğim bile değişmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 söylediklerinin hepsi var. ama gözünün önünde değil corner ve freekick için 6 şar mı 7 şer mi farklı organizasyon var. match preparationda ne koyduğun taktiğe göre daha iyi uyguluyolar. değişik taktik olayı da oyuncuları tek tek seçerek ayarlayabiliyosun gayet. çok uğraşmayı sevmiyorum ben de tek taktik paldır küldür gidiyorum çoğu zaman bi kere çok uğraştım sadece bi oyunda ankara demirspora 5 senede şlde çeyrek oynatmıştım o oyunda da. trainin sistemi de yeterli, ama uğraşman gerek. ama yeterli sadece işte daha iyi olabilir tabii ki. kısaca oyunu SPACESPACESPACE + ASK ASSİSTANT şeklinde oynamadığımız zaman iyi gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 farklı oyunlar oynuyoruz fede :) edit : daha dogrusu sen oynuyosun ben sildim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 fm serisinin tamamı için söylüyorum ben ama. cm serisinden daha gelişmiş oyun şuanda. ha bak istediğim şeyi adam söylüyorum ama sahaya yansımıyo tam anlamıyla derseniz anlarım. muhtemelen 2. patchte o sorun tamamen ortadan kalkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 hyr benim derdim istediğim şeyi söyliyememem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Tipikal tunch :) yıllardır adam bağrınıp durur gene de ayrı kalamaz FM'sinden. Seviyom ben bu adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 yok ayrı kalıyorum sosti , gayet oynamıyorum 2-3 senedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 oooh serveti okuttum 4 milyon fransizlara. aykutu genclere 300 bine. aydin ile serkani belese kiraladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 napoli'yle cl gruplarından çıktım çelsi'yi içerde yendim, dışarda berabere kaldım falan hatta, zenit'le beraber çıktık grup'tan çelsi çıkamadı :D ligde 3.'yüm, 10 maçlık yenilmezlik serisi yakalamıştım falan, CL ikinci turunda real ile eşleştim iki maç da 2-1 bitti yenildim ama hayvan gibi ezildim falan. toplamda 6 maçtır kazanamıyorum, hala ligde 3.yüm ama gidişat rezalet, yakalandım 4-5.'ye. bu kötü gidiş nasıl durur ki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2011 Aga grafiklerin böyle geriden takip etmesi iyi bence..grafikleri çok güzel yapsalar,takımı yönetmek değil oynamak istersin bence..mesela pes'teki menajerlik de bu yüzden zevk vermiyor bana,ortada öyle bi oyun varken oynamak istersin,izlemek istemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar