Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 kalite tabiki playerla belli olur teyteyyy server güzel playerlar berbat ben napiyim öle server'ı?[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 eheuhe erutan proxaya karşı atağa geçti bakalım ne olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Kalite deyince hem server hemde oyuncu kalitesi açısından söylemiştim.. Sizlerinde anladığı gibi türkiyede Uo da kaliteli bir server olmayacak ve olmasıda mümkün değildir... Bence Uo yavaş yavaş bitmeli ama her geçen gün küçük yaştaki insanların başlaması ve her önüne gelenin free server açması ve sonrada 1 ay sonra kapatması yüzünden Uo bitmez.. BURASI TÜRKİYE....[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 yalanmı abi? millet küfürbaz aç item görmemiş vb ise ben napiyim öyle server'ı? misal ben ölünce bütün playerlar başıma üşüşüo (bkz:nebula) sonra lootlayıp bankaya atıyorlar direk buna bizim köyde açlık sefillik derler[signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Erutan, 10 Ağustos 2004 23:04 tarihinde demiş ki: yalanmı abi? millet küfürbaz aç item görmemiş vb ise ben napiyim öyle server'ı? misal ben ölünce bütün playerlar başıma üşüşüo (bkz:nebula) sonra lootlayıp bankaya atıyorlar direk buna bizim köyde açlık sefillik derler Ehehe dediğim gibi Burası Türkiye.. SAna katılıyorum ..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 birde size tavsiye asla doğruları söylemeyin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar süper bir laf mesela ben hep doğruları söylüyorum bak beni seven 1 kişi bile yok [signature][hline]-hebele hebe hebe? hebee bebehebehebe.. hebe be be? -bee beee behebehebee. hee hassie [Bu mesaj Erutan tarafından 10 Ağustos 2004 23:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kerhuzad Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 gerçekten türkiyede kaliteli bir server oluşturmak imkansız kalitali bi sistem hazırlasan bi kaliteli bir player kitlesi oluşturmak imkansız hade diyelim başta çok ii birkitle topladın zaman geçtikçe bikaç hasta ruhlu insan gelip ortamı bozmak isteyecektir ve amaçlarınada ulaşacaklardır keşke böle hasta ruhlular olmasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Erutan, 10 Ağustos 2004 23:07 tarihinde demiş ki: birde size tavsiye asla doğruları söylemeyin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar süper bir laf mesela ben hep doğruları söylüyorum bak beni seven 1 kişi bile yok Herkes bunları biliyor ama nedense söylemiyorlar.. seni 1 kişi seviyor o da benim :))[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." [Bu mesaj kayip_cocuk tarafından 10 Ağustos 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: kayip_cocuk, 10 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki: said: nbl_silencer, 10 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: kayip_cocuk, 10 Ağustos 2004 22:38 tarihinde demiş ki: kaliteli olanları da baştan çıkarır .. ben her zaman Şunu savunuyorum.. Türkiyede Kaliteli bir uo sunucusu YOk .. ve nu gidişlede olmayacak.. hatta çok iyi bir server olsa bile türk playerler bozaralar ... Bu düşünceye kolaycılık, ön-yargı ve ezbercilik demek zorundayım malesef. Ön yargı ile alakası yok.. sen bana bir tane kaliteli server söylermisin türkiyede.. Sanane iyiydi. Hatta gayet güzeldi.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Kerhuzad, 10 Ağustos 2004 23:01 tarihinde demiş ki: eheuhe erutan proxaya karşı atağa geçti bakalım ne olucak ben sizden farklı bişey söylemiyorumki ? bende nefret ediyorum nebula playerlarından[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 said: Erutan, 10 Ağustos 2004 23:07 tarihinde demiş ki: birde size tavsiye asla doğruları söylemeyin doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar süper bir laf mesela ben hep doğruları söylüyorum bak beni seven 1 kişi bile yok yok öyle bişey insanların davranışlarının sebebi cıvıklığın kim kimi kovuyo doğru söledi diye burda :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mixser Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bende katiliyorum sana uo hayatim boyunca Nebula Ve Oyuncularindan Nefret Etmisimdir.