Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 izledim, diyorum. bu maçtaki terran kötü oynadı, orada puma, boxer, foxer, nada, tlo, sjow, bomber, select, rain, alive, naama, strelok, thorzain den biri olsaydı vermişti maçı ayrıca oyunu da bıraktım şkldfs ha, zaten başlamış sayılmazdım, oyuncu sayılmazdım yani, ama iyi gözlemlerim
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 İdra iyi bi oyuncu belki ama BW'daki gosu dediğimiz adamlardan değil.
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 haheah gördük iyi oyuncuyu 2.maçta
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 All-in yaptı yemedi heauheua
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 all in denedi olmadı, ama bu ilk oyunda ne kadar iyi oynadıgı gerceğini değiştirmez. idraya önyargıyla bakıyorsunz başka bir şey değil yaptıgınz.aynı oyunu drg nestea falan oynasa "off işte adam aktı ya" dersiniz.
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ön yargı değil ki, cidden panpa o yazdığım terranlardan biri olsa o maçı da vermişti idra. bu arada 3.maçı da kaybetti bu adama bile elendi
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Erken boşalma var oyunlarda.
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Polyushka said: haheah gördük iyi oyuncuyu 2.maçtaİlk maçta Idra harika oynadı. Noblesse üst düzey bir Koreli oyuncu, o yazdığın Avrupalı oyunculardan 2 3 gömlek üstün. Idra iyi bir oyuncu, iyi bir oyuncu olmasa o ilk maçı öyle oynayamaz ama iyi bir "rekabetçi" değil. Zihinsel olarak çok güçsüz. Git standart bir master lig oyuncusunun bile yemeyeceği saçma bir all in yap, sonra her turnuvada olduğu gibi 2 rax'e yenil. Bunlar zihinsel şeyler, oyunculukla ilgisi yok, Idra'dan kat kat kötü olan oyuncuların yapmayacağı şeyler.
yvz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 _Spartacus_ said: Polyushka said: haheah gördük iyi oyuncuyu 2.maçtaİlk maçta Idra harika oynadı. Noblesse üst düzey bir Koreli oyuncu, o yazdığın Avrupalı oyunculardan 2 3 gömlek üstün. Idra iyi bir oyuncu, iyi bir oyuncu olmasa o ilk maçı öyle oynayamaz ama iyi bir "rekabetçi" değil. Zihinsel olarak çok güçsüz. Git standart bir master lig oyuncusunun bile yemeyeceği saçma bir all in yap, sonra her turnuvada olduğu gibi 2 rax'e yenil. Bunlar zihinsel şeyler, oyunculukla ilgisi yok, Idra'dan kat kat kötü olan oyuncuların yapmayacağı şeyler. valla tam anlatcagım şeyleri anlatmıssın. ben üşendim anlatmaya, anlamak istemiyorlar cünkü
yildirimokur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Aynen ben de dedim, nasıl olsa biri bu uzun cümleleri yazar alıntı yaparım diye.
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 niye anlamak istemeyelim, ben de katılıyorum aynı şeylere. ilk maçta da idraya kötü oynadı demedim. ama son kombata girilmeden önce terranın daha güçlü bir ordusu vardı, terran oyuncusu kötü yönetti ordusunu kaybetti. onun dışında terranın goldu vardı, zergde yoktu, yeni alıyordu falan, daha iyi bir terran o maçı vermezdi idraya oradan
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 haypro ne biçim creep yaydı öyle ya. haritayı kapladı hayvan herif
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 idra baya uzun suredir, sundan bundan iyi denilebilcek bi performans serghilemedi. gercek bu carpıtmaya pek gerek yok bence.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 streamin aspect rationsu falanmı bozuk? yoksa tasteless zoomlamıs durumdamı? utun ahritada mro olmasa bari.
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 select i izlemek harbi keyif verici ya. nerdeyse hatasız tvp oynuyor adam
MadOrca Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 hero oyle bi force field atti ki kendi zealari saldiramadi. bayaa utanc verici bi durumdu
asitlikusmuk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 kim kimi eledi bugün kimler maç yapacak? link bişi varmı mlg nin sitesinde bi bok bulunmuyor
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 SOn günün tablosu şöyle: http://wiki.teamliquid.net/starcraft2/2011_MLG_Pro_Circuit/Raleigh#Championship_Bracket
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Başladı: http://teevox.com/mlg
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Trimaster'ı duymamıştım daha önce, gitmiş Idra'yı elemiş...
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 demuslim tek insan gibi nsan olan eg. biri alsın kurtarsınsu cocuğu eg den
bottomsup Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 şöyle yeni yüzler gelsin mlgye ya, hep aynı adamlar bide dandik oyuncular hep poolda incontrol moonan gibi go trimaster fightiiiiiing
Öne çıkan mesajlar