Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öldükten Sonra ne yapılmak isterdiniz ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bide aileninde en sevileni idi.. Dedem , annem 3 yaşındayken vefat etmiş. Ve O gencecik haliyle, öğretmen maaşı ile koca aileye bakmış. Hemde kıtlık zamanında..
Şimdi : Annem tarafının çoğu öğretmen.. Hepsini okutmuş.. Çok emeği vardı. Yaşayamadan gitti. En son 4. çocuğunuda evlendirdi. Bi kaç ay sonra vefat etti. Hiç kendine bakamadı.. Off offf.. kötü oldum..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Mesaj tarihi:
said:
Chimera167, 26 Eylül 2004 22:47 tarihinde demiş ki:
a. Gömülmek
b. Yakılmak
c. Suya Bırakılmak
d. yakıldıktan sonra suya küllerinizi atmak
e. bana ne ya ölmüşüm ztn :lol:

Ben ''d'' diyorum ya siz ?

f: hatırlanmak[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
insight_13, 26 Eylül 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
paticik aile mezarlıgına gömsünler yaw...:D:D

aha evet bak bunu hepsine tercih ederim[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
gimli tam yazicaktim ki sen yazmisin :)
evet f[signature][hline]Arion, 23 Eylül 2004 16:42 tarihinde demiş ki:
Ultima Online oyundur(bir bakıma da goruntulu chat)
so , what do you expect from this person :)
Mesaj tarihi:
hatırlanmak niye bu kadar önemli annamıorum.. yani hatırlanınca o insanlar trfından sevildiini mi düşünür insan .. yani neden hatrlanmak ister insan ..biri bana mantıklı bi şklde açklayabilir mi..
Mesaj tarihi:
Nerde doğmamak? Dunyada mı yoksa tamamen yok olup zort olmak mı?[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
once saglam organlarim bagi$lansin ihtiyaci olan insanlara daha sonra yakilip biyere dokuliyim benim icin en makbulu budur istemiyorum insanlarin mezarima gelmesini iskence cekmesini[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
yaksınlar beni külleriide deinze atsınlar
ne doğal dönüşüme nede dünyaya bi katkım dokunmasın
uyuz oluorum garezim var bu dünyaya...[signature][hline]friend is a four letter word...
Mesaj tarihi:
said:
Alexi_Septimus, 27 Eylül 2004 02:05 tarihinde demiş ki:
Tolkien proteinken yapılıyordu o.

Bak sen.. Bilioz olum herhalde nükte yaptık nükte :)[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
  • Yeni Oluştur...