(Sozum Meclisden Disari)[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Sanane zamaninda hemen hemen herkes newbie ve efendiydi cunku, ama server adina default 0.54den baska birsey yoktu. Sonuna dogru haftada bir yenilik yapar oldular iste, o da gec oldu, Nebula'yi acmistik bile.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 baggio git uyu ya :-) +1 sanane de hiç bişi yoktu oyuncu dısında[signature][hline]7/24 Fulltime Action 8x Full Gain Power Gaming Ultima Online Shard Sindarin Wallah O Kızı Seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 nebulada gidipte britainde dolaşırsanız öyle dersiniz bir kere deneyin bir role play yapmayı gidin ocllo ya trinsic e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 baggio +1 ve sanırım birazda olsa newbie olmanın verdiği merakla insanlar sıkı dost oldular ama şimdi herkes biliyor ve herkes herkesten daha iyi bildiğini sanıyor paylaşım kalmadı ahh ahh nerede o eski günler neydi ben at koşturduk yıllarca :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World Sphere Server v.1.0 , Class Transfer System , Level system , UO:Aos destekleyerek ve daha bir çok yenilik ile hizmetinizdedir.Account alımları aktifdir. ADA.NET Sponsorlugunda Turkiyenin en uzun ömürlü shardlarından biri olarak sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: rockncoke, 11 Ağustos 2004 01:20 tarihinde demiş ki: nebulada gidipte britainde dolaşırsanız öyle dersiniz bir kere deneyin bir role play yapmayı gidin ocllo ya trinsic e hahaha :D[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Zerokull, 10 Ağustos 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: kayip_cocuk, 10 Ağustos 2004 22:53 tarihinde demiş ki: said: nbl_silencer, 10 Ağustos 2004 22:46 tarihinde demiş ki: said: kayip_cocuk, 10 Ağustos 2004 22:38 tarihinde demiş ki: kaliteli olanları da baştan çıkarır .. ben her zaman Şunu savunuyorum.. Türkiyede Kaliteli bir uo sunucusu YOk .. ve nu gidişlede olmayacak.. hatta çok iyi bir server olsa bile türk playerler bozaralar ... Bu düşünceye kolaycılık, ön-yargı ve ezbercilik demek zorundayım malesef. Ön yargı ile alakası yok.. sen bana bir tane kaliteli server söylermisin türkiyede.. Sanane iyiydi. Hatta gayet güzeldi. sana orta okulda gel diodum da gelmiyordun ne oldu şimdi ??[signature][hline]......*.*.*........ GALATASARAY ....1905/2004.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Sananenin iyi olmasındaki sebep ilk olması ve ilk heyecan duyan insanların oynaması.. ben pek snn de lag oldugu nu hatırlamıyorum.. bir arkadaşım lag var dı dedide .. Snn yi fazla hatırladığımda sayılamaz.. Eheh Snn de saçma sapan işler yapmıştım.. Madenci acip adam kesmeye gidiyordum.. 1 adamı kesmek için 10 tane potion falan harcıyordum.. bandage skillim 120 mi ne olmuştu .. Snn güzeldi .. pek hatırlıyamadığımdan pek eleştiridede bulunamıyorum :)[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konu kapansa artık yoksa. Susuz...[signature][hline]En Keskin Bıçak Dil'dir.Kullandıkça Dahada Keskinleşir. Niyetimiz kimseyi kırmak değildir, Şurdakini buraya koymak değildir. Arada bir Baggio'a dokunduk.. Tam yerine rasgeldi Kingshaw'ya koyduk. Nasıl ama :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Tcpip, 10 Ağustos 2004 23:43 tarihinde demiş ki: baggio git uyu ya :-) +1 sanane de hiç bişi yoktu oyuncu dısında maksimum eğlence vardı,keşke Türkiye'de uo snn ve osi ile sınırlı kalsaydı..[signature][hline]tksmtr! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 silencer 1. resmine baktımda tam uo resmi :p[signature][hline]Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ ¦¦¦¦¦¦ManyakLarın Manyagı¦¦¦¦¦¦¦ ¦¦¦¦¦¦İsmi Bulunamayan Radio¦¦¦¦¦¦¦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Çok esprituelsin.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !CHE Brook [/i] / My best friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Tam 3 yıl oynadım.. Problemlerimden kaçmak için ne oldu? Tam bir vakit kaybı. Banlattım charlarımı en iyisi..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2004 Ya amma uzattiniz . Piyasada Uo oynayan insan kalmadiği zaman gelir yorumunuzu yaparsiniz. Diriyi diriyken oldurmeyi cok seven bi milletimiz var. ANLAMSIZ T.........a Kaming Suun [Bu mesaj Black_Lupin tarafından 16 Ağustos 2004 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar