Red Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 ya kadir gecesi demişken tvde denk geldim.adam şey diyordu.ne kadar gunahınız varsa bu bu gun gonulden af dilerseniz gunahlarınız affedilcek diyordu o kadar kolay mı lan 1 sene boyunca psiliğin dibine vur.gel sonra allahım affet benide.hyr gerçekten affetmese bile kişiyi oh rahatladım triine sokar
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2011 o da bişi mi, hayat boyu şerefsizin önde gideni de olsan bi kez Araplara parayı basıp Kabe'ye gidersen çat diye nötrleniyorsun tüm günahlar su gibi akıp gidiyor, bebek gibi tertemiz hem de artı sevapla dönüyon ülkene.
MelvinUdall Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Red said: ya kadir gecesi demişken tvde denk geldim.adam şey diyordu.ne kadar gunahınız varsa bu bu gun gonulden af dilerseniz gunahlarınız affedilcek diyordu o kadar kolay mı lan 1 sene boyunca psiliğin dibine vur.gel sonra allahım affet benide.hyr gerçekten affetmese bile kişiyi oh rahatladım triine sokar kolay tabi olm. adamların allah'la aralarında kontrat var mesela. sana bana söylemiyorlar. gizli hep. adam bu hayatta ne halt yerse yesin salavat getirebildiği için cennete gideceğine inanıyor. allah'tan akıllılar ya.
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 "Tatar Ramazan" said: o da bişi mi, hayat boyu şerefsizin önde gideni de olsan bi kez Araplara parayı basıp Kabe'ye gidersen çat diye nötrleniyorsun tüm günahlar su gibi akıp gidiyor, bebek gibi tertemiz hem de artı sevapla dönüyon ülkene. mücahit erbakan 29+ gitmişti sanırım artık her sene napıyorduysa o.O
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ben sevmiyorum böyle topikleri ya..
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 İçine din kaçmıştır ondandır.
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kadir çok 70s bi isim artık, daha modern bi isimle değiştirilsin, mesela berkcan gecesi olsun.
Öne çıkan mesajlar