Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 günlerdir pcyi kapatırken önemli güncelleştirmeleri yükleyin diye uyarı çıkıyor, yükle desem de, yüklemeden kapat desem de fark etmiyor bug a girmiş gibi hep duruyor kapat simgesinin orda gıcık oldum, napabilirim? xp kullanıyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 win 7 yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 turning updates off via local group policy Gerekli keywordleri verdim. Araştır. Yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 7'ye geçmek gerek aslında. Ama çözüm olarak şunu önerebilirim: Önce bir şu dosyayı kontrol et: WindowsUpdate.log Generic bir çözüm bu da: Bu dosyayı indir, C'ye kopyala, root'a. Şu komutu gir: C:WindowsUpdateAgent30-x86.exe /wuforce Bu çözebilir. Olmazsa log'dan hatayı bulup söyle bize. SP3'te böyle bir bug var, çok kişi ağlıyordu bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Dosyaya link vermemişim: http://download.windowsupdate.com/v7/windowsupdate/redist/standalone/WindowsUpdateAgent30-x86.exe Yukardaki 32 bit. Bu da 64 bit: http://download.windowsupdate.com/v7/windowsupdate/redist/standalone/WindowsUpdateAgent30-x64.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gerge saol, dediğin dosyayı indirip dediğin gibi yaptım, düzeldi. 2 dk önce kapatta olan güncelleştirme simgesi şimdi gitti. bi res atıp tekrar kontrol etmek lazım da üşeniyorum sonra yapar yazarım tamamen düzelmiş mi diye win7yi de kurdum bi ara 64bit prof sürümü kurmuşum kasım kasım kastı 2gb ramde, sonra tekrar xpye döndüm hem arayüzü daha güzel, alıştım artık yıllardır windows klasik>yağmur rengi (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 2 gb ramda nasıl kasılıyor ya bendede 2 gb ram var gayet akıcı. Temiz kurulum yapıp bi dene. Hdd kasıyo dersen index olayı sanal bellek fln olaylarından sana kasıyo gelmiş olabilir. Birde 7 de ramin büyük bi kısmı sürekli kullanımda görünür ama performans kaybı yaşamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 o windowsupdate.exe mi neyse işe yaramamış ya. dün normaldi bugün tekrar başladı sorun. tekrar calıştırdım o dosyayı yine bi süre sonra tekrar geliyor kapatmada guncelleştirme şeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Local group policy'den kapat dedim takmadın... Neyse şimdi başlat'a services.msc yaz Yönetici olarak aç. Servislerde en altlarda Windows Update servisi var. Çift tıkla ona. Sonra başlangıç methodunu Automatic(Delayed) ya da Automatic'ten Manuel'e getir. Uygula. Yeniden başlat makineyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2011 windows update yok malesef services.msc de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Flash bu windows update, update bu Flash. Yönetici hakların yoksa bir sonrakinde services.msc'yi sağ tıkla, yönetici olarak çalıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Abi, bir log'a bakıp sorun nerdeymiş onu öğrensene önce. Çok kolay bir çözüm var belki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 @gerge loga baktım da anlamadım bişiD: en eski kayıt 15 ağustos sanırım sorun o gün başladı. bugünun logunu koyayım dicimde çok uzun c/p yapınca okunmaz karışıklığa geliyor ss alır koyarım birazdan ya da tam olarak nereye bakmam gerek onu söylerseniz o kısmı koyayım log ss bugunun logları http://i.imgur.com/lo0AX.jpg http://i.imgur.com/NZGsU.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Upload et bir yere, bakayım ben. %100 anların demiyorum ama belki bir şey çıkar. Söyle yap ama. Önce sil. Sonra sorunu tekrar yarat, böyle sadece sorunun olduğu bir logun olacak. Onu upload et ya da kısa olursa buraya koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 @vaperon dün gece win update yok diye bırakmıştım, bugün iyice baktım otomatik guncelleştirme olarak varmış onu manuel yaptım. şuan sorun yok gibi yarına kadar bi deneyim sorun çıkarsa uplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Birincisi, korsan mı? Sonra; Windows klasörünün izinleriyle oynadın mı? Updateleri elle yüklemeyi denedin mi? Denemişsin ve olmuş. Sunucu ile aranda bir sorun var. Korsan kullanmıyorsan düzeltmek çok zor olabilir. Sunucu yamaları indirmene izin vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 korsan xp bu arada services.msc ayarı da işe yaramamış tekrar gelmiş güncelleştirme şeysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Flash, şimdi şunları adım adım yap Çalıştır'a mmc yaz çalıştır. Daha sonra Dosya menüsünden bileşen Ek bileşen ekle kaldır'a tıkla Ekle tuşuna bas. Oradan Grup ilkesi düzenleyicisine çift tıkla. Yerel Bilgisayar yazar. Oradan Son'a bas. Daha sonra karşındaki ekrandan kapat'a bas. Tamam'a bas ve çık. Şimdi ekranı tam ekran yap. Sol menüde Yerek Bilgisayar ilkesinden resimde gördüğün menüye kadar gel. Windows Update içindeki tüm işlemleri devre dışı olarak ayarla ve kaydet. Tüm işlemleri bitirdikten sonra ekranı X'ten kapat ve kaydetme. Daha sonra ise bir cmd aç çalıştırdan. Orada da gpupdate /force yaz ve enter. İşlem tamam... İlk söylediğimi yapsaydın keşke. Bundan bahsediyordum. Servisi de kapatmak yetmediyse bu işini tamamen görür. Daha sonra windows update'i kullanmak istersen hepsini yapılandırılmadı olarak ayarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2011 akşama yapıp sonucu yazayım, saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar