sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 zaten adamlar xavi için yenisini aldılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Xavi 45'ine kadar oynar bu tempoyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 fabregas çok iyi bir adam olmasına rağmen xavi'nin yarısı etmez, çok özel bir adam xavi, yanında da iniesta işte birebir aynılarını bulmak imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yeni transfer yaparlar olmadı, çok mu zor ? ona bakarsan casillas da yaşlanınca, ronaldo da yaşlanınca vs. diye gider bu örnekler ki zaten, fabregas uzun yıllar katkı sağlar barçaya. bayılıyorum bu madridlilerin umutlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 saat 13te atletico - osasuna maçı var ntvsporda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yeni açtım maçı sanırım arda yok,kadro da varmı bilmiyorum,soksa oyuna hoca izlesek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yedeklerde ya, sırf ilk maçını izleyeyim diye alarm kurup kalktım uykusuz uykusuz izliyorum, oyuna almazsa küscem (:P) ahah ne kaçtı be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 giriyo arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 arda giriyor 59. dk bu arada reyesin güzel sutu direkten döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 osasuna kontra golü atıcak gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ender gelişen osasuna ataklarını özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Çok sıkıcı maç ya. Osasuna otobüsü çekti kaleye, öldürüyorlar maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 yalnız atletico'nun arda transferine inanılmaz ihtiyacı varmış ya. reyes ve gabi dışında teknik özellikleri yüksek oyuncu yok. onun dışında gayet koşan, mücadele eden takım. reyes bugün gününde değil, çok kaçırdı, çok pozisyon harcadı. arda hatasız oynuyor girdiğinden beri, sadece biraz daha koşsa daha iyi olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 anca vuruyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Demin vurmaya korkmasa gol yapardı, nedense korktu pas attı o da tutmadı. Ama alışınca iyi oynar Atletico'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 gs nin aradığı transfer lamah bu arada. gelse estirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 harbiden aygır gibi herif lamah, shortlist'e ekleyin asdasgj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Arda pek hata yapmadı.Uyum sorununu aşarsa iş yapar.Eksik çok atleticoda sahada olan kadroyla pek bişey yapamazlar. Sol bekteki luis çok mu kötü bana mı öyle geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 aynen ya, çok vasıfsız adam var gibi gözüktü gözüme, veya çok kötü oynuyorlar, o şutlar falan, arda 60 dan sonra girdi çoğundan iyi oynadı. falcao ve forlan olmadan bu takım ilk 10 a zor girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 arda iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 bu sene kupalar real'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Kafayı yedim ya juanfranmıdır nedir 3 pozisyonda topu arda ya yada başka birine verse gol olması içten bile değildi adam defansın üstüne şut çekti 3 pozisyonda .. Maç sıkıcıydı çünkü atletico da kondisyon 0 dı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 juan fran denilen herif maçın anasını belledi afedersiniz. takım çok kazma dolu, arda kendini gösterse ileriki maçlarda, kral olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2011 bu gece 22:00 - BARCELONA-VILLARREAL | İSPANYA LİGİ | NTVSPOR | CANLI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar